Ludvig Nessa: “Det er kun en religion som er forbudt i Norge nå, kristendommen”

Prest Ludvig Nessa.
Foto Søkelys

“Det er bare én religion som er forbudt i Norge nå: Kristendommen! Klimareligionen er tillatt og påkrevd. Islam er en berikelse. Politisk korrekthet er også en “nyreligion”. Men kristendom? Som landet vårt er bygd på? Nei det er fysjom,” skriver Ludvig Nessa på Facebook. Nessa som har markert seg som en tydelig røst mot fosterdrap reagerer sterkt på at studentparlamentet ved universitet i Agder går for boikott av lokaler eid av kristne menigheter. I høst ble det kjent at Studentorganisasjonen i Agder reagerer på at UiA leier forelesningssal i Q42, ­pinsemenigheten Filadelfias ­lokaler, i Kristiansand. Q42 er Filadelfia Kristiansands hotell- og konferansesatsing, og innebærer et stort økonomisk løft for menigheten. Reaksjonen fra Studentorganisasjonen minner om Norges Håndballforbund som ikke vil leie Oslofjord Arena på grunn eiernes (Brunstad Christian Church) tro.

Hva vi er vitne til, er en nymoralistisk kamp Universitetet i Agder som akademisk institusjon burde ha gått i bresjen for å bekjempe. Å gi etter for krav som dette gjør dagens studenter fullstendig ubrukelige i det samfunnet de senere skal arbeide i. Studentene forstår ikke at de også representerer et livssyn, og dermed, etter egen logikk, utgjør en fare for seg selv. For meg minner dette om forbudet mot jøder i middelalderen. Da ble det ikke bare forbudt for jøder å eie noe, men også å samarbeide med jøder. Jeg er forskrekket over at de som boikotter ikke ser det selv,” skriver Nessa videre. Og på Facebook får Nessa støtte: ” Stakkers studenter…,” skriver Bjørn Rune mens Sigrunn Pauline følger opp med “Ja det er to veier å gå ,den smale vei til vår far ,Jesus ,den brede vei gå til djevelens ilsted.”  De samme studenter som gjennom å kreve boikott av lokaler eid av kristne forsamlinger 2tåler åpenbart ikke lukten av kristenmannsblod,” skriver nettstedet document.no. “Men moské og hijab?” spør Steinar Haugseth. “Det stunder mot natt, og noen har tatt kvelden,” skriver Arne Lykkeslet Vik om studentene i Agder som ser ut til å ha et formørket sinn.

Én tanke om “Ludvig Nessa: “Det er kun en religion som er forbudt i Norge nå, kristendommen”

 1. Litt utenom dette , men veldig viktig !

  Anbefaler alle å lese følgende artikkel i Dagbladet.no

  “Skyper voldtekt av barn, kvinner og menn ”

  Vi må begynne å snakke åpent om hva som skjer med dem vi ikke hjelper .

  Dette er en menings kommentar skrevet av Gunnar Thorenfeldt .

  Jeg kjenner ikke bakgrunnen til Gunnar Thorenfelsdt , jeg vet ikke hva slags politisk eller religiøst stå sted han har, det er uansett uvesentlig i denne sammenhengen han skriver sin mening i, der han skriver at dagens flyktning leirer er det samme som en konsentrasjons leir før utbruddet av 2 verdens krig og at dagens europeiske flykting politikken kan direkte sammenlignes med europass behandling av jødene før andre verdens krig .

  Valdres profetien forteller at flyktninger fra fattige land skal mer og mer bli behandlet som jødene før andre verdens krig og at da er synde målet nådd…

  Dette er veldig alvorlige tider vi lever i, Jesus kommer snart , veldig snart igjen, vi må bøye våres knær i bønn.

Det er stengt for kommentarer.