Pastor Paul Begley kommenterer Trumps seier i senatet etter nok en riksrettsfarse

Sju republikanere, Richard Burr (North Carolina) Bill Cassidy (Louisiana) Susan Collins (Maine) Lisa Murkowsky (Alaska), Mitt Romney (Utah) Ben Sasse (Nebraska) ogPat Toomey (Pennsylvania som alle er såkalte RINOs stemte for å dømme Trump da riksrettsfarsen ble avgjort lørdag kveld. Disse sju navnene vil alle være sjanseløse når deres plass i senatet skal opp til valg ved neste korsvei. Også den tidligere flertallslederen i Senatet, Mich McConnell som i etterkant av avstemmingen gikk ut med sterk kritikk av president Trump har nå vist sitt sanne ansikt. I løpet av denne dagen har åtte senatorer vist at de ikke lytter til sine egne velgere, og de har allerede fått stemplet som forrædere.

I videoen under kommenterer pastor Paul Begley kveldens historiske frifinnelse og sparker til de sju RINOs som stemte i denne farsen av en riksrett som har kostet amerikanske skattebetalere et ukjent antall millioner dollar.

Facebook Comments

7 tanker om “Pastor Paul Begley kommenterer Trumps seier i senatet etter nok en riksrettsfarse

 1. Trump er den største RINO. Han har stått for det stikk motsatte av republikanske verdier.

  De som stemte for frifinnelse er feiginger, som kun er redd for at gjenvalget skal ryke.

  Alle har jo sett og hørt bevisene på at Trump er skyldig.

  Kjell, jeg forstår ikke at du våger å skrive så mye sprøyt og løgn, under fullt navn?

  1
  1
 2. Det virker merkelig å si at ”Trump er frikjent”. Dette var ingen tradisjonell rettssak der en siktet domfelles etter lov og rett. Dette var bare en ”liker”-konkurranse, der to ulike politiske retninger ble stemt over. Ikke ulikt en VM-finale der utøverne hylles eller bepipes av tilskuerne. Den som har flest tilhengere får størst applaus.

 3. Kjell; mener du i fullt alvor at Trump ikke var skyldig???
  Dersom ja; mener du at det i det hele tatt er noe som helst han kunne ha gjort som gjorde ham skyldig? Eller er han ufeilbarlig?

  Mener du at hans opptreden 6. Januar var ansvarlig og uklanderlig?

  Konklusjonen er; du er beviselig fullstendig hjernevasket av løgnene og konspirasjonene til Trump og maga-culten.

  FAKTUM: Trump ble funnet skyldig, men republikanerne som stemte nei, gjorde det i feighet.
  FAKTUM; Valget var det sikreste valget i amerikansk historie, i motsetning til i 2016, der Trump vant med russisk hjelp.

  FAKTUM; det du kaller “fake-news”, er sannhet som du ikke liker.
  FAKTUM; Trump er avslørt som en superløgner, og du har løyet minst 200 ganger her siste halvåret.

  Du er en skam, Kjell Andersen. Du gjør skam på oss troende kristne, ved at du kaller deg en kristen!

  6
  7
  • Og du lever i ett stort bedrag – om jeg da virkelig skal kalle deg broder – eller er du en forvirret fyr, som så mange andre kristne – som ikke klarer å skille løgn fra sannhet – da er du ett lett mål for djevelen å forføre.

   Den største skammen vi har i Norge – er kristne som ikke evner å tenke selv – som ikke evner å forstå eller fatte hva som skjer i verden. Kristne som virkelig er så dumme at de tror på MSM.

   Hva er viktigst – en president som er mot abort – eller en presidentkandidat (Hillary) eller president (Biden) – som foretrekker å tillate abort etter fødsel? Alle kristne som likte Hillary – som teks. Dagens redaktør – og valgte henne fremfor Trump – er også medskyldig i det blodet de ønsket å utgyte på det ufødte – og nå etter fødsel.

   Alle som har en halv hjerne – som i det hele tatt fungerer – forstår jo at valget ble kuppet – det var så mange rapporter om det – og mange sto frem – med fare for sine jobber og liv – og fortalte at de ble hindret å være inne i valglokalene som obervatører av demokratiske folk – og ingen vet hva som skjedde der inne. Men noen steder ble det filmet – hvor man så hva de gjorde – jukset.

   Det var hele 19 delstater som ønsket å ta opp jukset – men ble nedstemt av Høyesterett. 19 stater er ikke bare noen som klager.

   Nei – skjønner du ikke hva som skjer nå – i bla. USA – så er du dømt til å bli forført. Det burde være grunnleggende.

   Les Document.no – og lær. den som leser MSM – er dømt til å leve i bedrag!

   Dette er tiden hvor løgn regjerer – som det står:

   “Den lovløse kommer etter Satans virksomhet med all løgnens makt og tegn og under.
   Det skjer med all urettferdighetens forførelse blant dem som går fortapt, fordi de ikke tok imot kjærlighet til sannheten, så de kunne bli frelst.

   Derfor sender Gud dem kraftig villfarelse, så de tror løgnen,
   for at de skal bli dømt, alle de som ikke har trodd sannheten, men hadde sitt behag i urettferdigheten.
   Men for dere, brødre, som er elsket av Herren, – for dere skylder vi alltid å takke Gud, fordi han fra begynnelsen har utvalgt dere til frelse, ved Åndens helliggjørelse og ved tro på sannheten.
   2Tess 2:9-13

   Det første man da burde gjøre – for alle som kaller seg kristne – er å lokalisere hvor løgnen er. Men om de ikke klarer å skille løgnene som Media fremmer hele tiden – eks. den som lyver på Israel, som norsk MSM gjør hele tiden – er i bunn og grunn løgnere – fordi de støter på 1 Mos. 12:2-3. Det er en åndelig lov – og du blir ett med løgnerne – om man tror på dem. Og lyver de på Israel – hva annet lyver de da på – som regel på alt annet – du kan aldri stole på disse venstrevridde redaktørene og deres marionettfigurer av journalister.

   Å så forført så mange kristne er i dette samfunnet – jeg vemmes! Leser folk skriften – ber de – omvender de seg fra ting Ånden sier til dem – eller bare stoler de helt og fullt på samfunnet og pastoren – uten å ha egne tanker om noe – som er i Guds verden?

   Kristendommen i Norge er lunken – og Gud vil spy oss ut av sin munn, om vi da ikke vender om fra våre løgner og verdslighet – som støter Guds hjerte.

   5
   2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *