Britisk gatepredikanter arrestert mens dem som så på klappet og skrek

politiet-arresterer-predikantForan en stor flokk jublende mennesker ble onsdag fire gatepredikanter arrestert av politiet for ordensforstyrrelser ved å ha ropt “vær lydig mot Gud og hans bud” til mennesker på gaten. Episoden skjedde da en lokal innbygger Mike Overd med støttespillere drev med gateforkynnelse utenfor et kjøpesenter i Bristol. Noen av de som var sammen med Mike Overd var amerikanske statsborgere som besøkte Storbritannia for å hjelpe til med misjoneringen. “Mennesket er skapt for å tilbe Gud og å gjøre hans vilje,” var temaet Overd preket over utenfor kjøpesenteret. “Forsvinn, forsvinn, ropte folk til dem og etter en stund dukket politiet opp, beordret Mike Overd og hans støttespillere til å forlate området. “Se, dere er ikke ønsket, dere forstyrrer og skaper uro,” sa politimannen til forkynnerne mens noen i flokken ropte “gå hjem, gå hjem.”

“Dersom dere ikke sluttet å forkynne evangeliet vil dere bli arrestert,” truet politiet. “For så har Gud elsket verden at han gav sin egen sønn,” sa Mike Overd som dermed motsatt seg ordren han ble gitt. Dermed grep politimannen han raskt og både han og to amerikanere samt en annen brite som deltok i gateforkynnelsen ble arrestert mens folkemassen jublet og skrek. De fire ble tiltalt for ordensforstyrrelser og en av dem for gjennom truende adferd å ha motsatt seg politiets ordre. Alle fire ble deretter løslatt. “Det faktum at folket som stod rundt klappet og skrek av glede når de fire ble ført bort av politiet, vitner om den ånd som nå rår grunnen i Europa. Kristendommen er i ferd med å bli fordrevet ut av det offentlige rom og inn i kirker og forsamlingslokaler, og dem som trår utenfor de tillatte soner for å forkynne Guds Ord, er et uro-moment som skal fjernes -enn med politimakt.  “The New World Order” eller den nye verdensordningen vokser frem. En verdensordning der det ikke er plass for levende bibeltroende evangeliske kristne. Men kun politisk korrekte, kirkelige -som uten å kny bøyer seg for folkets røst. Kompromissløse kristne er nå noe som ikke skal tåles.

 

.”

Én tanke om “Britisk gatepredikanter arrestert mens dem som så på klappet og skrek

  1. Det var akkurat slik de første kristne opplevde det også. En sint folkemasse og deretter fengsel. Forkynnerne er dermed i godt selskap. Flott at de holdt frem budskapet om Jesus, verdens frelser.

Det er stengt for kommentarer.