Sadhu Sundar Selvaraj: Pave Frans er den falske profet i åpenbaringsboken -religiøse ledere vil innføre en “one world religion” i september 2020

I september 2020 planlegger det katolske overhodet, pave Frans og en rekke andre religiøse ledere å signere et dokument om “en verdens religion”. Dette sier den indiske evangelisten Sadhu Sundar Selvaraj i en tale han nylig holdt. I følge den indiske evangelisten legger alt seg nå til rette for åpenbaringen av Antikrist som bibelen har profetert om. Skal vi tro den indiske evangelisten som leder det som kalles “Jesus Ministries” er den nåværende paven identisk med han som er omtalt som “den falske profet” i Johannes åpenbaring. I følge Selvaraj vil en rekke religiøse verdensledere anført av paven komme sammen den 20 september 2020 for skrive under et dokument som innebærer innføringen av en verdensreligion

Hør Sadhu Sundar Selvaraj`s tale om det hele

7 tanker om “Sadhu Sundar Selvaraj: Pave Frans er den falske profet i åpenbaringsboken -religiøse ledere vil innføre en “one world religion” i september 2020

 1. Jeg klarer bare ikke se for meg at paven er den falske profeten , rett og slett fordi hans makt og innflytelse på verdens begivenhetene som nå skjer og som kommer til å skje er alt for liten, dersom du ser etter verdens innflytelse, må du se til World economic senter i Davos og ta for deg de ledende rolle spillerne der.
  Mange har beskrevet klima hysteri som en ny religion, for å si det sånn så tror jeg ikke en ny verdens religion vil bestå av kristne element , kan godt være at mange verdens religioner slutter opp om denne nye religionen , eller ihvertfall ledere av verdens religioner , det ser vi alt i dag når det gjelder klima hysteri , her er også paven representert, når han omtrent bøyde kne for Greta Tunberg , men at Paven er den falske profeten, det tror jeg bare ikke noe på, når det er sagt så har jeg ikke mye sans for pave makten , men den katolske kirke med paven i spissen er bare ikke i en posisjon for å inneha rollen som den falske profeten.

 2. Makan til tull og tøys denne mannen kommer med skal du lete lenge etter!
  Bare sprøyt alt sammen.
  Gubben har kommet med ganske mange teorier og profetier i de siste årene som skulle ha skjedd. Men ingen ting har blitt som han har sagt.
  Ufattelig at noen tror på han.

  • Liten tålmodighet ser jeg, det er ca. 20% av Bibelens profetier som ikke er oppfylt enda, og det er hakket lengere siden de er skrevet. Og muslimer er gode på det der med hoder.

 3. Jeg har tenkt ofte at pave Frans kan være en kandidat til å være den falske profet. Jeg tror det er lurere å observere enn å konkludere.

  Se hva pastor Walter Veith sier om temaer i denne korte snutten:

  (Er absolutt ikke enig i all teologi Pastor Veith står for, men om dette temaet; kloke ord)

  https://youtu.be/6Rc-qNrDxOY

  Det er mye ved den romersk katolske pavekirken……

  https://bibelogtro.wordpress.com/2015/06/29/den-katolske-kirkes-morke-hemmeligheter/

  Det er også blitt profetert at pave Frans er den siste pave. Dette skrev Søkelys i 2012/2013:

  «Den katolske kirkes valg av pave følges både av media og den katolske verden. En annen gruppe mennesker som følger utviklingen rundt den kommende pave er hundrevis av profetigranskere som har hengt seg opp i noen gamle spådommer eller profetier fra 1100 tallet fremsagt av den katolske munken og seeren Saint Malachy. I følge Malachy skulle det etter pave Celestine II komme 112 paver og ved hver av pavene knyttet Saint Malachy mystiske utsagn som mange oppfatter som profetier. Den forrige paven, Johannes Paul som var nummer 110 i rekken hadde utsagnet” De labore ſolis” eller “From a solar eclipse,” mens den nåværende pave har utrykket “Gloria oliuæ,” eller Glory of the olive. Når kardinal Joseph Ratzinger ble innsatt som pave i 2005 tok han navnet Benedict etter Benedikterordenen.

  Benedikterordenen har som kjent en olivengren som symbol på deres munkeorden. Pave Benedict er dermed den nest siste pave på Saint Malachys liste. Den siste pave skal i følge den snart ett tusen år gamle profetien ta navnet Peter (Petrus Romanus) og han skal “I løpet av den siste forfølgelsen av den romerske kirken, vil setet være opptatt av Peter den romerske, som skal fø fårene gjennom mange prøvelser, når denne vanskelige tid er gjennomgått, skal byen på de sju høyder bli ødelagt og den forferdelige dommer skal dømme sitt folk. ”

  Dersom Malachys profetier er rett er det knallharde media kjøret mot den katolske kirke pga de mange sex skandalene bare preludiet til den prøvelse som vil komme over kirken i de kommende år. Pave Benedict vil dermed være den pave som legger grunnvollen for den kommende trengselstid for kirken. Etter de mange skandalene omkring overgrep mot barn er det en svært svekket og redusert pave som ledet kirken inntil han overraskende besluttet å gå av tidligere i vinter.

  I etterkant av Benedict’s avgang har spekulasjonene omkring temaet florert på internett og det finnes mange You Tube videoer som tar opp problematikken.»

  Til slutt kan jeg anbefale en film av Tom Horn og Chris Putnam:

  https://prophecywatchers.com/product/the-last-pope/

Det er stengt for kommentarer.