Riksretts-saken mot Trump fortsetter onsdag kveld i Sentatet med utspørring

Riksrettsfarsen fortsetter onsdag

Dette blir den sjette dagen senatet kaster bort sin tid på denne farsen.

41 tanker om “Riksretts-saken mot Trump fortsetter onsdag kveld i Sentatet med utspørring

 1. Kjenner dere til Jay Sekulow, advokaten til Trump, som i disse dager forsvarer Trump i riksrettsaken?

  Han er en kjernekar og spiller blant annet i trommer i Jay Sekulow Band der John Elefante, tidligere vokalist i Kansas, Mastedon og produsent av en rekke Petra-album, John Lawry fra Petra og ikke minst John Schlitt, vokalist i Petra er medlemmer.

  Se videoen her der de synger og spiller Jesus is just alright

  https://youtu.be/5oh7kchkPNc

  3
  1
  • Takk for info 🙂 Interessant! Virkelig dyktige folk. Tipper Trump synes om det.

   Jay, sammen med 3 stk John’er 🙂 (Kun han i Petra som var kjent for meg.) Fant en annen låt med elefanten, synger veldig bra, han minner litt om John Farnham på de høye tonene. (Også han John!) Mye bra fra 90-tallet, hører kanskje littegrann Pink Floyd-inspirasjon i refrenget i denne nydelige sangen “Hello My Friend” på Windows Of Heaven”-albumet! Svært viktig budskap til oss alle i disse dager fra John Elefante og Jesus:

   “Have you shared the Love I gave you?
   Have you show the world the true of who I am?
   So let Your love be true
   till I come back to you.

   1
   1
  • Spesiell melodi, vanskelig å skrive en slik melodi, derfor er den så bra. Og desto lettere å bryte fartsgrensen når man synger i bil 🙂
   Men ordene “Har du…?” i sangen Hello My Friend gjør sånt inntrykk… Får dem ikke ut av hodet. Takk. Var visst meningen jeg skulle høre dem.

   Vet ikke hvor jeg hørte det, men Jesus ville sagt fortell om hvor høyt Jeg elsker dem, vis det, fortell om korset, dropp diskusjoner om alt annet, Jeg kommer snart.

 2. Er det en farse pga at du mener at Trump er uskyldig, eller at sannsynligheten er liten for at han vil bli felt av sitt eget parti?

  • Denne farsen omkring Trump og riksrett har pågått siden januar 2017. Allerede da og før presidenten hadde gjort noe som helst, snakket demokratene om å få stilt han for riksrett.
   Først falt konspirasjonsteorien om Russland sammen, så kom Mueller rapporten som ble en gigantisk nedtur for demokratene.
   Så ville de stille han for riksrett fordi han angivelig var rasist.
   Som et mellomspill gjøv så demokratene løs på Kavanaugh for å ramme Trump slik.
   Så var plutselig Russland og Mueller glemt og det ble snakk om Ukraina og en godt betalt og “hemmelig” spion for demokratene ble brukt som “varsler”. Det hele er en latterlig farse.
   De tre klovnene Pelosi, Schiff og Nadler har blitt lovprist av fake news media og på CNN har de nesten hyllet Adam Schiff som en guddom, selv om amerikanerne anser han mest som en klovn.
   Hele denne riksretts-farsen er et politisk stunt eller et dårlig teater stykke som de fleste amerikanere har mistet interessen for.
   Tallet på amerikanere som fulgte farsen stupte allerede etter første dag. Ned fra 11 millioner til rett over 8 millioner og saken var så uinteressant at flere senatorer falt i søvn under Shiffs innlednings tale. Dette går til full seier for Trump og ved neste valg vil amerikanerne ikke glemme at dette støyet er noe “do nothing demokratene” har påført dem.
   I motsetning til demokratene som har bløffet velgerne under Obama, så har Trump faktisk løftet det afroamerikanske samfunnet økonomisk. Betydelig flere i jobb.
   Demokratene styrtet til sin riksretts-prosess og gråter nå over at deres sak ikke holder mål. Velgernes dom i november vil bli brutal -Når Trump stikker seieren hjem og fortsetter til 2024.

   3
   2
  • Bra skrevet Kjell!

   At ikke Birger Nilsen ser dette er for meg uforståelig også med tanke på hva Trump har utrettet for Guds rike og for kristne verdier!!! Jeg er imponert over hvordan Gud bruker Trump!!

