California-guvernør Gavin Newsom sammenligner ikkevaksinerte med fyllekjørere i trafikken

Stadig hardere retorikk kommer nå fra den politiske ledelse som vil at alle amerikanere skal ta vaksinen. Guvernør Gavin Newsom (D) i California sammenlignet i går ikkevaksinerte med fyllekjørere. Den ytterliggående demokratiske guvernøren som har markert seg som en varm tilhenger av LGBTQ samfunnet og en like varm motstander av gudstjenester vil at alle skal ta vaksinen og han hevder at det at mange er vaksine-motstandere går utover alle. Disse er som fyllekjørere som ikke har rett til å gå ut og drikke, sette seg bak rattet og utgjøre en risiko for seg selv og andre. Det er med andre ord har retorikk så nå tas i bruk for å tvinge folk til å ta vaksinen og vaksinemotstandere blir som vi hører sammenlignet med kriminelle fyllekjørere.

Presset på de ikkevaksinerte fortsetter å øke og selv om vi objektivt vet at det er de vaksinerte både blir smittet, blir syke og smitter andre, vil det være de uvaksinerte fyllekjørere som får skylden. Når jeg ser hvordan myndighetene presser på for å tvinge alle til å ta vaksinen, og at land nå innfører lover som gjør at ikkevaksinerte kan bli nektet adgang til restauranter, kinoer, konserter, reiser osv, forstår jeg hvorfor mange kristne tror at vaksinen er dyrets merke. Disse får nå høre at de tror på konspirasjonsteorier og løgner, og når vaksinestatus, og all kontrollinformasjon blir implantert i en liten microchip som plasseres under huden på hånden, vil dem som hevder at dette er dyrets merke, bli avfeid med påstander om at det bare er et digitalt idkort som ikke har noe som helst med antikrist og dyrets merke å gjøre. Jeg har tidligere vært skeptisk til at vaksinen er dyrets merke, og ment at det er en forløper. Jeg har i utgangspunktet samme synspunkt ennå, men jeg kan forstå at mange opplever at vaksinasjonskampanjen og presset for å ta dem, har mange likhetspunkt med det Skriften sier om dyrets merke.

Når politikere går ut og stigmatiserer en gruppe mennesker slik guvernør Gavin Newsom her gjør, er det også et prelude til det diktatur og tyranni det antikristelige verdensriket vil herske gjennom. Alle skal gå i takt, alle skal være død fisk som følger strømmen og dersom du går mot strømmen og sier nei takk, ja da er du en livsfarlig fyllekjører i trafikken. -Et hensynsløst individ som lar dine religiøse vrangforestillinger gå ut over alle andre -og da er det selvsagt at du ikke skal ha rett til de samme samfunnsgoder som de lydige og kuede. Vi har lenge sett hvordan fake news media forsøker å klistre vaksinemotstandere opp mot høyreorienterte miljøer som forskjellige lands PST og STASI må følge nøye med på.  Det er ikke tvil om at det mørke som har senket seg over verden er et prelude og et varsel om det som kommer. Det mangler ennå en del av del av de element Skriften forteller skal være omkring det endelige dyrets merke, men jeg tror ikke det blir et merke som blir synlig for det blotte øyet. Men systemet med sine scannere og sin digitale overvåking vil vite å se.

Har fått rødt kort

Folk med rødt kort er utvist fra kampen om å ta del i samfunnets goder

Å ta vaksinen er en bevisst handling og det å si ja til dette systemet er også en bevisst handling. Sier man ja til A, sier man også gjerne ja til både B,C og D. Vi har allerede sett hvordan kristne sier ja til både vaksinen, et diskriminerende vaksinepass og disse har allerede godtatt premisset for slik diskriminering. Vi har allerde alle sammen fått rødt eller grønt kort. Rødt kort betyr utvisning fra fotballkampen og rødt Coronakort vil etterhvert bety utvisning fra samfunnsgodene de med grønt kort har rett til. Disse røde og grønne kort har ennå begrenset verdi, men en rekke land ser nå ut til å vedta lover som åpner for massiv diskriminering på basis av fargen du har på kortet. De som har tatt sitt aktive valg om å ta vaksinen vil også godta at de av oss som ikke er en del av den globale vaksinekulten skal kunne nektes goder som å reise, dra på kino eller ta del i den generelle dansen rundt gullkalven. Under nazitiden i Tyskland godtok store deler av befolkningen at jøder ble tvunget til å bære ei gul stjerne og dermed bli satt utenfor. Den samme ånd er nå virksom og dem som ikke har glemt historien burde kunne se at historien gjentar seg. Utviklingen går fort og en stor trengsel og prøvelse ligger foran Guds folk. Endetidens siste system er i ferd med å senke seg over verden, og det vil bli en vanskelig tid, spesielt for oss med rødt kort..

