Russiske medier: USA og Nato i ferd med å utplassere 40 000 soldater nær grensene mot Russland

Tidligere statsminister og utenriksminister Carl Bildt urolig over situasjonen som bygger seg opp mellom Vesten og Russland  Spenningen mellom Russland og Vesten fortsetter å øke og den tidligere svenske statsministeren og utenriksminister Carl Bildt tok søndag til Twitter for å uttrykke sin uro over den stadig mer spente situasjonen som er oppstått mellom Russland og Nato. Den tidligere svenske utenriksministeren og statsministeren skrev dette: Continuing the last few days Flag of Russia continues to move military forces towards the border regions of Flag of Ukraine as well as to Crimea. And Flag of Russia failed to show up to @OSCE meeting to discuss the issue. There is no doubt that they are moving all these forces with a purpose.”

Står vi overfor starten av den tredje verdenskrig og hva er siste nytt om konflikten. Off Grid Desert Farming with Paul & Adrienne tror at verden står foran en større konflikt mellom Nato og Russland. I videoen under deler Paul siste nytt med sine følgere.

Russiske forflytninger av militært utstyr og personell

 

 

 

 

 

7 tanker om “Russiske medier: USA og Nato i ferd med å utplassere 40 000 soldater nær grensene mot Russland

 1. Om det blir full krig mellom Russland og Ukraina / NATO ; så kan det hende at det blir brukt såkalte taktiske atombomber – som har en mindre kjernefysisk ladning. Men dette kan føre til at radioaktiv nedbør rammer Norge – avhengig av vindretning og nedbør. Det jeg vil gjøre om krig bryter ut ; er å fylle alt jeg har av tomme kar og dunker med drikkevann. Dette gjorde jeg også straks jeg fikk vite om Tsjernobyl-ulykken for mange år siden. Den gang måtte sau og rein fores med et spesialstoff i lang tid for å få det radioaktive stoffet ut av kjøttet og gjøre det spiselig. Våre drikkevannskilder er åpne og kan således få radioaktivt nedfall.

  • Alle som har mulighet til det bør gjøre forberedelser på denne store trengselstid som ligger foran oss.
   Kjøp mat med lang holdbarhet, hermetikk, ris, saft på flaske. Kjøp inn mel så du kan bake ditt eget brød.
   Lagre deg også vann på flaske eller dunker med vann.
   Den som er klok og har åndelig visdom og olje på sin lampe, han/hun lagrer mat og drikke og medisiner og nødvendigheter for disse tiders trengsel. Herren hjelper dem som hjelper seg selv.
   Nå er vi varslet om hva som kan komme til å skje, og du har ingen unnskyldning for å ikke gjøre praktiske forberedelser.
   Mange kristne har den uvane å løsrive Bibelsitater som at Herren skal gi mat, osv og så sette seg ned å vente på at Gud skal komme med mat på mirakuløst vis.
   Mange kristne har bedt sitt Fader vår, og bedt bønnen “Gi oss i dag vårt daglige brød” og likevel gått sulten til sengs.
   Dersom det går så galt som det kan gå, er det klokt å ha samlet litt til trengselstiden.
   Dersom det ikke skulle skje noe og tingene dempe seg, så kan du likevel spise maten du har spart på.
   Vær klok i denne tid.
   Ånden sier med tydelig stemme at vanskelige tider ligger foran oss.

  • “Ånden sier ??
   Den som har åndelig visdom lagrer mat og drikke?”

   Den som ikke har “hørt” dette er altså uten åndelig visdom?
   Du tar fullstendig feil.

   Jeg har fullstendig fred i alt kaoset rundt meg. Hører aldri den trøsten som Bibelen taler om at vi SKAL gi, komme fra flere her som kommenterer. Joda, påstår dere, og sier ting som at “om jeg lever eller dør så vil Herren gå med”. “Gud vil være med i trengselen og styrke meg” osv.

   Leser stadig her inne: trengselen er her!!! den røde hesten er sluppet ut!!! snart starter 3.verdenskrig!!! hamstre!!!
   Dette er ikke hva kristne skal være opptatt av. Verden har ALL grunn til å frykte, det har ikke vi.

   Det er en grunn til at trengselen kalles Jacobs trouble. Når ble Jacob menigheten?

