Riksrettsfarsen 2021: Donald Trump frifunnet igjen

Den andre riksrettsprosessen mot Donald Trump falt nok en gang i fisk for demokratene. Som ventet ble Trump frifunnet av senatet etter fem dager lang riksrettsfarse. Dermed har demokratene igjen feilet og mislykkes i sine forsøk på å ødelegge tidligere president Trump. Riksrettssaken var en farse fra dag en og et politisk stunt som forteller at demokratene er sykelig opptatt med Trump, selv om de med hjelp av valgjuks lykkes med å få innsatt Kina Xi Jinping`s foretrukne kandidat i Det Hvite Hus. Denne riksrettsfarsen var et politisk stunt fra første dag og demonstrerer hvor dypt demokratene er rammet av TDS.

Joe Biden hadde fredag en to timer lang telefonsamtale med XI Jinping som skal ha instruert Biden til å oppheve en rekke lover innført av Trump for å begrense kinesisk innflytelse i det amerikanske samfunnet. Joe Biden som er en ilegitim president for millioner av amerikanske velgere ble installert som president den 20 januar 2021. Så langt har Biden ikke gjort annet enn å utstede presidentordrer som innebærer en ytterligere avkristning av USA.

13 tanker om “Riksrettsfarsen 2021: Donald Trump frifunnet igjen

 1. De som virkelig hadde fortjent en rettsprosess mot seg, er de som satte i gang dette tøvet

  4
  2
  • Enig i dette. Et kvalmende politisk stunt som gikk i dass. Det eneste demokratene klarer å utrette er å forsøke ødelegge Trump og utferdige fordervelige skrivelser.
   Og et slikt parti med en destruktiv agenda finnes det mange kristenledere i Norge som åpent støttet.
   Endog Vebjørn Sellbekk

   4
   3
 2. Hvis vi går inn i de siste årene før overgangen til tusenårsriket så er det vel mulig at Billy Grahams ord kan gå i oppfyllelse: Hvis ikke Gud snart lar dommen falle over USA så må han be folkene i Sodoma og Gomorra om unnskyldning.

  Tror det går ann å utlede av Bibelen at når Gud til slutt gir opp, så lar han det moralske forfallet utvikle seg fritt helt til syndens beger er fullt. Er det dette vi ser idag? Da kan det gå med vesten som det gikk med det gamle Israel.

  Ingen kan hindre hverken antikrist eller trengsel hvis det er det som skal skje, som er beskrevet i Bibelen, er en konsekvens av Guds dom. En president betyr lite fra eller til. Det kom noen gudfryktige konger i Israel helt på slutten men det hjalp ikke. Det står et sted at folks omvendelse ikke var ekte.

  Bibelen gir ingen detaljert beskrivelse av utviklingen vi kanskje har foran oss men det står vel at en stor trengselen skal forkortes av hensyn til de utvalgte. Men Bibelen nevner flere trengsler. Den siste er beskrevet i Jes 24. Og denne er nok beskrevet i Joh. åp også siden profetien strekker seg helt frem til jordens endelige undergang. Jeg har aldri sett eller hørt at noen har prøvd finne ut av dette.

  Det triste er at jo bedre alt går jo mindre motivert blir folk til å søke Gud. Det sies at under annen verdenskrig var kirkene fulle.

  2
  1
 3. “Frifunnet” er et svært misvisende i en sak som ikke handler om hvem som har rett, men hvem som kan mobilisere det nødvendige antallet stemmer.

  Dette er jo ikke en sak avgjort av rettsvesenet.

  3
  2
  • Riksrett er nå den prosess de har i Bidens banan-republikk. Nå har de feilet to ganger. Den amerikanske økonomien er fryst, millioner av mennesker står i brød og suppekø. Ledigheten er på depresjonsnivå. Alt demokratene og republikanerne unnet folk flest var en skarve sjekk på 600 dollar mens tusener av milliarder spyttes inn i hegdefond, store investeringsbanker som holder liv i aksjemarkedet ved hjelp av nyprintede digitale dollarsedler.
   I mellomtiden går folk på lut og kaldt vann.
   De såkalte folkevalgte er opptatt av å svi av millioner av dollar på en heksejakt på en president de har jukset ut av det hvite hus.
   Dette i stedet for å gjøre noe med den økende fattigdom i USA.
   Samtidig hoper Biden juntaen opp Guds vrede over nasjonen og seg selv.

   6
   2
  • Husker du da Clinton ble stilt for riksrett? Hans egne frikjente ham, akkurat det samme som for Trump. Ingen uhildede dommere.

   2
   1
  • Sokelys:

   Tja, nå var det jo republikanerne med Trumps forhandlingsmann i spissen som fikk forhandla det ned fra 2000 dollar som Demokratene ville, til 600 dollar som var langt mervenn republikanerne eller Trumps administrasjon ville. (Selv om han skrev noe annet på Twitter.)

 4. Ingen farse, heller tragedie.

  Forstår at rike ekspresidenter og advokater setter egne makt- og pengeinteresser foran andres ve og vel. Og at hysteriske dommedagsprofeter har kronet Trump til Kesu like. Men trist at millioner tror på løgnene. De er frustrert etter tapsopplevelser og vant til religiøs barnetro, og da tar følelser og overtro over fornuften.

  Lett også å forstå at bedrevitende republikanere ikke våger å tale imot Trumps velgerbase av frykt for å miste egen posisjon.

  Men jeg er glad for det mikroskopiske antallet koko-kristne i Norge som har fått oppfylt sin våte drøm. Good for them, som de sier i junaiten 🤠

  4
  4
 5. Kjell Andersen, Trump ble bevist skyldig, men feige republikanere turde ikke stemme etter egen overbevisning.

  Du befinner deg på et definitivt lavmål nå. Så mye stygt snakk, så utrolig mye løgn du spyr ut.

  3
  6
  • Løgner er du selv – en som elsker løgn, vil hate sannheten. Der er det du står – om du da våger å kalle deg kristen

   2
   1

Det er stengt for kommentarer.