   Da Jesus vandret her nede på jord reagerte også de religiøse som var så opptatt av sin egen prektighet. Gud bruker hvem han vil!! Han bryr seg ikke om Birger Nilsens fordømmende fordommer om Trump! Gud bruker dem som Han ser Sitt potensialet i.

   2
   2
  • Vel Richard. Dersom det er en ting president Trump ikke vil lykkes med, er det fred mellom Israel og palestinerne.
   Donald Trump bør holde seg til “make America great again” og styre unna håpløse fredsavtaler som angår Israel og palestinerne.
   Både palestinerne, sosialistene i det demokratiske partiet og Norge vil avvise denne planen.
   President Trump bør passe seg så han ikke deler opp Jerusalem.
   Dersom han blander seg for mye inn i det vepsebolet risikerer han å forløfte seg på løftesteinen.

  • Har nå lest VG om Trumps Deal of the Century. Til å være en plan som deler Israel vil jeg si Trumps plan er bra og stiller harde krav til filisterne.

   Så får vi se hva som skjer med Trump og Netanyahu da de går inn for deling. De som har gjort det før har jo havnet på de evige jaktmarker.

   Når det er sagt, så kan det jo knapt kalles for deling av landet.

   Avtalen kommer aldri til å bli akseptert av filisterne, så vi kan avkrefte at dette er fredsdealen som Antikrist vil inngå med Israel.

   Det som derimot er interessant er at det ropes Peace and Security, men denne avtalen betyr full krig i Midt-Østen. Damaskus ligger tynt an.

   Jeg tenker alt ligger til rette for Gog-krigen der Libya, Tyrkia, Russland, Iran og Sudan angriper Israel. Jeg tolker det slik for øyeblikket at vi rykkes bort og krigen starter. Gud beseirer fiendene på en overnaturlig måte. Damaskus blir lagt i fullstendig grus. Pga Israels seier inngår disse landene en ny fredsavtale skissert og iverksatt av Antikrist.

   USA er på vei ut av Midt-Østen. Israel må klare seg alene, men behøver et under for å klare seg mot fienden i Gog-krigen.

   Denne fredsplanen til Trump er ikke en fredsplan og min magefølelse akkurat nå sier meg at dette heller ikke er et forsøk på å dele landet, heller tvert imot. Han setter krav til filisterne som de vet aldri blir godtatt. Når fire år har gått kan Israel og evt USA si at filisterne fikk sin sjanse og en tostatsløsning aldri blir en løsning etter dette. Full annektering filisterenes områder er eneste løsning! Nok er Nok som gamle Kleppe pleier å si!

   Da de fem land taper stort mot Israel i Gog-krigen må en fredsavtale inngåes. Hele verden vil kreve det da verdenssamfunnet blir livredd for videre annekteringer fra Israel. Jeg ser for meg at Israel i Gog-krigen vil ta i bruk nukes og Damaskus blir «parkeringsplass». Videre vil grensene til Israel etter denne krigen bli slik Gud skisserte i tidligere tider. Denne avtalen som verdenssamfunnet inngår med Israel ser jeg for meg Antikrist iverksetter.

   At Trump har laget en skisse for deling av landet er jo bare et skuespill for å vise verden en gang for alle at filisterne ikke vil ha fred! Eneste mulighet for fred for Israel blir da full annektering!

   «Donald Trump sletter Palestina fra kartet. -Det var Israel for alle penga da USAs fredsplan ble offentliggjort i Det hvite hus i kveld.»

   Dette er en overskrift fra Dagbladet i dag. FN fordømmer planen og filisterne går amokk i kveld!

   Dette er ingen fredsplan, men et spill for å vise at filisterne aldri aksepterer annet enn at Israel utslettes! Netanyahu har aldri ønsket en tostatsløsning, hvorfor skulle han plutselig ønske det nå? Han vet godt at en slik tostatsløsning aldri blir akseptert av filisterne og resten av verden.

   Slik ser må jeg på saken etter å ha lest avisene idag…..

 3. Så ett foredrag om antikrist , der det ble beskrevet at det måtte være en jødene likte og stolte på , så han kunne klar å lure jødene med en freds avtale.

