Russland ber amerikanske krigsskip holde seg langt unna Krim-halvøya av hensyn til seg selv og omtaler USA som en motstander

Hold dere unna Svartehavet og Krim-halvøya er Russlands budskap til USA etter at to amerikanske krigsskip har meldt sin ankomst til Svartehavet. Ordkrigen mellom Russland og Nato blir stadig mer intens og Russland omtaler nå USA som en motstander. I utsagnet sier Russland at amerikanske krigsskip må holde seg langt unna Krim-halvøye for deres egen del. Russland kaller videre de amerikanske krigsskipenes tilstedeværelse for en provokasjon satt iscene for å teste russiske nerver. Det er nyhetsbyrået Reuters som melder dette.

Den stadig mer spente situasjonen mellom Nato og Russland over krisen i Ukraina blir knapt omtalt i norske og vestlige medier som er mest opptatt av Coronaviruset samt å pushe livsfarlige vaksiner. Det pågår en intens nervekrig mellom Russland og Vesten og både president Putin og regimet i Washington ser ut til å spille et høyt politisk spill om situasjonen. Den russiske presidenten har ikke glemt at Joe Biden omtalte ham som en drapsmann Joe Biden har knapt vært tre måneder i Det Hvite Hus og allerede er han i ferd med å trekke verden inn i en potensiell stor militærkonflikt med Russland.

Én tanke om “Russland ber amerikanske krigsskip holde seg langt unna Krim-halvøya av hensyn til seg selv og omtaler USA som en motstander

  1. Søkelys: “…samt å pushe livsfarlige vaksiner.”

    Ikke bare livsfarlige fysisk, men også åndelig. Det lå ingen mennesker på den duken med forskjellige dyr tillatt å ta inn i kroppen som Peter fikk senket ned foran seg i et syn. Ergo tar ikke sanne kristne humane bestanddeler inn i sine legemer. Vi spiser ikke folk! Verken lever, nyrer, hjerter, blod eller vaksiner bygget opp på menneskelige genomer. Sanne kristne er rett og slett ikke kannibaler. That’s it!

Det er stengt for kommentarer.