Så er Norge også innblandet i Syriakrigen mot Islamsk Stat eller kanskje regimet i Syria?

Norske spesialsoldater skal ha gått over grensen og inn i Syria  fra den irakiske Anbar-provinsen. Forsvarsdepartementet verken bekrefter eller avkrefter påstanden.
“Det norske styrkebidraget er en del av operasjon Inherent Resolve. Av hensyn til sikkerheten til egne styrker og i tråd med koalisjonens mediepolicy vil vi ikke gi detaljer forbundet med operasjonen eller annen informasjon av operativ karakter, sier pressevakt Ann Kristin Salbuvik i Forsvarsdepartementet til NTB.” Dermed er fredsprislandet Norge nok en gang innvolvert i en tvilsom krig som ikke ser ut til å ville dø ut. Fra før er det kjent at norske styrker har vært innvolvert i krigen i Afghanistan samt i den militære angrepeskrigen mot Libya i 2011. En krig som førte til at Muammar Gaddafi ble myrdet og Libya kastet ut i kaos og krise

Det norske bidraget har allerede blitt registrert og omtalt i en rekke medier både hjemme og ute, og Norges deltakelse i den blodige konflikten i Syria bærer bud om at Norge også må være forberedt på at krigens konsekvenser også kan komme til oss her hjemme. Dette i form av terror utført av hjemkomne fremmedkrigere som har kjempet for Islamsk Stat eller andre som sympatiserer med IS drøm om kalifatet. “Rundt 60 norske soldater trener irakiske regjeringsstyrker i Anbar-provinsen i Irak, men deltar ifølge forsvarsminister Ine Eriksen Søreide ikke direkte i kamphandlinger. I den USA-ledede koalisjonen mot IS deltar Norge også med rundt 60 soldater i Jordan, der de trener og bistår syrisk milits med rådgivning og operativ støtte,” skriver avisen VG lørdag. Også i det profetisk kristne miljøet på You Tube er de norske styrkenes bidrag i Syria blitt kommentert. En som i kveld har kommentert nyheten om det norske bidraget i den syriske konflikten er Steven Ben Nun i Israeli News Live. Sjekk ut hva Ben Nun forteller i klippet under

6 tanker om “Så er Norge også innblandet i Syriakrigen mot Islamsk Stat eller kanskje regimet i Syria?

  • Jeg er på ingen måte glad for at Norge roter seg bort i denne konflikten. Vi høster hva vi sår, så dette er regelrett uansvarlig av norske myndigheter. Vi har ikke noe i Syria gjøre. Det er mitt grunnsyn her.

 1. Det er en profeti om at denne verden hater fred. “Altfor lenge har jeg bodd blant folk som hater fred.” Salme 120:6

  Norske myndigheter hater også fred. Man kan ikke bare skylde på andre. Nordmenn er like ille. Krig kan aldri skape fred. Trist at man fortsatt tror på denne tankegangen.

  Det er nestekjærlighet som skaper fred. Slik som Skriften sier. Men vi hører ingen slik forkynnelse idag. Kanskje ikke noe rart. Siden det er de mørke og destruktive kreftene som styrer denne verden.

 2. Nå er norske styrker i krig mot Syrian army og russerne i Syria.

  “Russian Military Supporting Syrian Forces Against US Coalition ”

  https://www.youtube.com/watch?v=fcDTITpfrvw

  NATO Jens Stoltenberg forslag til NATO møtet::

  “NATO på vei inn i koalisjonen mot IS”

  “NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg argumenterte tidligere i dag for at forsvarsalliansen skal bli et fullverdig medlem av den USA-ledede koalisjonen mot IS.

  – I lys av angrepene i Manchester er det viktig å vise at NATO står sammen i kampen mot terror. Vi vil også kunne koordinere innsatsen bedre og dele informasjon. Det er altså et politisk argument, at vi sender et sterkt politisk budskap om enhet, og et praktisk argument, sier Stoltenberg.”

  http://www.dagbladet.no/nyheter/nato-pa-vei-inn-i-koalisjonen-mot-is/67627162

  Ute på nettet er det mye info som taler for at Manchester terroren var falsk flagg.
  Kan det være mulig?

Det er stengt for kommentarer.