  Personlig synes jeg Trump er fantastisk i sitt gjøren og laden , Putin har også en vis karisma over seg og begge står opp for gode kristne verdier og kultur , noe en trykt kan si liberallistene ikke gjør.
  Jeg ser skumle sider både ved Trump og Putin , i dag og alltid så er det kun Jesus vi kan stole på, det er så mye jeg ikke forstår, men jeg forstår att vi lever i særdeles kritiske tider og profetier og tegn er så klare nå, som dem aldri har vart .
  Vil igjen benytt anledningen til å oppfordre alle til å gå inn i dyp og inderlig bønn til Herren Jesus , for han kommer snart.

  Denne verden går sin undergang i møtte ikke engang Trump kan redde den.

  3
  1
  • Hæææ? Står PUTIN opp for gode kristne verdier og kultur????? Du må ha spist kilovis med spiker.

   1
   1
  • Mine barn har både norsk og russisk statsborger skap, jeg har vært i Russland mange ganger.
   Den russisk ortodokse kirken prissetter Putin høyr fordi han tar stand punkt mot vestlige liberalistiske ider , mange Russere mener Putin er sendt av Gud, og ja det er ganske bra i Russland og ikke sånn som norsk løgn presse prøver å fremstille det.
   Jeg prøvde engang og si til en Russer at de burde være kritisk til Putin , jeg kan love deg at de hadde ikke ditt standpungt.

  • Den russisk ortodokse kirke er kjøpt og betalt av Putin. Og er med på all den djevelskapen Putin holder på med.

  • Å det vet du med sikkerhet ? det er mye i dag som er kjøpt å betalt , spesielt i den vestlige verden, den Russisk ortodokse kirke gikk gjennom enorm forfølgelse under kommunist tiden, min kone ble bla døpt i hemmelighet, når kommunist tiden endelig var over sviktet vesten så det hold, min kone og hennes familie hadde knapt nok råd til mat og de måtte gå med utslitte og kalde klær , sånn er det ikke lenger, ok de har ikke den økonomiske velstanden som vi her i vesten har, men de har det de trenger og lider ingen nød, alt dette har de fått under Putin , i tillegg har Putin tatt kraftig avstand fra homofili og innført lover mott denne type liberal kultur som forderver ett samfunn, Putin har latt seg døpe og han har gitt den russisk ortodokse kirken tilbake sin status i samfunnet.
   Putin er på mange måter Russlands svar på Trump , Putin bruker aktivt de kristne for å styrke sin posisjon , han vet veldig gått hvilke strenger han skal spille på og det samme gjør Trump .

   Jeg synes det er bra det som skjer i USA nå, men jeg sier at vi må være på vakt, verken Trump eller Putin er Gud .

   Trump sviktet kurderne når det gjaldt som mest, det er noe både vi som kristne og Israel bør ta med i regne stykket, når vi skal forholde oss til Trump.

  • Da Trump sviktet kurderne , mener mange at han på åpnet vegen for aktørene i Gog krigen.

   Trump ønsker og har lovet å få USA ut av krigs henge myren i midt østen , Israel ligger i midt østen, så spørsmålet blir da , når det virkelig gjelder vil Trump stå med Israel eller vil han holde sitt løfte om og ta USA ut av midt østen .
   Trump har gode rådgivere rundt seg, som viste at ved å støtte kurderne holdt han samtidig Gog aktørene på avstand til Israel , Trump viste hva han gjorde når han trakk ut de få tusen amerikanske soldatene og lot Tyrkia overta den rollen og for å si det sånn det øket ihvertfall ikke sikkerheten til Israel.

  • Ja jeg vet med sikkerhet. Det gjør du og. Putin latt seg døpe? HVA har han latt seg døpe til? Den russisk ortodokse kirke, med Kirill i spissen, gikk sammen med Putin og velsignet våpnene og krigsmaskinene Putin skulle bruke til å drepe ukrainere med. DET har Putin latt seg døpe til. All djevelens ondskap.

  • Hør, jeg har tidligere uttalt at jeg tror Putin er den samme personen som Gog fra Magogs land , det er jo litt påfallende at Trump med å svikte kurderne faktisk var med å legge til rette for at Russland får mye bedre fotfeste i midt østen , Trump har også uttalt sin beundring for en sterk leder som Putin.

   Det er ingen grunn til å ta på veg for dette, det eneste jeg sier er at vi må ikke la oss rive for mye med, folk har alltid søkt etter en sterk leder , en som kan løse alle problem , det vet den store antikrist og han vet hva som er menneskets svakhet.

