Franklin Graham: ISIS agenda er å fremme en islamsk akopalypse

franklin-graham

Sønn av Billy Graham ut mot Islam og ISIS ondskap og refser Obama for å fortie sannheten

Franklin Graham, sønn av den berømte predikanten Billy Graham som nylig fikk globale overskrifter fordi han irettesatte president Barack Hussein Obama fordi denne hadde sammenlignet ISIS med de kristne korsfarere går nå knallhardt ut mot Islam. I et spørsmål stil på Facebook etterspør han hva slags ramaskrik det hadde blitt i den muslimske verden dersom kristne hadde halshugd 21 muslimer.

isis-killsI sin utlegging om temaet pekte Billy Grahams sønn både på Romerbrevet 14,11. Jesja 45,23 og på Fil. 2,10 i sin siste respons til muslimsk terrorisme. Disse tre versene peker alle på at en gangs skal vært kne måtte bøye seg og hver tunge bekjenne at Jesus er Herre. “Den ondskap vi ser fra ISIS eller islamsk stat burde ikke sjokkere oss fordi det er helt i tråd med deres agenda om å fremskynde en endelig apokalypse,” skrev Graham på sin Facebookside. Guds ord forteller oss at det en dag vil komme en siste store konflikt og resultatet er at Satan og hans allierte vil lide tap. En ting er bombesikkert, og det er at en dag skal hvert kne bøye seg og hver tunge vil måtte bekjenne at Jesus Kristus er Herre, til Gud Faders ære.

.”Jeg er forundret over at vår president ikke våger å si tingene som de er”

I en annen uttalelse postet på Facebook gikk den velkjente predikanten nok en gang i strupene på den amerikanske presidenten: “Etter en helg med blodig terrorisme både i Danmark og Libya skal det Hvite Hus arrangere en 3-dager lang konferanse for å motvirke voldelige ekstremisme. “Jeg er virkelig forundret over hvorfor vår president ikke franklin-graham-fbvil erkjenne sannheten og omtale islamsk ekstremisme for hva det er. I en uttalelse fra Det  Hvite Hus ville man ikke engang referere de 21 kristne egypterne som ble halshugd som kristne,” skriver Franklin Graham om det faktum at det i den offisielle uttalelsen het “egyptiske statsborgere”.  -Sannheten er, fortsetter Graham -at disse barbariske mordere åpent proklamerte at disse ble drept fordi de var “korsets folk”. “Hvorfor ser det ut som om presidenten fortsetter å beskytte islam og nekter å åpne sine øyne for det som er sannheten?” spør Franklin Graham i sin siste post på Facebook.. Og sannheten er kanskje det at den amerikanske presidenten nærer en for stor respekt for muslimer og Islam…Og for noen timer siden legger Graham til dette: “Muhammed er død og begravet i Medina. Jesus Kristus lever og sitter ved Faderens høyre hånd i himmelen. Hvem ønsker du å følge, den døde eller den levende (Kristus)