Kjent megakirkepastor sparket fra sin stilling -“den tyngste avgjørelsen vi har tatt” sier kirkens eldste

Perry Noble, seniorpastor og grunnlegger av den amerikanske megakirken  perry-nobleNewSpring Church i South Carolina, skal ha blitt sparket fra stillingen som ledende pastor i kirken han selv grunnla. Det er nå bekreftet at menighetens eldste har besluttet at deres ledende pastor gjennom 16 år må slutte i stillingen. NewSpring Church som ukentlig samler omkring 30 000 til forskjellige aktiviteter kom søndag med en klargjørende melding. “Dette er den tyngste beslutningen vi noensinne har tatt, heter det fra kirkens ledelse. Det skal være misbruk av alkohol og ekteskaplige problemer som skal være årsaken til at pastoren nå må trekke seg. Pastor Shane Duffey som nå er utøvende ledende pastor kom søndag med en offisiell uttalelse i gudstjenesten

 

“Etter mye bønn og med tungt hjerte ha vi informasjon å dele angående pastor Perry Noble. Etter nøye vurdering og i henhold til lover og forskrifter har eldste og et pastoralt lederteam besluttet å fjerne Perry som pastor for NewSpring Church. Dette har vært en vond og vanskelig beslutning å ta, men dessverre var det nødvendig. Perry har foretatt noen uheldige valg og beslutninger som har medført mye hodebry og smerte for oss. Gjennom de siste måneder, har utøvende pastor møtt og samtalt med Perry om disse tingene og hans personlige oppførsel og åndelige valg. Perrys holdning til ekteskapet og økt avhengighet av alkohol og hans oppførsel har skapt betydelig bekymring. Under samtalene har vår utøvende pastor konfrontert Perry og gått gjennom med ham hvordan man skal reagere på synd i menigheten i henhold til Matteus 18. Fordi Perry har valgt å ikke gjøre noe med disse spørsmålene og ikke tatt de nødvendige skritt for å endre adferd, er han ikke lenger kvalifisert slik det er utlagt i 1 Tim 3 og i vår kirkes lover å fortsette ved  NewSpring Church,” heter det videre fra kirken. Dermed er Perry Nobles tid som pastor i forsamlingen han selv grunnla over.

Kontroversiell

Perry Noble er for mange en kontroversielle figur og måtte etter en julegudstjeneste offentlig beklage bruken av “N-ordet” som slapp ut av ham. “N” ordet er nigger som er en ufint skjellsord som brukes mot fargede. Når man ser bort fra videoens bit der “N” ordet blir brukt, føler vi likevel trang til å spørre om ikke det er på tide å finne noen mer voksne og modne pastorer til å fremlegge Guds Ord til menigheten? Perry Noble måtte i ettertid beklage sin bruk av “N-ordet” og beklagelsen kan ses her

 

 

 

7 tanker om “Kjent megakirkepastor sparket fra sin stilling -“den tyngste avgjørelsen vi har tatt” sier kirkens eldste

  1. Kjell; jeg har sagt at du må holde deg unna jordbærene fulle av sopp. Du er altfor god til å beskjeftige deg med konspirasjonsteorier og sladder?

    • Sladder? Denne historien er det hold i. Det er bekreftet at denne pastoren nå har fått sparken.

    • Da du skrev kommentaren din var det klart at denne pastoren var ute å kjøre, det eneste som ventet var den formelle bekreftelsen.

    • “Tilgi dem Far, for de vet ikke hva de gjør” Sørgelig at noen religiøse navlebeskuende figurer innbiller seg at de er bedre enn alle andre, mens de som VIRKELIG tar Guds Ord på alvor, og som Gud bruker til å føre millioner av mennesker til Jesus, blir trakassert. Satans tjenere kan man trygt kalle dere. Men dere er avslørt?

Det er stengt for kommentarer.