   Det er ikke for ingen ting det står i bibelen at vi skal være våkne og be , det er faktisk grunn poenget i alt jeg har skrevet er .

   Når det gjelder Trump så synes jeg han per nå er fantastisk, men som sagt jeg ser sider ved han som gjør at jeg tenker at her må en være forsiktig i sin beundring.

   Valdres pofetien beskriver at de rike landene på mange kontinett skal bli atombombet og ødelagt , alle navnene hun nevner med navn er vestlige land . Mange tror at Babylon den stor skjøgen er Roma eller helle Europa , andre tror det er USA . Jeg tror at Babylon er helle den vestlige verden og at New York er hovedsette eller Babylon by om du vil. Det er derfor tror jeg når Gog går mot Israel er vesten alt utradert og Saudi Arabia vil stille spørsmål til Gog om hvorfor han angriper Israel, men før alt dette skjer tror jeg bortrykkelsen finner sted.
   Med alt dette sagt så vet jeg ikke sikkert og det er heller ikke avgjørende for min frelse, det som er avgjørende for min frelse er at jeg klynger meg til Jesus , så kan det være jeg tar feil i mye og du har rett i mye og motsatt , men fremfor alt våk og be, for dagen og timen kjenner ingen.

  • Har nå lest VG om Trumps Deal of the Century. Til å være en plan som deler Israel vil jeg si Trumps plan er bra og stiller harde krav til filisterne.

   Så får vi se hva som skjer med Trump og Netanyahu da de går inn for deling. De som har gjort det før har jo havnet på de evige jaktmarker.

   Når det er sagt, så kan det jo knapt kalles for deling av landet.

   Avtalen kommer aldri til å bli akseptert av filisterne, så vi kan avkrefte at dette er fredsdealen som Antikrist vil inngå med Israel.

   Det som derimot er interessant er at det ropes Peace and Security, men denne avtalen betyr full krig i Midt-Østen. Damaskus ligger tynt an.

   Jeg tenker alt ligger til rette for Gog-krigen der Libya, Tyrkia, Russland, Iran og Sudan angriper Israel. Jeg tolker det slik for øyeblikket at vi rykkes bort og krigen starter. Gud beseirer fiendene på en overnaturlig måte. Damaskus blir lagt i fullstendig grus. Pga Israels seier inngår disse landene en ny fredsavtale skissert og iverksatt av Antikrist.

   USA er på vei ut av Midt-Østen. Israel må klare seg alene, men behøver et under for å klare seg mot fienden i Gog-krigen.

   Denne fredsplanen til Trump er ikke en fredsplan og min magefølelse akkurat nå sier meg at dette heller ikke er et forsøk på å dele landet, heller tvert imot. Han setter krav til filisterne som de vet aldri blir godtatt. Når fire år har gått kan Israel og evt USA si at filisterne fikk sin sjanse og en tostatsløsning aldri blir en løsning etter dette. Full annektering filisterenes områder er eneste løsning! Nok er Nok som gamle Kleppe pleier å si!

   Da de fem land taper stort mot Israel i Gog-krigen må en fredsavtale inngåes. Hele verden vil kreve det da verdenssamfunnet blir livredd for videre annekteringer fra Israel. Jeg ser for meg at Israel i Gog-krigen vil ta i bruk nukes og Damaskus blir «parkeringsplass». Videre vil grensene til Israel etter denne krigen bli slik Gud skisserte i tidligere tider. Denne avtalen som verdenssamfunnet inngår med Israel ser jeg for meg Antikrist iverksetter.

   At Trump har laget en skisse for deling av landet er jo bare et skuespill for å vise verden en gang for alle at filisterne ikke vil ha fred! Eneste mulighet for fred for Israel blir da full annektering!

   «Donald Trump sletter Palestina fra kartet. -Det var Israel for alle penga da USAs fredsplan ble offentliggjort i Det hvite hus i kveld.»

   Dette er en overskrift fra Dagbladet i dag. FN fordømmer planen og filisterne går amokk i kveld!

   Dette er ingen fredsplan, men et spill for å vise at filisterne aldri aksepterer annet enn at Israel utslettes! Netanyahu har aldri ønsket en tostatsløsning, hvorfor skulle han plutselig ønske det nå? Han vet godt at en slik tostatsløsning aldri blir akseptert av filisterne og resten av verden.

   Slik ser må jeg på saken etter å ha lest avisene idag…..

