Russland knytter president Erdogans familie direkte opp mot oljehandel med islamsk stat

putin-erdoganOrdkrigen mellom Russland og Tyrkia fortsetter å rase. Onsdag fastholdt Russland at Tyrkia og president Erdogan direkte er involvert i handel med olje som finansierer store deler av driften til den brutale terrororganisasjonen som står bak blodige terrorhandlinger i Midtøsten og Europa. Dette kan også forklare hvorfor Tyrkia primært har sluppet bomber mot kurdiske styrker og ikke mot IS som de driver oljebusiness med.

Ordkrigen om hvorvidt Tyrkia og president Erdogan kan knyttes til den ulovlige putin-ukraineoljehandelen til islamsk stat er igjen toppsak i vestlige medier. Påstandene har blitt fremsatt tidligere, men nå hevder Russland at de har satellittbilder som beviser at president Vladimir Putin ikke kom med løgn når han tirsdag fremsatte sine beskyldninger mot Tyrkia og president Recep Tayyip Erdoğan som har ført Tyrkia i en mer ekstrem islamistisk retning. Som kjent var Tyrkia før Tayyip Erdoğan kom til makten en nær alliert av Israel, men dette har nå endret seg og Tyrkia har markert seg som en tydelig støttespiller av terrororganisasjoner som søker den jødiske statens undergang. De russiske beskyldningene og dokumentasjonen som Russland har offentliggjort gjør at man i Vesten bør stille kritiske spørsmål til det tyrkiske regimet. I en halvtime lang video forteller russiske militære at Russland effektivt har bombet de forsyningslinjer IS bruker for å levere olje til det kriminelle regimet i Ankara. En av dem som sedvanlig følger situasjonen er Paul Begley som kommenterer påstandene om at Nato-landet Tyrkia er involvert i islamsk stats oljehandel.

Tidligere onsdag holdt den russiske militærledelsen en halvtime lang presse briefing om Tyrkias ulovlig oljehandel med islamsk stat. Det Russland nå gjør er å sette tydelige ord på noe mange har vist og snakket om lenge. Nemlig at Tyrkia opererer med dobbelt bokholderi i forhold til islamsk stat. Den tyrkiske lederen benekter hardnakket de russiske beskyldningene og dermed fortsetter ordkrigen mellom de to landene.

Facebook Comments

2 tanker om “Russland knytter president Erdogans familie direkte opp mot oljehandel med islamsk stat

  1. Jeg ser alle mediene har dette nå. På tide at det kom ut og ble kjent. Vi har jo sett at Tyrkia har blitt en fiende av Israel som er Guds utvalgte nasjon, og jeg tror at den forbannelse Gud har mot Israels fiender holder på å ramme Tyrkia nå.
    Tyrkia har lenge finansiert terror, og har ingenting i Nato å gjøre.
    Vi befinner oss nå helt i slutten av de siste tider, -og Jesus kan komme når som helst for å hente sin brud.

  2. https://www.breakingisraelnews.com/55179/how-russian-jews-helped-shape-life-worlds-most-powerful-leaders-jewish-world/?utm_source=Breaking+Israel+News&utm_campaign=36347e225b-BIN_evening_12_15&utm_medium=email&utm_term=0_b6d3627f72-36347e225b-86575721#tP8ru34EEBB7Xsx8.97

    Denne artikkelen fortel om den positive opplevinga Putin har hatt med jødane i oppveksten.

    “When he was a young child, he grew up in a very poor family. His parents were always out at work. He was fortunate that the next door neighbor was a Hasidic Jewish family, and they always made sure to invite him over,” Lazar explained. “They were extremely kind to him, and he realized that not only were they kind to a child that wasn’t theirs, not only were they kind to a child that wasn’t Jewish, but they were kind to a child in a time and place when it was dangerous to do that.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *