Robert Jeffress: “Gud har gitt Donald Trump autoritet til “å ta ut” Kim Jong-un

President Trump har i følge pastor fått autoritet  av Gud til å ta ut Kim Jong-un

Krigsfrykt over situasjonen i Nord Korea: I en respons til president Trumps uttalelse om at Nord Korea vil bli møtt med en “ild og vrede” verden aldri tidligere har sett,” sier pastor Robert Jeffress  at Gud har gitt president Trump autoritet til å ta ut den nord koreanske dikatoren. Jeffress som både er evangelisk rådgiver for president Trump og samtidig pastor for “første baptistkirke i Dallas, berømmer president Trump for hans resolutte og tydelige holdning til det nord koreanske regimet, pastor Jeffress berømmer videre Trump for hans vilte til å forsvare det amerikanske folket.

Når det gjelder hvordan vi skal håndtere dem som gjør det onde, er Bibelen i Romerbrevet veldig tydelig. Gud har gitt myndighetene full autoritet til å bruke hvilke virkemidler de ønsker, også krig og militærmakt forå stoppe det onde. Når det gjelder tilfellet Nord Korea -har Gud gitt Trump autoritet til å “ta ut” Kim Jong-un. Jeg blir oppmuntret av å se at vår president, i motsetning til de tidligere administrasjoner, som har møtt diktatorer og undertrykkere med unnfallenhet -at Trump ikke vil tollerere slike trusler mot det amerikanske folk. Når president Trump først har satt en rød linje, så vil han ikke viske den ut eller rygge tilbake. Takk Gud for vår president som er seriøs når det gjelder det å beskytte vårt land,” sa pastor Robert Jeffress tirsdag.

Robert Jeffress

By Gage Skidmore [CC BY-SA 2.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0)], via Wikimedia Commons

4 tanker om “Robert Jeffress: “Gud har gitt Donald Trump autoritet til “å ta ut” Kim Jong-un

 1. Det er jo et utfordring at Guds Ord vitterlig sier at “all øvrighet er innsatt av Gud”. Da kan selvsagt ikke den ene “ta ut ” den andre. De er som kjent ikke-troende begge to, og kan gjøre som de vil. Kim Jung-Un er nok helt sikker på at det ikke finnes noen guder. Trump derimot, kan det nok tenkes at tror at det er mulig at Gud finnes. Men, han tenker garantert at han er bedre og smartere enn Gud? Og han er nok ingenlunde interressert i å følge Guds vilje i embedet, like lite som han er det i privatliv/forretninger!

 2. Som kjente er Guds veier uransaklige.

  Men hvis du leser Bibelen fra A til Å og sammenhengende, så vil du se Guds veier, og hans måte å handle på.

  En av de tingene som man ser da er:
  At Gud bruker det onde til å utrydde det onde med

  Se bare i Åpenbaringen

  Jesaja 58:2

  De søker meg dag for dag
  og vil gjerne kjenne mine veier.
  Lik et folk som gjør det rette
  og ikke forlater sin Guds lov,
  spør de etter mine rettferdige bud
  og ønsker at Gud skal være dem nær!

  Mvh RJ

 3. FALSKE “KRISTNE” LEDERE

  Visjon Norge`s profet og pastor Rodney Howard Brown og Robert Jeffress og mange andre ber for Donald Trump i juli 2017.

  “Group of Religious Leaders, False Teachers Surround and Lay Hands on President Trump ”

  “Rodney Howard-Browne, known for the “Holy Laughter Movement” and his claim of being a “Holy Ghost bartender,” said that he had been asked by prosperity preacher Paula White, who reportedly serves as a spiritual advisor to the president, to pray over Trump.”

  http://christiannews.net/2017/07/13/group-of-religious-leaders-false-teachers-surround-and-lay-hands-on-president-trump/

 4. Latterlig hvordan opplyste mennesker kan innbille seg at en god Gud griper inn i verden. Alle feilslåtte profetier og all meningsløs elendighet beviser det.

  Samtidig er det dypt skremmende at voksne folk med makt har slike forestillinger. Konsekvensene er uforutsigbare. Det blir omtrent som et barn med våpen.

  Hvis den gode Gud har innsatt D. J. Trump, er den gode hensikt virkelig uforståelig. Ingen amerikansk president har virket mer splittende og forvirrende. Han legitimerer egoistiske, rasistiske og sexististiske holdninger.

  Forstår at Trumpe-tilhengere og troende kam ha vanskelig for å innrømme egne feil. Det kan alle. Men la tvilen få komme tiltalte til gode, slipp på gammel ønsketenkning og avsett denne presidenten.

  So help us God.

Det er stengt for kommentarer.