Russland vil ikke tillate at historien om hvordan Norge og USA stod bak sprengningen av Nordstream blir glemt

Russland kritiserer amerikanske og vestlige medier for å forsøke å begrave historien om hvordan USA i samarbeid med Norge gjennomførte sprengningen av de to Nord Stream rørledningene. Vestlige medier, inklusiv de største norske mediehus har i stor grad valgt å fortie denne saken -slik de gjorde med historien om Hunter Bidens laptop from hell. Russland vil ikke tillate denne saken å bli glemt. “Russland vil ikke tillate at etterforskningen av sabotasjen mot Nord Stream rørledningene vil bli begravet. Dette sier  den russiske ambassaden i Washingto i en uttalelse torsdag. Uttalelsen kom etter at den amerikanske talsmannen Ned Price anklaget Russland om å spre “løgner om hendelsen”

Den amerikanske gravejournalisten Seymour Hersh som blant annet medvirket til å avsløre Watergateskandalen publiserte i forrige uke en grundig avsløring av hvordan USA og Norge stod bak sabotasjen mot Nord Stream rørledningene som skulle forsyne Tyskland og Europa med billig gass. Rørledningen ble sprengt den 26 september etter ordre fra Joe Biden, og Norge opererte som lydig puddel for den amerikanske dypstaten. Seymour Hersh som slapp nyheten forrige onsdag har i ettertid vært utsatt for den tradisjonelle svertekampanjen vi møter nå ubehagelige dypstats-sannheter blir avslørt. Også i norske medier finne vi denne tendensen til å ufarliggjøre påstander med å sverte dem som kommer med avsløringer.Og Seymour Hersh skal ha mer på lager som vil stille Joe Biden regimet og hans norske medspillere i Støre regimet i forlegenhet. Seymour Hersh blogg kan følges her. (https://seymourhersh.substack.com/) Russland og Kreml har ingen planer om å la denne saken forbli “død og begravet” og Norge som medskyldig må forvente at dette vil få konsekvenser. President Putin kan godt komme til å gi ordre om tilsvarende angrep mot norske rørledninger. Det kan skje i morgen, i neste uke, om seks måneder -eller når Moskva finner tiden inne. Forholdet mellom Russland og Norge er varig skadet -og russerne akter ikke å tillate at Vesten legger denne ballen død. Russland prøver nå å få saken opp i FNs sikkerhetsråd og de har ingen planer om å gi seg, sier den russiske ambassaden i Washingtons talsmann Igor Girenko.

Én tanke om “Russland vil ikke tillate at historien om hvordan Norge og USA stod bak sprengningen av Nordstream blir glemt

  1. Kanskje fordi det er påstandene til en sprø gammel mann uten troverdighet, kun en enkelt påstått kilde (kan godt hende kilden er hans egen fantasi) og ingen bevis?

Det er stengt for kommentarer.