Så har den falske profeten Renee Moses fjernet absolutt alt fra sin You Tube kanal

bok-renee-mosesDen falske profeten og datosetteren Reene Moses eller Renee M som hun nå kaller seg gikk søndag på en ny gigantisk smell etter at hun bommet nok en gang på dette med Jesu gjenkomst. I følge den falske profeten skulle Jesus ha hentet sin menighet søndag 19 juni 2016, men som vi alle trodde, uteble bortrykkelsen og den falske profeten har etter noen dager i tenkeboksen nå valgt å fjerne absolutt alt fra sin kanal. Selv under posten diskusjon har hun nå fjernet samtlige meldinger som er yngre enn to år. Den tvilsomme figuren har gjennom flere år tatt inn et større beløp penger gjennom at godtroende fjols har kjøpt hennes bok eller CDer, mens andre igjen har bidratt gjennom å se hennes videoer hvor hun har gjort penger på reklame. 

Den falske profeten Renee N Moses som gjennom seks år har tatt inn et ukjent pengebeløp på å fremsi en rekke falske dommedagsprofetier om Jesu gjenkomst og renee-moses-bilde2menighetens bortrykkelse, har nå tatt konsekvensene av at både bortrykkelsen og Jesus uteble. Dermed har hele Renee N Moses “Rapture Puzzle” teori kollapset og alle hennes dager og datoer er blitt irrelevante. “The days of darkness” er blitt til et en død og begravet teori og den andre bortrykkelsen i oktober er blitt irrelevant og vil aldri skje. Renee M som fremdeles har 68 676 følgere har etter sin siste bløff absolutt intet å si til sine tilhengere. Ikke et “jeg  beklager,jeg tok feil;” ikke en unnskyldning men heller ikke en ny håpløs bortrykkelses-dato som er dømt til å feile, fordi Guds ord klart og tydelig sier: “Ingen kjenner dagen eller timen”. Det som møter Renee Moses nærmere 69 000 tilhengere når de oppsøker hennes kanal er dette: En kanal som mangler innhold. Absolutt alt er borte, absolutt alt.

Har fjernet alle spor

Etter at søndagens profeti slo feil har Renee M gjort mye for å slette alle spor etter sine tre siste dommedagsprofetier. Alle kommentarer under diskusjon som var yngre jesus-kommer-2016enn to år er fjernet og linken til hennes bok som utbroderer hennes profetiske fiasko fører til en side hvor det står at innholdet er slettet. Det eneste spor som ennå ligger oppe utenom en kanal på You Tube uten innhold er nettsidene “Jesus kommer i 2016” og hennes neste: “Jesus kommer i 2017”  -som begge indikerer at hun før eller senere planlegger et “come back” med nye og svulstige, men falske datoer og spådommer som ikke blir innfridd.
Hvis jeg skulle tippe, nyter nok Reene M og hennes samboer nå den monetære gevinst profetibutikken har innbrakt, men når kassa er tom, dukker hun nok opp igjen på den profetiske himmel, med nye, falske og svulstige spådommer som igjen kan forføre og tappe troende for kapital. Siden søndag da bortrykkelsen uteble har hun mistet 67 følgere, men vi antar at hundrevis vil hoppe av når de ser at deres profet eller “spåkone” nå har sviktet dem og slettet alle spor etter feilslått profeti. I følge SocialBlade var det natt til onsdag at alle hennes videoer ble fjernet, og en falsk profet takket for seg, med lomma full av cash….