Amerikas valg: Må velge mellom en notorisk løgner og en mann uten politisk erfaringer

donald-trump-v-clintonDen amerikanske valgkampen tar ikke pause, og begge sider bruker nå alle mulige plattformer for å få frem sitt budskap og begge sider forsøker å sverte sin motstander. Årets valg står mellom businessmannen Donald Trump som i likhet med Jan Hanvold på mange måter er en løs kanon på dekk mens Hillary er mest kjent for sine løgner og løftebrudd. Dersom jeg kunne ha stemt, hadde jeg nok gått for Donald Trump som representerer noe nytt, noe annet og noe ukjent. Hillary er ikke noe annet enn en vass kopi av det som har vært, en notorisk løgner som sier en ting og gjør noe annet. Sjekk ut klippet under

4 tanker om “Amerikas valg: Må velge mellom en notorisk løgner og en mann uten politisk erfaringer

  1. “notorisk løgner”? Var vel å ta hardt i?
    Å velge Donald Trump som president, er omtrent like risikabelt som om vi skulle valgt JKC som statsminister(dersom man ser bort fra deres vidt forskjellige privatøkonomi, er de veldig like).
    Trump har ikke en eneste av egenskapene/kvalifikasjonene som trengs!

    • Ho kalles det Godtfred. Ho løy under en høring i Kongressen og hun har løyet om hva hun står for i forhold til ekteskapet. Jeg tror Trump med de rette rådgivere kan bli en god president. Mange tror jo han er utpekt av Gud og at Gud derfor beskytter ham.

  2. PK er livredd at Donald vinner valget. Globalistene og PK sosialistene vil gjøre det som står i sin makt for å hindre Donald i å vinne valget. Hillary kommer aldri til å bli dømt for løgnene og e-post skandalene , da hun er bestemt til å bli USAs neste president.

Det er stengt for kommentarer.