Tidligere guvernør Rod Blagojevich: Demokratene har jukset med stemmesedler i mange år

“Demokratene har jukset og stjålet stemmesedler i årevis,” sier Rod Blagojevich, en amerikansk politiker fra delstaten Illinois. Han er en moderat demokrat og var Illinois’ 40. guvernør fra 2003 til 2009. Blagojevich var tidligere representant for Chicago i kongressen og ble senere valgt til guvernør,” sier til News Max TV at dette med stemmejuks og valgjuks er noe Demokratene har holdt på med i årevis. Under årets valg har demokratene og Joe Biden fått stemmer fra velgere som var døde i 1984, samt velgere som er født tidlig i tidsrommet 1900-1920. Det er lagt ut lange lister med avdøde som i år har stemt på Joe Biden.

Juks med valg og manipulasjon med stemmesedler er ikke noe nytt. Dette forteller tidligere guvernør Rod Bøagojevich til nyhetskanalen News Max tv. Selv om MSM og Fake News media, inklusiv Disney eide Fox News -forteller sin seere at det ikke er noe å se her, vitner den massive sensuren mange opplever samt hån og spott fra gammelmedia -at det faktisk ligger en rev begravd her. En liste over avdøde mennesker som i år stemte på Joe Biden kan du se her.

3 tanker om “Tidligere guvernør Rod Blagojevich: Demokratene har jukset med stemmesedler i mange år

 1. I en uttalelse sier president Donald Trump at alle lovlige stemmer må telles, mens ulovlige stemmer må sees bort fra. Han sier han også han vil forfølge prosessen med alle lovlige virkemidler. Trumps stab har ikke lagt frem noe som beviser at det er foreligger ulovlige stemmer ved årets valg.

  – Jeg gir aldri opp å kjempe for dere og vår nasjon, sier han i uttalelsen.
  ——————————————–
  Det var ein interessann video.
  Kva som er sant eller ikkje, veit ikkje eg.
  Me ser det i idretten. Folk lyg om doping. Dei ser ærlege ut, men til slutt vert dei avkledd. Om Donald Trump kan bevisa at det er systematisk stemmefusk så ville det vera sensasjonelt.
  Nett no ser det ut som Donald Trump er ferdig, men kanskje ting snur.

Det er stengt for kommentarer.