  • Kan virke riktig. Det ligner Trump.
   Spennende tider. Hvordan står alt til om en uke tro…
   Jeg tenker mye på Farag’s og Hibb’s ord for tiden; Occupy!

   1
   1
 4. Richard, jeg velger å tro at dette må være et satirenettsted. Ingen normaltfungerende kristne mennesker kan mene at en mann som lever med tre koner, mobber og trakasserer mennesker, gjør narr av svake og syke, lyver 30 ganger hver dag, stjeler og unndrar skatt, konkursrytter som ikke ordner opp ettrr seg, hyller diktatorer, gir store skatteletter til de rike på bekostning av de fattige, aldri har bedt Gud om tilgivelse er en god kristen president? Enten er dette stedet satire på høyt nivå, eller dere er komplett idioter? PS John Bolton sa opp, han ble ikke sparket?

  • Hei Birger , om du er helt på bunn og har mistet jobb og hjem pga vannstyre og det kommer en som ordner opp så du får både jobb og hjem igjen , for å si det på en litt røff måtte da driter du i om denne personen har hatt 10 koner og ei hore til dagen , han er uansett bedre en glatte dritsek politikere ala Hilary Clinton , Obama ol. som bare har ført til sorg og elendighet for mange amrikannere.

   Under Trump har arbeids ledigheten i USA aldri vært så lav, under Trump går Amerika så det griner …dette er ting du må forstå.

   Jeg mener mye av de samme grunnene som deg at en skal være kritisk til Trump, men kom ikke å fortell meg at demokratene er noe bedre, de er mye verre.

  • Birger, jeg har aldri påstått noe som helst om Donald Trumps forhold til evangeliet og hans tro. Har aldri skrevet at han er kristen. Jeg konstanterer bare hva han har utført og utfører politisk. Det han gjør politisk er det bare å stemme i et stort AMEN til!!!!!

   Gud bruker hvem han vil! Det samsvarer ikke alltid med hvem mennesker synes er best skikket.

   Det burde være soleklart dersom man er kjent i Skriften!

   2
   1
 5. De palestinske lederne, som velter seg i luksus, har nok ingen motivasjon om å innlede forhandlinger om fredsplanen. Det er naturligvis viktigere for dem å beholde makten enn at folket blir løftet ut av fattigdommen.

 6. Torstein Langesæter, det er mange som hater Trump. Antikrist er en som blir bedre likt enn Trump. Glem USA.

  2
  2
 7. Jeg så litt på videoen. Det er ikke noe jeg kommer til å bruke mer tid på. Opprykkelsen hørte jeg ikke noe om. Og jeg hørte ingen grundig bibelundervisning. Anbefaler ikke denne og lignende YouTube-kanaler til noen da folk kan tenke “jeg har god tid ennå, det er 6-7 år til”. Dette er ikke riktig. Gud kan rykke opp sin menighet i natt. Det er snart slutt på flere sjanser for alle som Gud kaller på.

  Anbefaler deg å høre undervisning om sammenligningen mellom jødisk bryllup og opprykkelsen av bruden til Himmelen og bryllupet. Start gjerne med bibelogtro.wordpress.com og f.eks J.D.Farag’s YouTube-kanal.

  2
  1
 8. Det er rett , Torstein , ein kan ikkje vera skråsikker på noko her i livet. Men det er berre å venta kring seks månader ; så kjem svaret om Donald Trump då vert avslørt – og må gå av som president i USA.
  Denne såkalte fredsplanen som Trump har lagt fram for få dagar sidan ; liknar korkje fugl eller fisk. Vår Herre vil aldri godta at Israel blir delt mellom to statar . Me som kjenner til Bibelen veit at grensene for dette landet er stadfesta i Skrifta : Frå Egyptens bekk ( ein såkalla wadi i Sinai-ørkna ) – langs elva Jordan – til Eufrat – og mot Middelhavet.
  Me to vestlendingar er samde om at trengselstida truleg startar i 2021. Det me no er vitne til er berre ” oppkøyringa ” til denne fæle tida som skal koma – ifølgje Bibelen. Naturen har også byrja å oppføra seg underleg : I 2019 vart folk i området ved Florø vitne til at det vart full flo og full fjøre på kring tre minuttar. Dette held fram i mange timar.
  Eg trur at gamle Noreg også vil verta ” heimsøkt ” i 2020 – både politisk og på andre grufulle måtar. Landet vårt framstår meir og meir som motstandarar av Israel og jødane ( leiarskapen i gjevarlandsgruppa for palestina-arabarane ) – og snakkar heile tida om ” okkupert område ” – det gjeld dei bibelske områda Judea og Samaria. Eg høyrde på radioen hin dagen at berre 3 % av innbyggjarane i Noreg trur på livet sine to utgangar . Ja , sjølv prestar og bispar trur ikkje lenger på at det finst ei evig fortaping.
  Då har dei forkasta Yeshua sine eigne ord !

