Russiske styrker tar over Lysychansk -finner døde sivile som er henrettet av ukrainerne

Styrker fra folkerepublikken Donetsk, frivillige fra Hviterussland og russiske styrker tar nå over stadig større områder av territorium som for kort tid siden var holdt av ukrainske styrker og vestlige leiesoldater betalt av skattebetalere i Vesten. Vesten støtter og finansierer Ukraina i denne konflikten, og konsekvensene er store og dødelige for sivilbefolkningen som bodde i områder som nå blir befridd. De ukrainske styrkene har etterlatt seg både granater og miner som utgjør en trussel spesielt for barna som ikke vet hvor farlig slike eksplosiver kan være. Noe annet de ukrainske styrkene etterlater seg, er spor etter krigsforbrytelser de har begått. Ettersom russiske styrker nå befrir områder, finner de lik som bærer preg av å ha ligget en stund med kulehull i skallen. «Vi snakker om sivile som er henrettet av ukrainske styrker.»

Den uavhengige rapporten Patrick Landcaster tar seg frem til en bru som for to dager siden ble forlatt av ukrainske styrker. Der finner de et lik, en sivil som tydelig er henrettet av ukrainske styrker med flere kulehull i hodet, og liket må ha ligget der en stund. Patrick Landcaster avdekker hendelsene sett fra den russiske siden som ikke blir presentert i MSM i Vesten.

Facebook Comments

15 tanker om “Russiske styrker tar over Lysychansk -finner døde sivile som er henrettet av ukrainerne

 1. Begge sider i konflikten begår ugjerninger. Russland bomber sivile mål og Ukraina gjør akkurat det samme. Det skjer i krig dessverre.
  At Ukraina nazistene henretter russisk-språklige er ikke noe nytt.
  Det har de gjort siden 2014 på tross av Minsk-avtalen.
  14 000 døde i Donetsk mellom 2014 og 2022 beviser at det er slik.
  Kvinner, ungdommer, barn er blitt brutalt myrdet av nazistene fra Azov.
  Blir kvalm av tanken på at Norge faktisk bidrar til å støtte nazistene og at vestlige medier hyller nazistene i Ukraina.
  Disse som VG og Dagbladet kalte «heltene fra Mariupol» er ikke annet enn nynazistiske slaktere.
  Patrick Landcaster gjør en meget god jobb med å dekke den andre siden av konflikten. Den siden som ikke slipper til i vestlige medier på grunn av Putin hatet.

  4
  3
  • Du har dessverre rett Arnt A.
   Nazismen lever i beste velgående i Ukraina.
   Ukrainske nazister stod bak holocaust på jøder under andre verdenskrig og i de senere år har det korrupte regimet til Zelensky ført en utslettelseskrig mot de russisk-talende i Øst-Ukraina.
   Det er et faktum media her i Vest ikke snakker om.
   I Ukraina kjemper kristne mot hverandre i denne krigen.
   Noen kristne kjemper i hæren til folkerepublikken Donetsk, mens andre kristne kjemper på ukrainsk side.
   Det finnes kristne menigheter på begge sider av fronten og de kjemper mot hverandre.
   Det er flere kristne i Donetsk som har falt i krigen mot Kiev, og det er nok også kristne som har falt i krigen på ukrainsk side.
   Norge har valgt side i krigen. Som et land som deler ut fredspris burde Norge ha avstått fra å sende våpen til Ukraina. Vi burde ha konsentrert oss om humanitær støtte samt å jobbe for en fredlig løsning på konflikten.
   I stedet er Norge blitt partnere i krigen og støtter slik opp om nynazistiske krefter.
   At Birgir Hermansen skriker i sinne over sannhet, overrasker ikke.
   Han er fullstendig hengitt til msm medier som VG og TV2.
   Han har drukket av denne verdens sprukne og urene brønner, og mangler derfor klarsyn.

   2
   3
  • Det du skriver Hannah, er trist, men sant.
   Begge sider må se sine kjære døde eller skadde.
   Trist er det.
   Må Herren hente sitt folk snart.
   Kristus kommer for sin brud -og han kan komme når som helst.

  • Det kan Han
   Må de rope på Jesus i skyttergravene.
   Når Kjell skriver om dem så minner han meg på dem, så får jeg bedt allikevel.
   Må vi se alle i himmelen…😢

  • Det var fint.
   Hjertet…

   Vi er mange som tenker på dem.
   Hvordan er det for Gud å se dem lide tenker jeg ofte…

 2. At den putinloyale klovnen Lancaster blir fremholdt som sannhetsvitne sier mer om denne bloggen enn noe annet.

  Den russiske invasjonen av Ukraina er et rent overfall. Og mengden russisk desinformajson som går rett inn i hodene på lite opplyste folk er utrolig.

  Det lever fremdeles folk i Ukraina som husker undertrykkelsen i sovjettiden. Som f.eks da russerne tok allt kornet som ble dyrket i Ukraina og solgte det til vesten for å skaffe seg valutta. Rundt ti millioner ukrainere sultet i hel. Men pytt pytt. Gør som Stalin og de andre psykopatene. Gi offret skylda.

  2
  1
  • Er det sant? Om kornet?
   Det er interessant…

   Du er historieinteressert. Og kan sikkert mye om Russland også. Jeg husker noe om at de hjalp nordmenn under krigen. Har ikke rukket å søke det opp.

  • Helt riktig historieinteressert.
   At søkelys publiserer russisk propaganda ukritisk er flaut, men det er jo det Søkelys er kjent for, Konspirasjoner og feilinfo.

   Men for oppegående personer er det fin underholdning en kveld. En kan jo le seg skakk av alle disse teoriene om vaksiner og verdens undergang.

   2
   1
  • Søkelys:
   Finner du det ikke meget påfallende at ukrainere flykter til andre europeiske land enn Russland? Alle forteller om russiske angrep på sivile, og ikke et fnugg av beviser at ukrainere dreper sine egne.

   Vi så sist i går på tv, en lege fra Kramatorsk som sa at hun ble i byen så lenge den var under ukrainsk kontroll. så fort russerne tar kontrollen over byen flykter hun!!

   Hvorfor fremmer du russisk propaganda? Fra et land der pressefrihet, religionsfrihet og andre menneskerettigheter stort sett har vært fraværende i 100 år.

   Pga at Putin tar seg en tur i kirka, den ortodokse, som de fleste konservative lutheranere stort sett ikke synes noe om, skulle hans retorikk og handlinger rettferdiggjøres ?

  • Hvor har du din informasjon fra? VG eller annen PK media? Folk som flyktet fra Ukraina vender jo tilbake igjen og til Norge er det kommet langt mindre flyktninger enn regjeringen la opp til.
   Du blir utsatt for vestlig propaganda slik du ble hjernevasket og tankekontrollert for vaksinen eller om Donald Trump.

   Mange fra Donbass har flyktet til Russland eller Hviterussland fordi de har slektninger der.
   Du må huske at flertallet av innbyggerne i områdene som har blitt «angrepet» eller «befridd» er russisk-talende med tette bånd til Russland.
   Men igjen, landet har vært delt og det gjenspeiler seg nok også i hvilken retning folk drar for å komme unna krigshandlingene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *