Russisk seier i Ukraina, Tyskland og Frankrikes ledere bløffet igjen av Putin

putin-hitlerRussiske styrker har nå bekjempet den ukrainske regjeringshæren i byen Debaltseve og ukrainske regjeringsstyrker trekker seg nå ut av byen som dermed vil komme på russisk kontroll. Dermed har den mektige russiske presidenten rundlurt det tysk/franske”Neville Chamberlain initiativet” om en “våpenhvile” fremforhandlet av Tysklands rikskansler og den franske presidenten. Angela Merkel og François Hollande fremstår nok en gang igjen som  politiske amatører som var lett  match for Russlands smarte og mektige leder. Et spørsmål man nå kan stille seg er om dette er nok for Vladimir Putin i denne omgang eller om han ønsker mer “lebensraum” i Ukraina. 

ukraina-russlandFor Ukraina innebærer tilbaketrekkingen et nytt militært nederlag siden Russland nå har fått kontroll både over deler av det østlige Ukraina og Krim, og for diplomatiet, og da spesielt for den franske presidenten og den tyske rikskansleren er dette et heller pinlig nederlag og et spørsmål Øst-Europa bør stille seg er hvor troverdig Vest-Europa fremtrer i sikkerhetsspørsmål siden disse lar seg bløffe igjen og igjen av den russiske leder. Selv ukrainerne nå trekker seg ut og Russland har erklært våpenhvile i området er det ikke sikkert at dette vil føre til at kampene opphører, melder TV2 nyhetskanalen onsdag. Uansett er dette en ny seier for Russland og et nederlag både for Ukraina og de to politiske amatørene i Tyskland og Frankrike som lot igjen lot seg lure av en smart russisk president.

2 tanker om “Russisk seier i Ukraina, Tyskland og Frankrikes ledere bløffet igjen av Putin

  1. Hei Kjell

    Kan du sende meg en email på mailen, min, jeg har mistet email addressen din:)

    mvh
    R

  2. Det som skjer i Øst nå passer veldig godt til det blant andre Thoralf Gilbrandt forkynte på 1980 tallet. Gog alliansen er i ferd med å dannes. Putin er en ny Hitler som vil krig og Europa og Nato er moralskt svake, opptatt av penger og velstand og lettlurte. Det er rett det Søkelys skriver. Putin lurer alle, hans ord og underskrifter og garantier er null verd. Jeg ser bjørnen i Øst reiser seg til endetidens store krig mot Herrens folk. Kanskje det er denne situasjonen som skal til for å presse frem et ti-nasjoners forbund med Antikrist som overhode. Jeg tror bestemt at profetordet vil gå i oppfyllelse i de nærmeste årene, og de som ikke vil se og forstå lukker øynene.

Det er stengt for kommentarer.