 9. Hvorfor i all verdens rike og land, skal det på død og liv være en Amerikansk president som skal være antikrist??

  Mvh RJ

  2
  1
 10. Torstein Langesæter skriver “Om Trump vert gjenvalgt så er det ingen annan enn han som kan verta endetidas store Antikrist.”

  Ingen annen?

  Bibelen sier ikke hvem det er og du vet heller ikke hvem det er. Tror vi drar herfra før han står frem, 2.Tess.2:6. Vi kristne må bort, vi står i veien for ham. Du får aldri sjansen til å si “hva var det jeg sa!” Hva skal du si når både du og Donald er i luften? “Nei å nei, hva var det jeg sa..” Jeg ber for Ivanka og Donald.

  Jeg er så glad jeg ikke venter på antikrist men venter på å møte Jesus i skyen snart. Oppmuntrer dere med 1.Tess 5:9.

  2
  1
  • Jeg skjønner ikke at folk automatisk skal finne antikrist blant amerikanske presidenter. Jeg tror vi må se til islam og hva som vokser frem der for å kunne identifisere antikrist. Antikrist ånd sier det samme som muslimene, Gud har ingen sønn.
   Donald Trump er for gammel til å være antikrist eller en istedetfor Kristus. USA er vel heller det moderne Babylon som skal ødelegges i endetiden.
   Teksten i Johannes Åpenbaring om Babylons dom passer bedre på USA enn noe annet land eller institusjon i verden.
   Les David Wilkersons “Den Siste Basun” hvor han er inne på disse tankene om USA.

 11. Tenk dere følgende : Jeg reiser inn til Bergen Storsenter og møter noen ukjente flotte damer , går bort til dem og beføler skrittet deres.
  Så møter jeg en kjenning av meg og skryter av hva jeg har gjort.
  Hvordan ville det gå med meg etter en slik handling ? Rett i kasjotten ; er jeg redd for. Donald kom seg unna !
  Det er denne mannen du ber for , Hannah ! Vi er uenig når det gjelder opprykkelsen : Jeg tror at opprykkelsen kommer etter endetiden. Mange kristne er uenige – det er derfor vi har så mange sekter og kirkesamfunn i verden. Jeg har meldt meg ut av Dnk for flere år siden og tilhører ingen menighet. Jeg pleier å si : Vis meg hvilken menighet som har den rette forståelse av kristendommen ; så skal jeg melde meg inn der med en gang .

 12. Det finnes visst en egen spesiell gruppe på jord 🙂 De er ganske mange. En viktig ting for dem er dette som Trump har uttalt en gang og som visstnok ALDRI skal glemmes eller tilgis. (som jeg ikke vil nevne -det får holde at du og gruppen din stadig gjentar utrykket) Det finnes tydeligvis ikke vilje til å innse at folk kan forbedre seg. Skrives det også stadig om Ture og det han gjorde eller sa i 1960 eller 1990? Eller Hannah? Først og fremst må vi se bjelken i vårt eget øye. Trump er ingen helgen, men den som ikke snart vakner av dvalen sin og ser HVA Trump får gjort ønsker heller ikke se det . Jeg hadde svært lite til overs for Trump før og likte dårlig dette han uttalte. Men på tide å tenke at kanskje mannen har forbedret seg, eller?? Er det håp for Hannah og Ture så er det håp for Trump også. Hva har vi med å dømme?

  Jeg lurer ofte på hva dere mener om mennesker som Gud har brukt i Bibelen, dere kan umulig være enig i at Gud brukte dem -slik som dere er imot Trump. Han bruker hvem Han vil sier Guds Ord -om dere liker det eller ei.

