Pastor kalte Corona-viruset for “hysteri” -døde som en følge av viruset

Landon Spadlin omtalte situasjonen med Corona viruset som hysteri og tok ikke de nødvendige forholdsregler. Nå er pastoren død etter å ha blitt smittet av viruset

For litt over en måned siden kjørte pastor Landon Spadlin (66) over 150 mil fra hjemmet sitt i Virginia til New Orleans for å delta på den årlige mardi gras-festen. Der skulle han blant annet holde en preken, og spille med bluesbandet sitt. Det skriver en rekke medier, blant annet BBC og Newsweek. Han døde 25. mars av en dobbeltsidig lungebetennelse og coronavirus. Landon Spadlin var en hyppig gjest blant annet i menigheten til Rodney Howard Browne, pastoren som ble arrestert fordi han nektet å følge myndighetenes smittevernsregler.

Omtrent to uker før han døde, publiserte pastoren et såkalt meme i sosiale medier, som blant annet hevdet at mediene overdriver coronakrisa, og sammenliknet coronakrisa med svineinfluensa. I innlegget står det at det «virkelige problemet» var at media «pumpet ut frykt» og gjør mer skade enn godt. Landon Spadlin var kjent som “blues-pastoren” og var en hyppig gjest i menigheten til Rodney Howard Browne. Klippet under er fra en av hans opptredener i Rodney Howard Browns kontroversielle menighet hvor Rodney Howard Browne fungerer som “den hellige ånd bartender”.