Rick Joyner om valgjukset og mulig borgerkrig i USA -ber kristne gjøre seg rede for mulig borgerkrig

Pastor Rick Joyner, grunnlegger og leder for  Morning Star Ministries var nylig gjest hos Jim Bakker. I samtalen drøfter de to kristne kjendisene høstens valgjuks, muligheten for en borgerkrig i USA og det mørke som har senket seg over Amerika. Rick Joyner har tidligere profetert at en andre borgerkrig vil ramme USA. Det er et dypt splittet og polarisert USA som ser hvordan økonomien kollapser, hvordan Joe Biden er i ferd med å rive ned landet.

Det verste valgjuks i historien sier Rick Joyner som mener at demokratene i realiteten stjal valget og jukset seg inn i det Hvite Hus. Den pågående “cansel kulturen” viser at ondskapen har vunnet frem -og kristne, dersom de ikke står opp nå, vil kristne amerikanere betale en høy pris, Samtidig utkrystalliserer det seg nå hvem i kristenheten som er Guds folk og hvem som ikke er det. Hvem som er hveten og hvem som er ugresset. Se hele samtalen mellom Rick Joyner og Jim Bakker i videoen under. “Bare en liten del av dem som er i kristen tjeneste er virkelige hyrder,” sier Joyner som tror at Amerika står foran en borgerkrig -og at kristne må preppe for det som kommer.

 

11 tanker om “Rick Joyner om valgjukset og mulig borgerkrig i USA -ber kristne gjøre seg rede for mulig borgerkrig

  • Og Jesus om den store trengsel vi er inne i:
   Mark 13,19-23 for i de dager skal det være så stor en trengsel som ikke har vært inntil nu fra skapningens begynnelse, fra den tid da Gud skapte verden, og som heller ikke skal bli. Og dersom ikke Herren forkortet de dager, da blev intet kjød frelst; men for de utvalgtes skyld, for deres skyld som han har utvalgt, har han forkortet de dager. Og om nogen da sier til eder: Se, her er Messias, eller: Se der – da skal I ikke tro det. For falske messiaser og falske profeter skal opstå og gjøre tegn og under for å føre de utvalgte vill, om det var mulig. Men ta I eder i vare! Jeg har sagt eder alt forut.
   -Her er menigheten under angrep fra Antikrist og hans demoner:
   Og her finner vi bortrykkelsen. Etter den store trengsel:
   “Men i de dager, efter den trengsel skal og halleluja, Vi skal møte Herren etter den store trengsel. Slik lyder Jesu egne ord.

   Mark 13,24-27 Men i de dager, efter den trengsel, skal solen bli formørket og månen ikke gi sitt skinn,og stjernene skal falle ned fra himmelen, og himmelens krefter skal rokkes. Og da skal de se Menneskesønnen komme i skyene med megen kraft og herlighet. Og da skal han sende ut englene og samle sine utvalgte fra de fire verdenshjørner, fra jordens ende til himmelens ende.

 1. Jim Bakker var jo USA’s desidert største TV-evangelist og bygde opp et gigantisk senter og fornøyelsespark som gikk konkurs når Jim Bakker ble satt i fengsel (dømt til 45 år. Straffen ble noe kortere.) for å svindle tilhengerne sine.

  Ingen har vel egentlig siden nådd den størrelsen som Jim Bakker og PTL ministries hadde.

  Rick Joyner og morningstar kjøpte anlegget til Jim Bakker (noen tiår?) etter at Bakker ble satt i fengsel.

  Sånn sett er vennskapet mellom dem interessant.

  https://en.wikipedia.org/wiki/PTL_Satellite_Network

  • Skandalen involverte vel også utroskap og påstander om voldtekt fra personen Bakker innrømte å ha hatt et seksuelt forhold til. (Som han betalte for å holde kjeft om det.)

  • Gammelt nytt. To gamle gubber som snakker om dommedag og borgerkrig. Jim Bakker har litt av en skandale bak seg,
   Alles øyne var vendt mot den velstands og lykkepredikanten.
   Ser ut som om fengselsoppholdet har gjort ham godt.
   Tenk om alles øyne var rettet mot deg. Lurer på å mye snusk, urett og umoral de hadde funnet?

   Kjemisk fri fra velstandsevangeliet og både Bakker og Joyner ser ut til å ha vendt seg mot en annen type kristendom.
   Prepperkristendom.
   Alderen har gjort dem godt begge to.

  • Det gjør vel egentlig ikke det, han er vel for tiden kristen tv’s største kristuskremmer med salg av hellig vann og dårlige dommedagsprofeter.

   Han har til og med tatt opp igjen eiendomssalget som i sin tid ble hans bane, riktignok i en mye mer beskjeden stil.

   Han ser ikke ut til å ha lært noe som helst,

 2. https://youtu.be/JNbwEg-yR8k

  En kort video om Jim Bakker og hans historie,

  Det skal foresten nevnes at denne dommedagsmaten han selger som han spiser på showet og sier er kjempegod er fullstendig uspiselig, YouTube er full av klipp av folk som har kjøpt og prøvd denne «maten».

  • Kan se for meg at dommedagsmaten ikke akkurat er velsmakende.. Akkurat som norske joikaboller.
   Før var joikaboller preppemat- men etter at hermetikk er erstattet av papp smaker det ennå verre og har betraktelig kortere holdbarhet.
   Vi får preppe med Grandiosa -nok et ufattelig vondtsmakende produkt. Papp med ost og lavkvalitetsskinke virkelig preppemat.

 3. Fortsatt noen enfoldige figurer som holder fast i de falske påstandene om valgjuks?🙄

Det er stengt for kommentarer.