Russisk diplomat: advarte Vesten om konsekvensene av tilførsel av ammunisjon med uran til Ukrainas væpnede styrker

Konstantin Gavrilov advarer mot konsekvensene av vestlige forsendelser av stridsvogner til Russland. Foto: YouTube

Moskva vil betrakte levering av granater med uran til Kiev som bruk av skitne bomber mot Russland, sier den russiske diplomaten Konstantin Gavrilov, leder av den russiske delegasjonen under samtalene i Wien om militær sikkerhet og våpenkontroll. NATO ser ut til å fortsette å trø over Putins røde linjer. Levering av vestligproduserte urangranater til Kiev vil av Moskva bli sett på som bruk av skitne atombomber, sier diplomaten onsdag. NATO tar stadige skritt som bringer oss nærmere den tredje verdenskrig med de katastrofale følger det vil få for Europa. All fornuft og vett syntes nå å være forduftet fra europeiske og amerikanske ledere.

-Vi advarer vestlige sponsorer av militærmaskinen i Kiev fra å oppmuntre til atomprovokasjoner og utpressing. Vi vet at Leopard 2-stridsvognen, samt Bradley og Marder-infanteriets kampvogner, er bevæpnet med urankjerne pansergjennomtrengende prosjektiler, bruk av som fører til forurensning av området, slik som skjedde i Jugoslavia og Irak . Hvis Kiev forsynes med slike granater til NATOs tunge militærutstyr, vil vi betrakte dette som bruk av skitne atombomber mot Russland , med alle de påfølgende konsekvenser. sa diplomat da han talte på OSSEs forum om sikkerhetssamarbeid. Etter at Russland etter mer enn åtte år med militær konflikt i Donbass besluttet å starte en militær spesialoperasjon for å avnazifisere Ukraina og hjelpe den russisk-talende befolkningen i folkerepublikkene Donetsk og Luhansk mot aggresjon fra Kiev og NATO har konflikten blitt stadig mer betent. Russland mener at dette er en vestlig proxykrig hvor ukrainske styrker slåss mot Russland på vegne av USA og dets allierte i NATO. -Berlin tok et bevisst valg til fordel for at «tyske stridsvogner med kors på rustningen igjen skulle angripe russiske soldater», fortsatte Gavrilov. Han understreket at den russiske hæren vil ødelegge disse kampkjøretøyene, slik det nå skjer med resten av NATOs våpen. Ogs¨å USA har nå bestemt seg for å sende Bradley panservogner til Ukraina.

2 tanker om “Russisk diplomat: advarte Vesten om konsekvensene av tilførsel av ammunisjon med uran til Ukrainas væpnede styrker

  1. HUSK: “Det skal komme i en time dere IKKE tenker det”. (Jesus om enden for denne verden)

Det er stengt for kommentarer.