Rytteren på den hvite hest banker igjen på dørene i Europa -økende smitte i mange europeiske land

“Og jeg så da Lammet åpnet et av de syv segl, og jeg hørte et av de fire livsvesener si som med tordenrøst: Kom!  Og jeg så, og se, en hvit hest, og han som satt på den, hadde en bue, og det blev gitt ham en krone, og han drog ut med seier og til seier,” (Åp 6,1-2) Smitten er nå økende over hele Europa og flere land går nå i lockdown igjen, kunne TV2 nyhetene fortelle oss. Dermed hører vi igjen drønn av hovslag fra rytteren og hesten som slippes løs når Lammet åpnet det første segl. Siden begynnelsen av 2020 har Coronaviruset og dets mange mutasjoner preget nyhetsbildet i media, og nå er det “Delta+” som banker på våre dører og vil slippe inn. I Øst-Europa er det som kjent stor motstand mot vaksinen, og der får dette skylden for at stadig flere blir smittet og syke. Imidlertid var det ikke like enkelt for TV2s nyhetsrapporter å forklare hvorfor det massivt vaksinerte Storbritannia opplever kraftig økning i smitten, og stadig flere tar der til orde for å gjeninnføre tiltak mot viruset.

Sommeren er definitivt over og igjen banker Coronaviruset på dørene i Europa. Propaganda-apparatet som presser på for vaksinen rapporterer igjen om høye smittetall og stadig flere dødsfall. Mens det under Donald Trump var USA som ble brukt som ble brukt som skrekkeksempel, tok India over denne oppgaven etter at Biden ble innsatt. Nå er det Øst-Europa og spesielt Romania som skal brukes i propagandaen her hjemme. Både TV2 og NRK bruker nå Romania og Øst-Europa som skremsel og pandemien er på vei tilbake i nyhetsbildet. I følge Corona-worldmeter blir nærmere 500 000 mennesker smittet hver eneste dag av Corona og i Europa er trenden økende. Det kan se ut som om apokalypsens rytter igjen har tatt i bruk sin bue hvor en ny runde med smitte, denne gang Delta+ blir skutt ut over den Europa og USA. Også i Bidens USA blir svært mange smittet hver eneste dag, og også der er det de uvaksinerte som får skylden. Opprinnelig ble vaksinen fremstilt som verdens håp og frelser og i Israel frykter de en femte bølge på tross av at mange har fått sitt tredje skudd. I Storbritannia presses det på for nye nedstengninger, men Boris Johnsen sier foreløpig nei. Også i Norge er det nå en økende smittetrend viser VGs barometer og det er grunn til å forvente at smitten vil fortsette å øke. Viruset ser ikke ut til å bry seg om landegrenser eller vaksinestatus til dem som blir smittet. Samtidig som Corona, Delta og Delta+ fortsetter å herje, vil vi i år også kunne bli rammet hardt av tradisjonelle influensavirus. Det kan bli en begivenhetsrik vinter, med mye snørr, smitte, dyr mat, dyr strøm og potensielt nye nedstengninger. Det vil bli smittetall og eventuell press på sykehuskapasiteten som vil kunne presse frem nye tiltak mot Coronasmitte.

Facebook Comments

17 tanker om “Rytteren på den hvite hest banker igjen på dørene i Europa -økende smitte i mange europeiske land

 1. Pytt, pytt…spiller ingen rolle. Bortrykkelsen skal skje i morgen, søndag, ifølge en artikkel her på Søkelys. Så da er vi spart for det som skal komme i vinter.
  Takk for livet som vi kjenner det her på jorden, og vel møtt et annet sted.

  • Hadde det bare vært så vel.
   Først må frafallet komme og syndens menneske stå frem.
   Menigheten blir ikke hentet ut søndag. Dette fordi at det er ønsketenkning fra folk som er forledet av læren om bortrykkelse før trengselstiden.
   Jesus kommer for å hente en prøvet og lutrert menighet.

   7
   5
  • Det er søndag…..og jeg er her fortsatt??! Kom jeg ikke med i bortrykkelsen? Ikke barna mine heller?
   Da får jeg vente på ny annonsering av bortrykkelse her på Søkelys!

  • Ingen rykter om plutselige forsvinninger i dag heller, men så er det noen timer igjen på den andre siden av dammen…….

   men når selv Jesus tok feil av sitt komme kan en ikke forvente at andre “profeter” har rett heller.

   3
   3
  • Otis, Hanshenrik
   Det kan ennå skje. i Norge er det 12 timer igjen av døgnet,
   Så det er ennå noen timer igjen.
   Men, siden intet skjer, har nok Rene Moses en ny unnskyldning og finner en ny dato.
   Sånn er det bare.
   Men som en annen skrev her. Det er noe som mangler som først må skje. Ideen om en bortrykkelse før den antikristelige trengselstid på sju år er håpløs feilaktig. og ufarliggjør Bibelens egne ord.

