Sørgetog for Orlando? Det er alle kristnes plikt å advare.

“Ifølge flere kilder skulle Oslo-Pride 2016 også være en minneparade for de som ble drept i Orlando-massakren. Derfor ville jeg helst tro at dette måtte bli en annerledes parade enn tidligere år.Nå så ikke jeg arrangementet live, men en lang rekke bilder og videoer lagt ut på nett, har gitt et fyldig nok inntrykk for å kunne mene noe om opptoget.fest-dans Hva forventet jeg å se? Nei, ikke annet enn hva jeg vil tro folk flest normalt ville forventet av mennesker som skulle minnes ofre for terror: et stille tog; mennesker med sørgebånd; verdig opptreden; sanger som tilkjennega bedrøvelse over drapene og så videre, slik man ser i andre sammenhenger når «kolleger» viser sin deltakelse etter en tragedie. Men slik var det ikke,” skriver Greta Aune Jotun i et innlegg i Dagen (foto fra “sørgetoget” for ofrene i Orlando)

LHBT-aktivistene opptrådte som de pleier i sine parader; halvnakne; sexfokuserte; vulgære i oppførsel og påkledning; huiende; skrålende; overmalte som klovner. Innimellom kom grupper av LHBT-personer som representerte egne yrker, samt familie og andre tilhengere av paraden; heller ingen av disse med sørgebånd så vidt jeg kunne se, og sorg var heller ikke det som preget deres ferd, selv om de fleste så ut til å ha alminnelig god oppførsel. KrFs leder deltok også i «minneparaden»; han hadde hatt en fredelig pappapermferie i Orlando før skytedramaet; dette var – ifølge ham selv, beveggrunn god nok for å gå i den frivole paraden; han kunne tydeligvis ikke få uttrykt sin avsky for terroren på annen måte – og smilte bredt til fotografene. Hvis du som leser dette tror jeg er sterkt imot LHBT-aktivistenes parader, tror du helt rett. Det finnes knapt noe tåpeligere å paradere for enn egen – og andres – seksualitet. Hvis du tror jeg forakter aktivistenes uansvarlige og uanstendige oppførsel, og deres anormale samliv, har du også helt rett.

Det var faktisk i homomiljøer HIV oppsto; og forekomsten av viruset er sterkt økende i slike miljøer (det bør ikke forundre noen). Hvis du tror jeg mener at politiske og kirkelige ledere som støtter Pride-paraden økonomisk og/eller ved deltakelse, er fra «sans og samling», har du helt rett. Hvis du tror jeg mener de nye lovene som er vedtatt for å imøtekomme LHBT-aktivistene, er vanvidd satt i system, har du også helt rett. Norge er nå i aller høyeste grad fortjent medlem av Galskapens akse; land hvor folks variable følelsesliv er øverste lovgivende «instans».

Hvis du tror jeg hater LHBT-ere generelt og aktivistene spesielt, og vil at de skal trakasseres, fengsles eller drepes, tar du fullstendig feil. Det byr meg også imot å kalle noen «homse» eller «lesbe», slik en kjent homoaktivist ikke ser på som sjikane; jeg synes derimot det er ufine uttrykk.

Men; LHBT-erne bør tåle å høre at de bør avslutte den fordummende aktivismen, inkludert paradene. De har nå flere rettigheter enn andre med følelsesbrister; så hva paraderer de her i Norge for? LHBT-ere i likekjønnet samliv, og særlig de som kaller seg kristne, bør også tåle å høre at de lever et liv som i følge Guds Ord vil føre dem til fortapelse; den samme utgang på livet får også de som holder med dem. De som ikke tror dette, kjenner ikke Skriftene, eller fornekter både Gud vår Far og Kristus. Det er alle kristnes plikt å advare.

LHBT-personer bør også fortelle den oppvoksende slekt hvor vanskelig det er å være lesbisk, homofil, bifil eller transperson; ikke fordi de ikke får viljen sin i alt, eller blir mobbet av noen, men fordi det normale og optimale er samlivet mellom én mann og én kvinne – i et livslangt ekteskap. For egen del bør de også innse at de ikke behøver «puter under armene», men et forstandig, redelig og voksent forhold til virkeligheten. Sørgetog for Orland-ofrene? Vel; LHBT-foreningene bør helt klart skolere sine medlemmer i god oppførsel. Skrevet av  Greta Aune Jotun publisert i Dagen

9 tanker om “Sørgetog for Orlando? Det er alle kristnes plikt å advare.

