Rick Joyner med profetisk innsikt i hva som ligger foran i forhold til verdens økonomien

rick-joyner-2Verden er nå i ferd med å se den største forskyvning av makt siden Jernteppets fall på slutten av 1980 og tidlig på 1990 tallet, og dette er av stor profetisk betydning, sier Rick
Joyner. Den profetiske røsten mener at vi er i begynnelsen av den største krisene i nyere tid. Vi ser det hele er i ferd med å starte. “Jeg tror at vi ser tegn på en svært alvorlig verdensomspennende nedgang i økonomien, sier Joyner som viser til den vanvittige og skyhøye gjeldsbyrden som preger verden. På tross av at enkelte amerikanske statistikker viser tegn til bedring er det mange som mener det hele er kunstig blåst opp. Joyner er ikke alene i sin tro på at tingene snart vil bli ille.

Også Michael Snyder som følger situasjonen nøye peker på et elendig økonomisk bakteppe, -på tross av at det amerikanske aksjemarkedet etter Shemitahens ende -har hatt en relativt solid innhenting av det tapte. I følge Joyner har vi vært på kanten av en katastrofe i årevis, og det er bare på grunn av Guds nåde at tingene ennå ikke har skjedd. Sjekk ut hva Joyner tror kan ligge foran i videoen under.

 

 

Én tanke om “Rick Joyner med profetisk innsikt i hva som ligger foran i forhold til verdens økonomien

  1. Man trenger ikke hete Rick Joyner eller Michael Snyder for å få bekrefetet det som er åpenbart for de aller fleste oppegående mennesker, med en hvis sosialøkonomisk kompetanse og en god samfunnsforståelse.
    Alle kan vi se hvilken vei det går, og enkelt sagt, så er verdensøkonomien på randen. I Asia er det flere større økonomier som sliter tungt, og verst stilt er Kina, som det er ventet vil sprekke først.
    Amerika har jo opparbeidet seg en enorm gjeldsbelastning, som ikke under noen omstendighet kan endres. De vil aldri kunne komme i en situasjon der de både får balanse i budsjettene, og samtidig har midler i overskudd til å betale ned på lånene(sannsynligvis heller ikke noe av rentene). Europa vet vi jo altfor godt hvordan ståa er, og det vil også her komme et smell før eller siden. I Norge vil vi klare oss bra, selv om vi kan merke noe nedgang i feks typiske eksportmarkeder hvor vi er sterkt eksponert.

Det er stengt for kommentarer.