   2
   3
 2. Smitten er en hoax. Recovery er 99,99% og snittalderen på angivelig de som har covid og dør MED dette, er 84 år som er høyere enn snittalderen på befolkningen som helhet. Og de som dør har allerede dødelige sykdommer.

  1
  4
  • Jeg er mere redd for smitte fra de vaksinerte enn selve Covid
   Det er de som er vaksinert som smitter og er smitten.

   2
   4
 3. I land med lav vaksineringsgrad rammer covid-døden de uvaksinerte.

  I land som Romania og Bulgaria er skepsisen til myndighetene stor pga løgnaktige regimer i kommunistisk fortid. I tillegg er religiøsiteten stor, og dermed overtro og konspirasjonsteorier utbredt. Dette gjør at feilinformerte innbyggere lett lar seg lure av skremselspropaganda og svært mange ikke våger å ta vaksiner. Det triste resultatet sees på rekordhøy dødsstatistikk.

  Merkelig og trist at nettopp religiøse underdriver farene ved smitte og sykdom og overdriver farene ved vaksinen.

  7
  3
  • Dette følger oppskriften alle leger , professorer og vaksineutviklere i Frontline Doctors advarte mot. Nå gjenstår bare ADE eller antistoffavhengig forsterkning på norsk. Det er bare å be om at de tar feil på det området. De må ta feil , ellers blir katastrofen total for å si det mildt. Alle de vaksinerte kommer til å bli syke og mange vaksinerte vil komme til å dø ganske raskt, 1-2 år og etter 3-4-5 doser med vaksine er de ferdige.
   Allerede nå ser vi et økende antall dødsannonser som innholder teksten “døde brått og uventet” “gikk brått i fra oss” eller “døde plutselig og uventet”.
   Slike annonser vitner om vaksinedød. Hjertestans, blodpropp, hjerneblødning. Klassiske effekter av vaksinen.

   1
   3
 4. Sykdom og kropp tilhører den fysiske virkeligheten.

  Søker kristne råd og hjelp hos åndelige ledere når det oppstår problemer med apparater og maskiner og andre fysiske forhold? Eller setter kristne sin lit til vitenskap og faktabasert kunnskap?

  Ingen kan løse alle problemer. Og mye er ukjent. Men dette er sikkert: Det er bedre å lytte til vitenskapsfolk og fagekspertise enn dommedagsprofeter og ideologiske konspirasjonsfantasier når vi skal løse fysiske utfordringer i virkeligheten.

  3
  2
 5. Igjen?

  Så nå kommer den hvite hesten enda (?) en gang😊 Hæ?

  Dette blir villere og villere, her inne. Dere vil nok trenge både blåe og rosa hester etterhvert, for å få alt til å stemme.

  Nei, dette er noe som hører til en grusom tid på jord, trengselstiden i 7 år, som kommer etter at Jesus har hentet alle sine hjem. Gi ditt liv til Jesus i kveld før det er for sent.

  Vil på det varmeste råde alle til å heller søke etter seriøs grundig bibelundervisning om dette.

  7
  2
 6. Greetings folks. My team members and I are overjoyed to have fell upon this spot. It has placed instant relief to our souls. I’ve been stripping my files for this info for months and I will be encouraging my friends to stop by. The other time I was toggling through the top forums trying to find an answer to my all consuming questions and I will be careful to take it up a notch in whatever way possible. We’re getting all flipped out on the patterns going on. Again I just had to thank you the next time I could for such an expansion. This has moved me out from underneath a rock. Many sweet new things growing in my life. Its such a good area to make efforts be known. Another thing that I am investigating cut and color hair salon Collin County Texas Texas. I will give you an awesome consultation on a haircut best regards, Lindsay.

 7. Smitten øker om flere og flere vaksineres, så nå er det de vaksinerte som sprer smitten. «Frelsessprøyten» som myndighetene har lovet er løgn fra Bent Høye, Erna Solberg og FHI

  1
  3
  • Hva er da din teori på det faktum at etter at ca 90% ble vaksinert så åpnet landet opp igjen uten at det ble noen ny smittebølge og press på sykehusene??

   Det er bare 3,7% av befolkningen som er smittet i Norge,
   Tenker du at det er nok for flokkimmunitet ?

 8. Svar til Hans Henrik,

  Hørte en morgen Dagsnytt – NRK. Det ble fortalt at smitten er økende. Litt merkelig med tanke på 90% av befolkningen er vaksinert. Ut fra fra den info skrev jeg det jeg skrev, burde gjort klart: smitte er ikke det samme som å være syk. I forhold til 4milloner vaksinerte i Norge er ca 200 døde av bivirkninger få, men tragisk nok for de familier som blir rammet. Og bli syk-dø, er det større mulighet for enn å vinne i tipping🤪

 9. R.Moses bommet igjen, som vanlig. Ingen vil noengang forutsi opprykkelsen av Guds menighet, kun Israels Gud kjenner dag og time, « slik er det bare»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.