Putin back in business – russisk invasjon i Ukraina

“I realiteten står det fritt til Russland å okkupere Ukraina eller deler av Ukraina da Europa og USA vil hjelpe Ukraina”

Siste nytt: Obama truer med å kansellerer planlagt tur til Russland 

Putin_guns1-320x288Russiske styrker skal i løpet av fredagen ha invadert Krim som er en del av Ukraina. Etter at Ukraina’s lovlig valgte president ble styrtet har Russlands president ventet på første anledning til å gripe inn i konflikten i Ukraina. Det eneste som forhindret president Putin fra å gjøre noe tidligere var de olympiske leker. Etter at idrettsutøverne, internasjonale toppledere, presse og glanspapir er tatt bort, viser den russiske leder igjen Russlands aggressive “jeg” som den veldige russiske bjørn som kan være omtalt i bibelsk profeti. 

Mer enn 2000 russiske soldater skal ha blitt flydd inn på Krim i noe som minner om en russisk invasjon av deler av Ukraina. Dermed har Russlands mektige president Vladimir Putin ristet av seg restene av glansen fra OL- og demonstrert for all verden at Russland fremdeles ikke aksepterer at tidligere Sovjet stater blir for vestlig orienterte. I følge det israelske debka skal Russland i løpet av fredagen ha flydd inn 2000 soldater med 13 Ilyushin-76 transportfly. Russiske marinesoldater og fallskjermsoldater tok kontroll over Krim hovedflyplasser ved daggry fredag ​​28 februar, kunne DEBKA file ‘s militære kilder rapportere. En annen gruppe tok kontroll over regionens viktige punkter som bruer, veikryss og kraftverk. Vestlige kilder refererte tidligere på dagen om “væpnede menn” som sympatiserte med avsatte presidenten. Imidlertid ble det mer og mer klart at dette var en russisk militær operasjon som har som målsetting å sikre russiske interesser i Ukraina.

Ikke overraskende

Den russiske militæraksjonen mot deler av Ukraina minner sterkt om Georgia krigen obama antikristi 2008. Det vi står overfor nå, er en selvbevist, sterk og forholdsvis aggressiv russisk leder som igjen er i ferd med å spille USA og Europa ut på sidelinjen. Den vestlige verden under ledelse av en svak amerikansk president har på ingen måte “mot” til å sette hardt mot hardt mor Russland, og den handlingslammelse Hussein Obama har utvist blant annet overfor den syriske konflikten, er for Putin i realiteten en blanco-fullmakt til å gjøre som han lyster. Tidligere president-kandidat John McCain sa fredag på CNN at Obama’s håndtering av Syria og hans manglende evne til å følge opp sine egne “røde linjer” har gjort at Putin har minimal respekt for den amerikanske presidenten. En eventuell russisk invasjon av Ukraina eller deler av Ukraina er ikke uventet sett på bakgrunn av den overraskende russiske militærøvelsen som ble bebudet tidligere i uken.

 

 

Profeti -Ukraina en del av den fremtidige “Gog alliansen”?

Ukraina tiltrer Gog-Magog Alliansen

Det har vært mange medie artikler om demonstrasjoner av pro-EU-folket i Ukraina som ønsker at deres nasjon til å ha tettere bånd til EU og Vesten. Imidlertid har sin regjering allerede ignorert dem.

Mens all oppmerksomhet har vært på hvorvidt Ukraina vil trekke nærmere EU eller Russland, ble Ukraina allerede signere en svært tett gjensidig forsvarspakt med kommunistiske Kina, en av de viktigste landene i Gog-Magog allianse profetert å komme inn eksistens i de siste dagene av vår alder (Esekiel 38-39). De første lenke detaljer at Ukraina har hatt en sterk militær forhold til Kina for en betydelig periode. Ukraina har levert Kina med store mengder militære våpen i årevis, inkludert jetmotorer, Kinas første hangarskip og verdens største amfibiske luftputebåt. Imidlertid har Ukraina nå inngått en svært viktig avtale erklærte Ukraina og Kina for å være “strategiske partnere”, og Kina har selv lovet å inkludere Ukraina under sitt kjernefysiske forsvars paraply-en mest betydelig skritt. Å faktisk implementere mulighet til å gjøre dette, ville Kina nesten sikkert nødt til å basere noen kinesiske atomvåpen i Ukraina. Eventuelle kinesiske atomvåpen plassert i Ukraina for å implementere kinesisk-ukrainske pakt ville åpenbart direkte true europeiske NATO-land. Kanskje de europeiske NATO-landene vil til slutt begynne å innse hvor sårbare de egentlig er til Russland, Kina, Hviterussland og nå Ukraina, og begynne å ta tiltak for å øke sine forsømte militære styrker.
Så mens verdens media oppmerksomhet har vært fokusert på de ukrainske demonstranter som ønsker tettere bånd til EU, den ukrainske regjeringen stille inngått en strategisk allianse med Kina, en av de viktigste medlemmene av profet Gog-Magog allianse. Verdens medier valgte å ignorere dette svært viktig pakt. Oh yes. Ukraina har også signert en betydelig avtale med Russland også. Den nye avtalen trekker Ukraina nærmere Russland med Russland å gi Ukraina gode rabatter på russisk energi, Russlands avtale om å kjøpe en heftig mengde ukrainske obligasjoner og, tilsynelatende, Russland får spesiell tilgang til ukrainske ressurser.
Så de ukrainske protester kan gå på for en stund og få medieoppmerksomhet. Men de utgjør noe mer enn lyd og raseri. Ukraina har sluttet seg til Gog-Magog allianse. Som en del av det gamle Sovjetunionen, og en del av Russlands “nær-utlandet,” det var alt, men uunngåelig.

MINE TANKER

Av pastor Brian

Be for folket i Ukraina som det er en maktkamp mellom EU og Russland.   Konflikten i Kiev kan være veldig profetisk.   Det kan være en game changer av episke proporsjoner.  Først svakheten i Vesten, spesielt EU, er forbløffende.   EU har innflytelse de kunne bruke mot Russland, men vil ikke, og kontoret til Catherine Ashton har vist seg å være ineffektive i sin kontakt med Russland.   Dette kan lede EU å utnevne en ny, kraftig mann som EU utenriksminister å overta makten 1. januar st , 2015.   Den Ukraina situasjonen kan tvinge EU til å oppnevne en kraftig utenriksminister som kan bli Antikrist i nær fremtid.   Ukraina kan dytte mannen av synde til makten.

For det andre viser Ukraina Russlands styrke og USAs svakhet i henhold til Obama.  Russlands oppblomstring og USAs avtagende makt sår frøene av en russisk / iransk invasjon av Israel som Esekiel profeterte tusenvis av år siden.   Russland er langsomt marsjerte lenger sør som er emboldening den russiske Premier å ta den ultimate byttet, som er gassfeltene i Middelhavet og utryddelsen av jødene i Israel. Ukraina kan være en av de viktigste delene av den profetiske puslespillet.   Det må være snakk i Brussel for et sterkere EU utenrikspolitikk, og det må være snakk i Moskva at dette kan være på tide å ta i Midtøsten før Obama blader kontor.   Jesus, kan du holde oss sterke som ser disse geo-politiske hendelser i lys av Skriften, og ikke i våre egne øyne.