  Ja, vet vi har ulikt syn. Helt ok det. Leste du 1.Tess 5:9? Det var en hilsen i stad, og på slutten av kapittelet står det også trøst da hverandre med disse ord 🙂

  Nei Ture, slike menigheter finnes knapt lenger. Hovedundervisningen min får jeg av solide folk på YouTube som tar Bibelen på alvor. J.D. Farag m.fl. Hvis du ser i Bibelen så finner du ingen løfte der om at Hannah kan vise deg en slik menighet. Alt går etter oppskriften. Noen menigheter legger seg på graver og skal suge ut kraften ut av tidligere helbredelsespredikanter, andre menigheter ønsker yoga velkommen, mens noen gamle bedehus er på rett vei. Der finnes noen staute karer. Det begynner å bli mer og mer tydelig hvem som er med Jesus eller ikke. Endetidsynet avgjør ikke, men Rom.10:9-10. Her nede blir det uutholdelig, så jeg tenker det går fort nå. Uansett så er vi millioner på kloden som tenker at 2027 el 28 kan være året. Da står Jesus med sine føtter på oljeberget.

  Uansett så treffes Ture og Hannah. Det blir gøy!

 13. Og når du løfter blikket mot himmelen og ser solen og månen og stjernene, hele himmelens hær, må du ikke la deg rive med, så du bøyer deg og tilber dem og dyrker dem. Alt dette har Herren din Gud overlatt til alle andre folk under himmelen,

  En herværende profet sa: Ikke se på universet, men se på Jesus.

  En annen klok mann sa: De skal se på ham som de har gjennomboret.

  Løft øynene å se på Jesus

  Dette er Guds rettferdighet som gis ved troen på Jesus Kristus, til alle som tror.

  Dere er hans verk ved Kristus Jesus, han som er blitt vår visdom fra Gud, vår rettferdighet, helliggjørelse og forløsning,

  Så hvorfor skal vi være så opptatt av denne figuren som kalles antikrist?

  Det er Jesus vi skal se etter, og vente på og ingen andre.

  Mvh RJ

 14. Svar til Hannah og RJ

  I kveld har jeg bladd meg gjennom evangeliene. Da Yeshua ble spurt om endetiden : Så henviste han spesielt til profeten Daniel – og understreket at vi måtte forstå hva vi leste der. Dette har jeg forsøkt å gjøre i kring 30 år nå. Dere vet den opplevelsen jeg hadde natten til den 10. april 2016. Om det er korrekte opplysninger jeg da fikk i form av fire ord – så skjønner dere hva jeg holder på med. Men : Det kan være DEN VONDE som prøver å lure meg – den mulighet holder jeg åpen.
  Jeg tror vi nå er i innledende fase til Trengselstiden – og Yeshua fortalte om den tiden og nevnte : Krig og rykter om krig ( Iran ) , hungersnød ( gresshopper i tre afrikanske land ), jordskjelv ( nylig i Tyrkia og ved Cuba ) og pest ( Corona-viruset ). Slikt kommer til å øke på og bli verre og verre – tror jeg.
  Norge kommer nok også til å bli hjemsøkt av vonde ting i nær fremtid. Jeg tror ikke denne siste Solberg-regjeringen blir sittende lenge : Det er en bestemt grunn til at jeg tror den Allmektige har fått nok og vil avskjedige henne ! Jeg tror at intet skjer på denne jord uten at Jahve og Yeshua har vært inne i bildet. Ofte blir det momentan handling : Det fikk jeg oppleve her for et par dager siden !
  Ja , Hannah : Ser at du er optimist og at du tror vi møtes. Jeg ser frem til det møtet ! Hilsen Ture

 15. Jeg så svaret ditt først nå. Enig i det du skriver. Du er åpen for tanken om at det kan være den vonde som lurer deg. Respekt for at du nevner det. Noen ganger er jeg på villspor -andre ganger ikke. Uansett så hører Gud vår bønn om veiledning og bekrefter at det var riktig -eller leder oss på rett vei. Gud er bare god.

  Spennende med Daniel. Er ofte innom der.
  “Gå nå Daniel,,for ordene skal være skult og forseglet inntil endetiden” v.9.

 16. Til Ture og andre som har sett siste Y.Tube med Behold Israel.
  Jeg anbefalte den dessverre før jeg hadde sett alt. Har sett mye bra på kanalen, men i dag er det noe som skurrer. Jeg må bli flinkere til å undersøke mer i Bibelen min. Er jeg ikke vaken, så kan jeg bli lurt. Anbefaler heller Bibelen Ture, tror du er mye i den 🙂

Det er stengt for kommentarer.