 1. Betimelig å se en del av kommentarene på dagens debatt hvordan de ikke vil høre sannheten. Greta Aune Jotun har et glimrende og skarpt innlegg om hykleriet og løssluppenheten i pride verdenen. Det vi ser av utagerende løssluppenhet her i Norge er bare forsmaken på hva vi har i vente av avskyelig promiskuitet. Det er bare å se til USA, der pride paradene har tatt det et steg lenger, mye lenger. Der driver de med fysisk utfoldelse av sterk seksuell karakter som jeg ikke ønsker å nevne ved navn. Og det i all offentlighet med politiets tilstedeværelse uten at man løfter en finger. Hadde man gjort dette i USA ved andre anledninger, hadde det vanket flere års fengsel. Frekkheten nådegave er en av kjerne ingrediensene i homo/pride bevegelsen. Og vi har bare sett begynnelsen. Bibelen sier at det skal bli som i Noah og Lots dager.

  • Norge er snart modent for Guds dom. Vi fikk 22 juli 2011, som en advarsel til hele nasjonen om at Gud ikke tillater de røde å tukle med hans øyensten. Nå som kirken og folket tukler med ekteskapet og familien og opphøyer Sodomas synder er det ingen vei tilbake.
   Det må enten bli en vekkelse som går på dypet slik at folket angrer sin synd og gjør bot, eller det vil komme en stor dom over vår nasjon.

   En dom som vil spre seg fra Øst mot Vest og fra Nord mot Syd. En straff hvor Gud sender sverdet mot vårt folk.
   Kristne må be for vårt land! Det haster!
   Vi har altfor mange religiøse synsere som skriker opp straks de hører at Gud dømmer mennesker med en grusom straff.
   Vår nasjon er under Guds bann, vi dreper det ufødte liv, vi forakter de ordninger Gud har bestemt, vi dømmer hans nasjon og vi opphøyer pervers synd.
   Trist å se men i tråd med Guds ord. Det vil bli et stort mørke på jorden i de siste dager.

 2. Så viktig at vi som er Guds barn står for sannheten i Guds Ord. At vi våger å tale om synd og ikke holder med dem som lever i synd.

  Gud har gitt oss de hellige budene og de står evig fast!

  Gud er Hellig! Og det er alene Ham vi skal frykte!

  • Helt enig. Vi bør takke Gud for at han tok livet av disse ufyselige skjeve menneskene, på samme måte som Han benyttet sin Gudfryktige dissippel Anders B Breivik til å ta livet av alle de fæle sosialistiske ungdommene, som den eminente profeten Jeremy Hoff profeterte forbløffende treffende om, 3 år etterpå.
   Vi skulle bare hatt en like liberal våpenlov i Norge som det de har i Amerika, slik at vi hadde revolveren klar, dersom vi så en homo!

  • Gud elsker synderen, men ikke synden. Da skal heller ikke vi komme med hatytringer mot disse som lever i synd. Men heller vise dem til rette og gi dem evangeliet. Er det vi er kalt til!

   Er alene Gud som skal dømme!

  • Greta Aune Jotun.
   Hjertelig takk for din tydelige og advarende vekker røst om Oslo Pride 2016. Støttes uforbeholdent. Du har omtalt opptrinnet til deltakerne i Pride på en helt sannferdig og usminket måte, samtidig viser du respekt for deltakerne ved å ikke bruke ufine karakteristikker som ” homse” og ” lesbe”, noe som kun viser en foraktelig holdning. Vårt samfunn har nå kommet så langt i forfallet gjennom alskens nedbrytelige lover, at tiden snart er inne for hjemsøkelse for folkets synder. Når snart alle politiske partier- og deres representanter- går god for lover som bryter med Guds bestemmelse for liv og levnet- ikke minst for ekteskapet- så er det kun et spørsmål om tid før Guds dom er et faktum. Minner på formuleringen: Ved lov skal landet byggjast og ikkje ved ulov øydast

 3. Fri pinsevenn; det du beskriver gjelder ikke bare Norge, men hele Europa, Nord-Amerika og Oceania.
  Uten at det er en unnskyldning, men vi er ikke verre her enn andre land.

Det er stengt for kommentarer.