Så er det på an igjen -regjeringen med pressekonferanse om Coronasituasjonen onsdag

Vi fikk noen ukers pause med regjeringens Corona-propaganda. Nok til at befolkningen kunne feire Pride og hylle regnbueflagget. Nok til at prøvekaninene igjen kunne sette seg på flyet og reise utenlands eller dra på sommerferie på Sørlandet. Igjen er smiitten i ferd med å bli et problem, denne gang er det den indiske utgaven av Kinaviruset, kalt delta -som er tema. Vil regjeringen stenge ned igjen? Svar: Ikke ennå, det ligger litt lengre frem, og i morgen onsdag vil  Bent Høie, helsedirektør Bjørn Guldvog og assisterende direktør i FHI Gun Peggy Strømstad.

330 nye smittede mandag og vi nå nesten tilbake på det smittenivå som var i Norge i slutten av mars 2020 eller 15 februar 2021. Kommer det innstramminger nå? Neppe, men at det blir mer press og propaganda om vaksinen er vi ganske sikker på. Høsten kommer tidligere i år enn i fjor, slik ser det ut.. Og Corona eller Delta er kommet for å bli. Fortsatt god sommer og nyt vår relative frihet så lenge du kan. Tirsdag kunne Israels statsminister Naftali Bennett fortelle at vaksinene er så vellykket at regjeringen vil innføre vedta at en tredje dose er nødvendig. Israel som for noen måneder siden var så stolte av å være det første land som hadde oppnådd “gruppeimmunitet” ser dermed ut til å erkjenne at medikamentet ikke er så effektivt som de har forespeilet folket. Mandag ble det registrert 2065 nye smittede i Israel. Smittetallene vokser over hele kloden og det er på an igjen folkens!!

 

6 tanker om “Så er det på an igjen -regjeringen med pressekonferanse om Coronasituasjonen onsdag

  • Roperid er en global-ateist utsendt til Søkelys for å undergrave kristendommen på vegne av Satan.

 1. Tro ikke at den dype staten noensinne vil slippe fra seg det maktinstrumentet denne influensaen har gitt dem. Skremslene gir dem en makt vi i Europa bare husker fra Hitler-Tyskland og i dag ser i Midt-Østen, Kina, Nord-Korea, Vietnam, Russland m.fl.

  Vestens maktmennesker bruker nå alt av skremsler og trusler for å oppnå full makt ala sine totalitære åndsfrender. Klima, Covid, rasemotsetninger og allskens oppblåste krisekonstruksjoner har ett mål: En verdensregjering!

  Men tror du en eneste verdensregjering med guddommelig maktvil gagne folkene? Hvilke mennesketyper tror du vil tiltrekkes ministerpostene i en slik maktgigant? Hvem skal redde verden når en slik regjering tar en Adolf?

  • Det hadde vært spennende å høre dine tanker om den dype staten.
   Måten du skriver på sier at du tror den finnes allerede. Jeg skal ikke si imot, men det hadde vært fint om du kunne utdype litt mer.

   Hvor mange tror du – med trykk på TROR – allerede er engasjert i denne dype staten?
   Hvordan samarbeider de på tvers av landegrenser? Samles de noe sted, eller tror det det kun skjer digitalt?
   Tror du norske politikere involvert (uten å si noe til sine egne velgere)?
   Hvordan tror du at de klarer å holde organsiasjonen samarbeidet hemmelig?

   Ikke tolk spørsmålene i verste mening. Jeg ønsker genuint å vite litt om hvilke tanker du gjør deg om den dype staten.

  • Bibelen forsikrer oss om at ”denne verdens gud er Satan Djevelen” og at ”HELE verden er i den ondes vold”. Da er det klokkeklart for kristne at hele denne verden har en enhetlig, bakenforliggende ledelse som har felles mål. Nemlig å knuse troen på Bibelen og skape et så stort kaos worldwide at folkene til slutt aksepterer, ja roper på en ”sterk mann”.

   Satan er den dype statens egentlige leder, og styrer de største maktpolitikerne som sammen med globalkapitalen møtes jevnlig på Bilderberger-møter og i Davos – ikke-demokratiske møter uten at informasjon om hva som tas opp kommer ut. Dette er definisjonen på ”dyp stat” – det motsatte av demokrati med åpenhet.

  • Ja disse møtene har jo den europeiske venstresida og spesielt antifa reist ned til Davos og demonstrert heftig mot i snart 30 år,

Det er stengt for kommentarer.