   1tess 1:10 Det står IKKE at Gud få oss IGJENNOM vreden, men at Han skal UTFRI oss FRA den KOMMENDE vreden. Versene før der står det at de hadde tatt imot Ordet under stor trengsel. (Ja, i verden har vi mange trengsler. Noen har grusomme, andre lettere)

   Joh Åp 3:10 Det står IKKE “jeg skal føre deg GJENNOM den prøvelsens tid som skal komme over hele verden”, men at Han skal HOLDE DEG BORTE FRA den.

   Setter stor pris på oppdateringen fra Kjell om alt som skjer nå i tiden.

   1
   1
  • Hannah
   Den som er vis gjør seg forberedt.
   Den kloke ser faren som truer og tar nødvendige forhåndsregler.
   Du klarer ikke å se forskjell på vrede og trengsel Hannah
   Det er to forskjellige ting.
   Den store trengsel er ikke vreden, men den siste prøvelse Guds folk skal gå gjennom.
   Trengsel og vrede er to helt forskjellige ord. Ordet for vrede i grunnteksten er ὀργή orgē.
   Gud har ikke forutbestemt kristne til vrede men til frelse, men det er ikke det samme som å måtte gå gjennom den store trengsel.
   Det greske ordet for trengsel er θλίψις, thlipsis
   mens ordet som brukes i forbindelse med “vreden” er straff, sinne, hevn. Ordet er brukt om den trengsel Guds folk lider og skal lide
   Ordet som brukes om trengsel kan bety “prøvelse”, “press”, “vanskeligheter”, “trøbbel” og sikter helt tydelig til at Guds folk skal gå gjennom den store prøvelse før Herren henter sine.
   Når du vet hva som kommer av bestrebelser gjør du deg klar.
   Det er det budskapet Ånden gir oss i disse dager.
   Jeg skal si deg en ting: Du verden og mange troende foreldrepar som har lagt seg sultne om kvelden på tross av sitt “gi oss i dag vårt daglige brød.
   Når Gud sender en storm eller et jordskjelv unntar han ikke de kristne fra katastrofene og ødeleggelsene.
   Jeg vet at vi er i trengselstiden og Gud påminner oss om å være rede både åndelig, fysisk og materielt.

  • Nei, trengselen er den siste uken, den 70., og da er jeg med Jesus.

   Det er ALLTID lurt å ha noe lagret. Det var like viktig i 2017. Eller i 1897. Men Gud er med alle dager, det er bare Han som kan verne meg. Han har aldri sviktet. Jeg er Hans datter. Jeg har også engler som verner meg. Kutt ut skremselen din.

   Tror du at det i trengselstiden blir plyndring av dem som har preppet? Sure 🙂

 2. Bare en tanke !
  Norge ligger veldig strategisk viktig til, så dersom Putin ser att det ikke er noen vei utenom en konflikt med Nato, da vet han at han må overaske og ta vekk strategisk viktig områder for Nato , jeg tror at mulig styrke oppbygningen på Russlands grense til Ukraina først og fremst er ett narre spill, fra Putins side for å binde oppmerksomheten til Nato .

  Som det står i Valdres profetien : 3 verdens krig skal starte på en uventet måtte og fra ett helt uventet hold og Norge skal være like lite forberedt da , som Norge var 9 april 1940 .

  Dette indikerer at 3 verdens krig starter med ett angrep på Norge ! og det passer godt med måten Putin tenker på , se bare hvordan han gjorde det når han tok Krim .
  Putin er en taktisk og slu rev og han har lite å tape dersom han uansett er helt sikker på at han vil komme i en åpen konflikt med Nato

  • Vanskelig å si Rune. Valdresprofetien går jo tilbake til 1968 da Ukraina ennå var endel av Sovjet samveldet og medlem av Warshavapakten. Da profetien ble fremsagt var det selvfølgelig helt utenkelig at Nato og Russland skulle barke løs over Ukraina som da huset store Sovjet-styrker og som hadde utplassert russiske atomraketter på deres område.
   Det vi kan se av de russiske militære forflytningene er at det 5 april fant sted en russisk forflytning av militære styrker til Murmansk, mens enorme styrker er flyttet til området i nærheten av Ukraina.
   https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1D5EZo3hYY89DxwJ6auJv0P21s_iaOQyc&ll=61.378974889740135%2C37.10500127106613&z=3
   Jeg håper selvfølgelig at denne konflikten finner en fredelig løsning, men jeg er ikke beroliget av utviklingen.
   Jeg tror ikke Putin lar seg ydmyke av Biden og Nato.

Det er stengt for kommentarer.