Navneforslag til KrF: “Kompromisselig Folkeparti” KrF leder vil delta i årets “Gay Pride”

sodomaKrF leder Knut-Arild Hareide vil førstkommende lørdag ta del i årets “homo-stolthets marsj” i Oslo. Som kjent står “Gay Pride” for “homo-stolthet” og lørdagens marsj er en hyllest til den synd som fikk Gud til å la det regne ild og svovel over Sodoma, Gomorra og tre andre byer i området rundt Dødehavet. Titusener på titusener av mennesker led da en smertefull død da Gud lot sin rettferdige vrede utslette kanskje så mange som 200 000 mennesker i flammer og ild. Kun tre mennesker overlevde den grufulle akten av dom, Lot og hans to døtre.

Det religiøse partiet KrF bør nå for alvor tenke på å endre navn. Partiet som nå heter “Kristelig Folkeparti” har gjennom flere år tatt små, men bestemte skritt bort fra alt gay-pride2som er kristent, men når Knut-Arild Hareide nå kan fortelle at han akter å ta del i årets Gay Pride” i Oslo kommende lørdag, er det å ta et virkelig kvantesprang bort fra de kristne verdier og det kristne synet på familien. “Gay Pride” eller “skeive dager” er ikke akkurat arrangement som Guds folk samler seg rundt, -og Knut-Arild er åpenbart ikke så bekymret for å miste kristne velgere. (foto er fra en tilsvarende marsj som ble arrangert i et annet land i fjor)  Selv kan jeg av mange grunner ikke stemme KrF, og når KrF lederen lørdag marsjerer rundt i Oslos gater sammen med mennesker som bevist velger synden fremfor Guds vei, sementerer Hareide min krf-homo-rosakritiske holdning til KrF. Bortgangen fra de kristne verdiene har gjennom flere tiår vært synlig i KrF og partiet det før var en selvfølge å stemme på for mange kristne. Nå er ikke KrF like selvfølgelig lenger og for kristne finnes det andre alternativ, hvis man da skal legge kristne verdier til grunn ved fremtidige valg. Under Hareides ledelse har forskjellene mellom KrF og de andre partiene gradvis blitt vasket ut, og dem som grunnla partiet, hadde neppe vært medlemmer dersom de hadde levd i dag.

En rekke kristne ledere i Norge velger på tross av det ene kvantespranget etter det andre bort fra de kristne verdiene, å forbli som medlemmer i partiet. Det mest riktige nå av KrF var enten å fjerne “K” fra navnet eller bytte navn til  “Kompromisseleg ulv_i_prestedraktFolkeparti”, for det nettopp kompromiss og kjøpslåing med kristne verdier som er kjennetegnet på KrF. Kristne ledere som fremdeles står som medlemmer eller støttespillere av dette partiet, burde så avgjort gå noen runder med seg selv, -for jeg kan love at det bare vil bli verre og verre, også med KrF. De bibelske apostlene som drevet av Den Hellige Ånd skrev sine brev til ettertidens menighet, tegnet ikke akkurat et glansbilde av kristne masse-vekkelser i endetiden, men de taler tydelig om frafall og oppløsning, selv om mange vår tids “apostler” sier noe annet. Det er ikke slik -som enkelte hevder -at Guds folk kommer til å overta de viktige posisjonene i samfunnet, og slik kristne verden før Jesus kommer tilbake igjen. Bibelen taler heller om frafall og vanskelige tider. Faktisk tegner bibelen dette bildet av den åndelige situasjonen i verden når Jesus kommer tilbake: ” Men når Menneskesønnen kommer, mon han da vil finne troen på jorden?” (Luk 18,8b) Jeg tror kristne ledere som forblir i KrF for alvor bør ta noen runder både med seg selv, og ikke minst med Den Hellige Ånd i bønn, for, det vil ikke bli bedre, men verre. “Kom Lots hustru i hu!”

 

7 tanker om “Navneforslag til KrF: “Kompromisselig Folkeparti” KrF leder vil delta i årets “Gay Pride”

 1. Det MÅ komme et massivt g enstemmig krav om at dette såkalte “kristelige” partiet endrer navn og ikke drar ordet kristelig som representerer Kristus verdens FRELSER ned i syndenes tillatelse istedenfor forlatelse .
  Hareide er NULL verdt . Sanne troende har absolutt ingenting felles med det han og partiet nå står for. Hva er VITSEN VED Å DELTA I DETTE.???
  Er nan homo så praktiser det hjemme. Hvorfor jobbe såååå hardt med å gjøre alle andre lik seg?? Siden når er det blitt slik at et mindretall plager vettet av et flertall som er normale? Hvorfor på død og liv gå i tog og parader fordi man er homo og annet “rart”.

  • Du har helt rett Eva. Hareide som kristen er en stor vits. Sanne Guds barn vet å kjenne sin besøkelsestid. KrF er nå et parti som har utspilt sin rolle fullstendig. De bør endre navn og fjerne kristelig fra sitt partinavn. Kristelig betyr jo egentlig lik Kristus og den Jesus jeg kjenner hadde aldri gått i en slik marsj.
   Han hadde oppfordret de som deltok til å omvende seg, bli løst og frelst og fri.

 2. Dette forundrer meg igrunn ikke han gikk jo i en bekjent sitt homo bryllup også og nekter å si hvilket syn han har på homofili vedder en tusings på at han er pro homo dog.

  I tilegg snakker han og oppfører seg veldig feminint. Hadde jeg ikke vist at han er gift og har barn hadde jeg trodd han var på vei ut av skapet..

 3. KRF går hånd i hånd med statskirken, dessverre.
  Jeg kuttet dem ut da de åpnet opp for samarbeid med FRP, men nå er det intet tilbake.
  Alle partier er pro-homofili(unntatt DK, men de er intet seriøst alternativ).

 4. Jeg har sagt det i mange år nå. Partiet bør ikke hete KrF, men Akrf. Antikristelig folkeparti.

 5. KrF begynner å få panikk for å bli et lite parti som forsvinner ut av politikken. Alt blir gjort for å bli synliggjort. En ting er å kjempe for at homofile ikke skal bli trakassert, noe som nok har skjedd opp gjennom historien. “Gay pride” er for meg noe helt annet. Det spiller mye på sex synes jeg. Hareide kunne like gjerne gått i tog for å fremme pornoindustrien.

 6. Dessverre ser vi her et parti i full etisk og åndelig oppløsning. Hareide i homotog, når det gjeld frafallsfronten er det intet som overrasker lenger.
  Å delta i en homoparade er ikke å vise sympati med de som ble drept under den muslimske terroraksjonen i Orlando. Ønsket man å vise sympati med disse kunne man ha gjort det med en markering og en protest mot islam. Vi lever nå i en ny hedonistisk tid. Vi har en hedonistisk kirke og et hedonistisk Krf.

Det er stengt for kommentarer.