En stemme på Pride, er en stemme på frafall fra en rekke av Bibelens klare læresannheter. Det er en stemme på frafall fra Gud.

“Å feire at man frekt kan bryte Guds bud, er å håne Gud. Det er en skammelig handling. Det er å gi djevelen rom og rive ned Bibelens lære om ekteskap og samliv. Pride er å åpne slusene for umoral. Og dette skal man feire! Pride betyr lovløshet og er et endetidstegn. Bibelen sier: “For lovløshetens hemmelighet er alt virksom, bare at den som nå holder igjen må bli tatt bort. Da skal den lovløse åpenbares….” (2 Tess 2:7-8) Norge er på gli bort i fra Gud. Den norske kirke er en frafallen kirke som åpner opp for vranglære på et svært viktig punkt: ekteskap og samliv og seksualmoral. Bærebjelken i samfunnet holder på å falle ut. Det er fare for at råttenskapen kan smitte over til andre kirker også. Vi troende er kalt til stå imot, “å holde igjen”, kjempe mot ugudeligheten i vårt samfunn og ikke fremelske den,” skriver evangelist Svein-Magne Pedersen på Facebook onsdag.

Og evangelisten fortsetter: “La lyset skinne klart. Tal sannheten der du kan og elsk folket. De er ikke våre fiender, men er blitt et offer for fienden, djevelen. Å vifte med Pride-flagget er å håne Gud som en gang for alle har gjort det klart hva han mener om fri seksualmoral: Sodoma og Gomorra. “Hver den som slår inn på avveier og ikke blir i Kristi lære, har ikke Gud. Den som blir i læren, han har både Faderen og Sønnen.” (2 Joh 1:9),” skriver Pedersen som selvfølgelig blir spottet av Hanvoldkanalens hetsere. Alle kristne som modig holder fast på sannheten må forvente å bli hetset av klientellet som “digger” den omstridte Facebookgruppen. Men blant Guds folk er det stor støtte til evangelist Pedersen som holder Ordets lys oppe midt i en mørk og frafallen tid. “Ja Guds ord er bære bjelke for vår tro! Viktig og ha ei motvekt i mot det som no kommer i disse tider. Kjære broder Vi kan ikke gå på kompromiss med Guds ord,” skriver Ruben Eide. Jarl Rune Rosensverd sier takk til Pedersen for klar og tydelig tale. Marit Johansen slår fast ” ja det er helt grusomt 🥲🙏 Jeg har lest I bibelen om Sodoma og Gomorra og flere andre steder i bibelen om dette syndige livet. Jeg rokker meg ikke fra Bibelen. Jeg holder fast på Guds ord, amen 🙏♥️”

Mangel på hyrder og vektere på muren

Det er i dag en tydelig mangel på gode bibelske hyrder og vektere på muren som klart og tydelig advarer mot frafallet som skjer i samfunn og kristenhet. Pride ånden virker så mektige i nasjonen at kristenledere og pastorer nærmest krymper seg og knapt våger å uttale seg i mot dem. I mange bedehus og menigheter er lyset slukket og man sitter musestille med sine teologiske motforestillinger mot Pride og håper at Pride-mobben ikke oppdager dem. For de vet at når media begynner å kritisere dem blir det store overskrifter og knallhardt press. Å si det Guds Ord sier og lærer om homoseksualitet, pride, seksuelt mangfold og den umoral som nå preger nasjonens ledere og innbyggere, er blitt hatefulle ytringer som skal ties i hjel eller straffes. Men det finnes heldigvis også endel Guds barn som holder fast på de gamle og evige Ord fra Bibelen. “”Takk for dine alvorlige og sanne ord kjære broder .I de fleste Menigheter er det blitt taust om dette . Endetidens tegn når Pastor og forkynnere tier . Dvs enten så henger di seg på denne Pride bølgen , eller så våger de ikke lengre forkynne sannheten . Mao det er bare falsk nåde og det som klør i øret som blir talt ut .Menigheten er verken kald eller varm, så satan får full frihet til å forføre de minste og mest sårbare i blandt oss . Shalom kjære broder Svein Magne . Så inderlig takk for at du står frem som et skinnenede lys i en mørk verden og takk for at du fortsetter å be for de syke og lidende,” skriver Eva Reeves.” “Veldig sant! 👏❤️ Pride betyr Stolthet. En plass står det at Gud står den stolte imot,” skriver June Elise Laugsand. Sarah Synnøve Hiorth skriver dette: “Takk. Det er sannheten. Gud er god, men at Han er nådefull betyr ikke at Han tåler alt fra mennesket Han en gang skapte. Vi påvirkes av ondskapens makt som ikler seg lysets farger, men leder oss til gal adferd. Frelseren kan redde oss og bare Han, for Han “seiret over synd og død. Jesus lever! Det har ingen nød! Jesus oss gir det levende brød. Jesus, Jesus, vår Venn!” Nå tror kanskje folk flest at Pride viser vei til fellesskap og fri kjærlighet. Så langt derifra! Hvordan har de det de som rives med av trenden og smilene? De tørr ikke møte sin egen ulykksalighet, men setter seg i høy gear og det går utfor stupet. Vent og se.”

 

3 tanker om “En stemme på Pride, er en stemme på frafall fra en rekke av Bibelens klare læresannheter. Det er en stemme på frafall fra Gud.

 1. Svein-Magne Pedersen er en av få basunrøster igjen i kristen-Norge.
  Det er ikke mange som våger å tale maktene og demonene i mot.
  Pedersen er en av få som ikke har bøyd kne for Baal.
  Jeg er mektig imponert over Pedersen.
  Han lar seg ikke true til taushet av religiøse åndsmakter.
  Han gjemmer ikke sine meninger på bedehuset for å håpe at ikke de blir oppdaget.
  Han er jo en eldre mann, en gammel kriger i Guds arme, men står på og gjør det Herren kaller ham til.
  Vi trenger mange slike i menighetene!
  Gud signe denne dyrbare broder.

  11
  1
  • De klarer ikke finne på et norsk ord heller? Hallo? Dere bor i Norge…

   Det er noe i mas i gatene, på skolene, overalt, i ett sett.

   Vi lever i Norge. De har hatt det helt flott som oss andre i årevis nå. De gifter seg, får barn (??? hvordan det foregår forstår jeg ikke -utifra hva læreren lærte oss på ungdomsskolen)
   De blir ikke kastet egg på -selvfølgelig skal man ikke det! Det er SYKT! Men noen av dem gjør det SELV i USA, mot gatepredikanter! Og de PRATER aldri om det. Neida.

   Flagging, markeringer, tog og feiringer i ett, jeg blir svett😅 På tide å roe seg da? Og la de styggeste antrekkene henge igjen hjemme i skapet før de går ut i gatene, kanskje ta litt hensyn til barna?

   Og leve «som» oss andre nå. De har fått det som de vil. De blir ikke mer hånet enn en ensom kristen ungdomssskole-elev…. Han har ikke lov en gang til å si hva Gud mener om saken. Han er DØMT av PRIDE til FOR ALLTID holde kjeft, hvis han skal få gå i fred.

Det er stengt for kommentarer.