Facebook Comments

25 tanker om “California-guvernør Gavin Newsom sammenligner ikkevaksinerte med fyllekjørere i trafikken

 1. En må spørre seg om hva søkelys ikke har forstått om Corona viruset. Corona viruset er et influensa virus og i likhet med andre influensa virus vil det mutere slik at nye vaksiner må utvikles
  Akkurat som med vanlig sesong influensa kommer det nye vaksiner hver høst. Det betyr ikke at du ikke blir smittet eller kan smitte andre. Det betyr at du ikke blir så syk når du er vaksinert. Kun 0,03 prosent av de innlagt på sykehus med covid 19 er vaksinert . Merkelig at søkelys stort sett bare refererer til YouTube profeter og andre raringer fra USA. Har det ikke slått søkelys en tanke at her er det penger å tjene på oppgulpet? Og hvorfor vil myndighetene at vi skal ta vaksine? Selvsagt fordi de hører på fagfolkene og ikke minst så er det Staten dvs mine skattepenger som finansierer helsehjelp til syke.

 2. He he
  Jeg har også fått rødt kort av myndighetene.
  Vi blir utvist av det gode selskap.
  Dyrets merke gjør oss til utskudd for de religiøse klovnene som kontrollerer kristenheten. Det er godt å stå på utsiden av skjøgekirken.
  Vi ser at skjøgekirkens representanter fremmer dyrets merke.
  Antikrist rike er her. Verdens elite, de globale antikristelige kreftene har slått seg sammen med skjøgen og hennes døtre for å forføre verden og “kristne” som aldri har vært utvalgt fra før verdens grunnvoll ble lagt.
  De kristne som tar vaksinen er vantro mot Guds Ord og er ulydige mot Ham som gav oss løftet.
  Covid-19 vaksinen gjør noe med mennesker som har tatt dyrets merke.
  Traff en gammel arbeidskollega på butikken i dag.
  Hun så rett og slett ut som om hun knapt hang sammen.
  Stolt vitnet hun om at hun hadde tatt kvaksinen.
  Hun spurte om jeg og min kone hadde tatt den.
  Da jeg svarte nei, ble hun stram i ansiktet og freste frem: “Hvorfor det”.
  Jeg svarte som sant er at jeg og mitt hus ikke er en del av dette systemet og viste til at dette er en del av Antikrists plan.
  Hun bare måpte.
  Presset på oss som ikke har tatt dyrets merke vil bli knallhardt fremover.
  Må Gud velsigne deg som står fast i rettferd og troskap mot Herren!

  6
  6
  • Men altså, uenighet og at folk syns du er en naiv, uintelligent dust er rent faktisk ikke forfølgelse eller tvang.

   Bare spør noen som rent faktisk er utsatt for forfølgelse og tvang.

   Ingen har faktisk friheten til å ikke bli sett på som en umoralsk dust og bygdetulling/byoriginal.

   3
   2
 3. “Enhver burde se hva dette er.
  Vi er i dyrets merke og det begynte med denne vaksinen fra helvete.
  Så kom “beviset” på at folk har tatt vaksinen fra helvete.
  Menneskeheten er i ferd med å bli endel av dyrets system.
  Kun noen få sier nei.
  De mange vil gå fortapt men de få vil bli frelst”

  To the point. De ikke-kristne krigerne her inne gjør nå alt de kan for å bryte ned troen på Bibelen. Taktikken er å skyve de bibelsk baserte innleggene nedover på siden og fremføre ateistenes synsvinkler i bøtter og spann.

  6
  3
  • Kjære Inger!

   Poenget for oss som motsier dommedagsfanatikere, alarmister og fornektere, er snarere å hjelpe forvirrede å ta fornuftige valg og ikke satse liv og helse på overtro og magi.

   Det er like mange måter å tolke, forstå og oppleve Bibelen på som det er troende. Bare spør en åndsbror eller -søster om hans eller hennes oppriktige mening også vil straks få en liten diskusjon. Hvorfor skal da flyktig og helseskadelig teologi, helt uten bevis annet enn beåndet “magefølelse”, få smadre sunn fornuft?

   Om en uke eller to er det nye fortolkninger av dyrets merke og nye tegn i tiden som oppleves like krystallklare og bombesikre som dagens endetidstegn. Selv de beinharde “bibelgranskerne” i Jehovas Vitner, som vel mener de har tolket hver minste krummelure hundre prosent “korrekt”, endrer sin teologi gjennom tidens løp.

   Guddommen premierer neppe dumskap?

   Det er, som sagt, trist at religiøs tro og ideologisk overbevisning skal formørke liv og helse. En godt livssyn og en nestekjærlig kristentro burde isteden inspirere til gode gjerninger, ikke til overtro, politiske konspirasjoner, hat og skremsler.

   5
   1
  • Systemet her fungerer ikke sånn at du kan skyve en artikkel opp eller ned.

   Ellers er jo poenget at ingenting av vrøvlet deres kommer fra Bibelen. Jeg ser faktisk ekstremt sjeldent dere siterer Bibelen når dette temaet omtales. Bare eget føleri.

   Dvs. Man siterer «kristne» bloggere, YouTubere, predikanter profeter, apostler og litteratur. Men ikke Bibelen.

  • Obs. Trygve og Roperid er to av de falske, utsendte, antikristne undergraverne her i kommentarfeltet..

   1
   2
  • Berit:

   På hvilket vis er jeg falsk, og hvem har sendt meg? Iluminati? Elvis? 😂

 4. Fyllekjøring er en god sammenlikning.

  Utrolig mye uforstand, manglende kunnskap og desinformasjon på konspirasjonsneytsteder som Søkekys.

  Selvsagt er vaksinebildet nyansert, og selvsagt Inneholder statistikken avvikende enkelttilfeller. Men tallene er krystallklare på at man er mye tryggere med vaksine enn uten. Og sykdommen er utvilsomt mye verre enn vaksinen.

  I Norge vil vaksinemotstandere høste fordeler av lav smitte på grunn av strenge tiltak og andres hensynsfulle vaksinering. Da er det lett å påstå at vaksinering er satanisk og fascistisk. Fornekterne er jo nokså trygge uansett. I for eksempel USA er det derimot annerledes. Der er langt over nitti prosent av innlagte covid-19-syke uvaksinerte.

  Vaksinene er enkelt sagt 95 prosent effektive (men altså ikke hundre). Selv for deltavarianten er effektiviteten bortimot 90 prosent. Men fordi dette angår enorme antall personer, oppstår det selvfølgelig unntak. Dessuten tilskrives dødsfall og plager vaksinen når det er andre uklare årsaker.

  Konspirasjonsteoretikere og religiøse følger ofte blindt karismatiske ledere, “magefølelse”, “intuisjon” og “anekdotiske bevis” istedenfor vitenskapelig fornuft.

  Trist og tragikomisk at ideologi og teologi skal ødelegge liv.

  10
  4
  • Ja, religiøse fanatikere skaper unødig lidelse. Nok en gang. I en verden der det er nok vondt og vanskelig fra før.

   De uvaksinertes “martyrskap” minner sterkt om Moder Teresas sadomasochistiske dyrkelse av Jesu lidelse. Hennes “pasienter” ble fratatt medisiner og behandling fordi hun fanatisk mente de fattiges “selvoppofrende” smerte og lidelse var “vakker” og “ren” i religiøs forstand.

   De som fornekter sannheten og tror at coronapandemien og vaksinene skyldes fascistiske ateister og onde åndskrefter, er enda dummere, og farligere, enn QAnon-tilhengere som tror amerikanske demokrater er pedofile satanister som dreper barn for å lage hudkremer. I covid-19s tilfelle gjelder det faktisk virkelige liv og ekte død.

   8
   5
  • Obs! Obs. Trygve og Roperid er to av de falske, utsendte, antikristne undergraverne her i kommentarfeltet..

  • Berit:

   På hvilket vis er jeg falsk? Og hvem har sendt meg? CIA? Romvesnene? 🤣

 5. Sokelys sier:

  Å ta vaksinen er en bevisst handling og det å si ja til dette systemet er også en bevisst handling. Sier man ja til A, sier man også gjerne ja til både B,C og D.

  Dette må forstås slik at hvis man tar en vaksine så sier man bevisst ja til antikrists system! Og da vil man sikkert ta dyrets merke også.

  Står det noe i Bibelen som indikerer at det å ta en påbudt vaksine mot et virus betyr å si ja til antikrist? Eller står det noe i Bibelen som sannsynligjør at dyrets merke har “forløpere” kamuflert som vaksiner mot et virus?

  Hvis ikke så kan faktisk overstående utsagn fra sokelys være antikristelig i seg selv. For da legger det noe til Guds Ord som dømmer folk til evig fortapelse. Kanskje litt som når katolikkene satte likhetstegn mellom utestengelse fra den katolske kirken og evig fortapelse. Begrunnelsen for utestengelse kunne da, som i dette tilfelle, handle om alt annet enn synd slik Bibelen definerer den.

