Rory James Nairn (26) planla å skulle gifte seg til våren -tok Pfizer vaksinen 5 november og døde 12 dager senere

“I watched him die and I could not get to him. We were about to leave for the hospital and he was in the toilet and I heard a thud. He had fallen, his body was blocking the door, his full weight was against it and I couldn’t get it open. I could just see him through a crack in the door, I could see that he was gone.”

Rory James Nairn (26) og hans forlovede var i en prosess med å skulle selge huset og hadde lagt planer for bryllup til våren. Den 5 november 2021 tok Rory James sin Pfizer vaksine. Allerede første kvelden begynte 26 åringen å merke hvordan giften i vaksinen forårsaket hjertebank, ubehag og brystsmerter. Han hadde en rekke bivirkninger som han avfeide som nervøsitet ol frem til han kollapset på badet i sin egen bopel. Han kollapset etter at giften gav hjertestans og falt på innsiden foran døren til badet, slik at hans forlovede, Ashleigh Wilson, ikke fikk opp døren. Dermed ble hun stående på utsiden å høre sin kjære dø. “Jeg så han dø og kunne ikke komme til ham;” forteller kjæresten i en video.

26 åringens dødsfall blir etterforsket som et mulig “vaksinedødsfall” fordi dødsfallet skjedde bare 12 dager etter at han fikk Pfizer-giften og det ble konstantert at han døde av hjertestans. Hjertestans som en følge av betennelse i hjertemuskelen er en av de bivirkninger som har krevd flest unge liv. 26 åringen som skulle ha giftet seg til våren er bare et av mange dødsofre som følger i Pfizer-vaksinens fotspor. En vaksine menn som Jan Hanvold nå lovpriser nærmest som en frelser fra død og livgiver. I videoen under forteller Rorys forlovede Ashleigh Wilson om tragedien som fulgte i kjølvannet av vaksinen. Den norske evangelisten Svein Magne Pedersen advarer kraftig troende mot å ta vaksinegiften. Det er hjerteskjærende å høre forlovedens vitnesbyrd

Én tanke om “Rory James Nairn (26) planla å skulle gifte seg til våren -tok Pfizer vaksinen 5 november og døde 12 dager senere

  1. Ja – men likevel ruser folk for å ta sin tredje booster – det virker som slangen har hypnotisert dem, akkurat som Eva i Edens hage.

Det er stengt for kommentarer.