  Jeg tror sokelys er ute på en veldig farlig vei. Litt som når jehovahs vitner lager teologiske forklaringer som bestemmer hvem som er satans tjenere og havner i harmageddon. De forholder seg ikke så mye til synd i bibelsk forstand de heller. Disse fenomenene minner mer om farriseernes religiøse retorikk.

  5
  1
  • anonym tilskuer er en av de flere falske, utsendte, antikristne undergraverne her i kommentarfeltet..

  • Sara:

   Når man ikke kan ta ballen tar man mannen 😂😂😂.

   Jeg ser også at du er anstendig nok til å operere under flere navn, så du skal virke som flere 😂🙈

  • Kjære medbroder i Covid-kulten. Du vet at ordet tvang er noe vi skal bruke litt lengre ned på veien med alle som ikke er døpt inn i vår kult med dosene. Mange har nå tatt første dose og er noviser i vår kult. De som har tatt andre dose er medlemmer, men det er først når de har fått tredje og fjerde dose de kan være i lederskapet i vår kult.
   Først kommer skremsel ved å tegne et bilde av et livsfarlig virus. Så skulle vi begynne å oppfordre folket til å søke medlemskap i vår kult gjennom dosene. Deretter skulle vi gi alle et skremmeskudd med å lukke ned landene. Så skulle vi lette litt på krava slik at folk igjen skulle få smak av frihet og dette skulle gjentas i to omganger.
   Det neste skritt var å lokke sauene med at de kunne slippe ut på beite og ta fly dit. Straffen for de som ennå ikke er blitt en del av saueflokken er at de må bli hjemme.
   Men siden vi vil at alle skal være med er det nå viktig å stemple ikkemedlemmer av vår kult som uansvarlige, ukjærlige, fyllekjørere og kriminelle. For å unngå å bruke tvang nå, presses de og stemples de som høyreorienterte, forhåpentligvis finner noen ny-nazister veien til antikultgruppene som jobber mot oss, slik at vi kan stemple vaksinemotstandere som kriminelle, uansvarlige, høyreorienterte nynazister.
   Ledelsen i vår Covid-kult venter nå på såpass høye smittetall at vi kan ta frem pisken mot alle ikkemedlemmer og deretter er tvangsdåp inn i vår sekt det endelige skritt.
   Vi ser jo at vi mister noen sauer som dør brått, men pytt, pytt. Vårt felles overordnede gode er viktigere enn disse som må begraves.

   Som en god Covid-19 soldat må du ikke hinte med ordet tvang ennå. Tiden er ikke inne for å spørre noen om de ikke forstår ordet tvang. De som ennå ikke er noviser eller fullverdige medlemmer av vår kult skal snart få kjenne hva ordet “tvang” innebærer.
   Men forløpig har den gode og kloke tjener i WHO sagt at press, latterliggjøring, trussel om pisking er gangbart policy overfor dem som ennå ikke har tatt i mot Corona i hjertet og erklærer at Covid-19 vaksinen er min Herre og frelser.
   Vi har oppnådd en god del, selv blant kirkefolket som ennå tror at de er “Jesusfrelst”. Helt uten at de har fortstått det innebærer dåp til Covidkulten at de har byttet Herre. En stund skal de få lov til å tro at de tilhører Jesusen. Men som kult vil vi kreve total hengivelse til Covid-19 sannheten og de vil snart forstå at medlemskap i Covid-kulten og medlemskap i Jesus sitt rike ikke går i sammen.
   For å gjenta tvang er det siste leddet i vår plan, og det må du for all del ikke avsløre for dersom lammene blir redde for ulven, forsøker de å flykte. Du vet de gjenkjenner ikke hyrderøsten i det du og vi andre i Covid-kulten formidler.
   Så vær sparsom med hva slags midler du bruker overfor dem som ennå ikke er fullverdige sauer.

   11
   3
  • Roperid er en av de falske, utsendte, antikristne undergraverne her i kommentarfeltet..

  • Berit/Sara:

   På hvilken måte er jeg falsk? Og hvem har sendt meg? Bilderbergerne? NWO?

 6. Enhver burde se hva dette er.
  Vi er i dyrets merke og det begynte med denne vaksinen fra helvete.
  Så kom “beviset” på at folk har tatt vaksinen fra helvete.
  Menneskeheten er i ferd med å bli endel av dyrets system.
  Kun noen få sier nei.
  De mange vil gå fortapt men de få vil bli frelst

  3
  4

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *