Rekordmange nordmenn dør av Covid-19. Det har dødd flere av Covid på 15 uker i 2022 enn i perioden mars 2020 til desember 2021

Som flere har påpekt foregår det en voldsom økning i antallet mennesker som dør av Covid19 i Norge nå. Fram til 1 januar hadde Norge 1350 døde av Covid19. Det vil si over en periode på nesten to år.  Fra 1 januar frem til i dag 14. april har vi plutselig 1430 nye dødsfall og over 2700 døde sammenlagt. Hva skjer? Jo flere vaksinerte jo flere døde? Det ser i alle fall ikke ut som om vaksineringen har noen positiv effekt. Tvert i mot, skriver Malvind Børresen som har fått med seg tallet på Corona-døde har skutt i taket etter at folk flest er fullvaksinerte.

Tirsdag 12 april ble det registrert 15 Corona-døde i Norge. Mandag 11 april var det 18 Corona-dødsfall i Norge. Søndag ble det registrert 17 dødsfall og dagen før, lørdag ble det registrert 16 Covid-19 døde i Norge. Fredag 8 april gikk 18 nordmenn ut av tiden og inn i evigheten med Corona virus i kroppen. Torsdag 7 april var det 15 Corona-dødfall men ingen store overskrifter i avisene. Da to personer godt opp i årene døde av Covid etter å ha vært tilstede ved et kristent møte på Sødal bedehus i fjor ble det gigantiske overskrifter i landets aviser, men nå, er det 100 prosent taust. Man kan jo spørre hvorfor? Når pandemien var det viktige folk skulle ha fokus på brukte media store overskrifter for å fortelle om vaksine-skeptikere som døde av Covid. Både tradisjonelle vaksinemotstandere som Hans Kristian Gaarder og kristne vaksine-skeptiske predikanter ble hengt ut. Også menigheter som Sødal bedehus som hadde to Corona-relaterte dødsfall fikk store overskrifter i MSM media. Når to personer tilknyttet Visjon Norge døde av viruset -ble det slått stort opp men når trippelvaksinerte nå dør i langt større omfang enn under plandemien, er det taust!! Man bør jo undres på hvorfor? Selv om flere dør nå etter massevaksinasjonen, kan det se ut som om Covid-19 døden ikke lenger er så skremmende. For det er jo MSM og riksmedia som forteller deg hva du skal være opptatt av og skremt av. Og nå er det Putin og Russland som skal ha all din oppmerksomhet, alt ditt hat og all din vemmelse.

6 tanker om “Rekordmange nordmenn dør av Covid-19. Det har dødd flere av Covid på 15 uker i 2022 enn i perioden mars 2020 til desember 2021

 1. Vi kan bare spekulere i hvor mange som ville dødd hvis ingen hadde blitt vaksinert! Antagelig det mangedobbelte.
  Alle de jeg kjenner som er vaksinert og har hatt covid har bare hatt meget milde symptomer men noen jeg kjenner ikke ville ta vaksinen og ble smittet, så vidt overlevde covid. De ble lagt inn på sykehus og i respirator.
  Det er helt riktig som fagpersonene har sagt hele tiden.
  1. Der er viktig å vaksinere seg.
  2. Nedstengning og isolasjon er viktig for å hindre spredning.

  7
  4
  • Lockdown, isolasjon og munnbind har ikke hatt virkning. Det er bare tull. Myndigheter lyver og har ingen empiri på dette. Vaksinen er bare tull den også. Myndigheter gikk ut og så du ikke skulle bli smittet viss du tok den. De løy.

   5
   6
  • Du er på villspor EH
   Hvorfor har smitten steget etter at samfunnet åpnet opp?
   Hvorfor blir uvaksinerte sykere av covid enn vaksinerte?
   Kan du svare på det?

   6
   2
  • Gjennomsnittsalderen på de som nå dør av covid er 85 år. I denne aldersgruppen har det i 2 år vært en underdødelighet pga lockdown. Dette er en gruppe der mange dør av sykdommer som yngre normalt ikke dør av (f.eks lungebetennelse).
   Stian Olsen:
   Når det ikke er noen restriksjoner, stiger smitten. Vaksinerte har antistoffer i blodet, så de får et (normalt sett) mildere sykdomsforløp.

   1
   1
 2. De fleste dør ikke av corona. Myndighetene gjorde om på reglene og krever kun en hurtigtest av den som er innlagt. Tidligere måtte de ha grundige PCR tester flere ganger. De fleste pasient er innlagt for helt andre ting. Folk blir f.eks innlagt for hjerteinfarkt og dør av dette. Men de tar en hurtigtest på dem og kommer med i statistikken for coronadøde. Myndigheter driver med svindel. I tillegg er det mange gamle som ikke døde under lockdown, da de var overalt til seg selv alene i 2 år. De ble ikke eksponert for vanlige influensa virus. Nå kommer alt på en gang og de som skulle død siste 2 årene, dør nå.

  2
  3
 3. Som forventet. Når immunforsvaret ødelegges av giftsprøyta, kommer overdødelighet av andre sykdommer også til å vokse. Kreft feks . De som vet dette best er forsikringsselskapene. De går ut av business hvis de ikke holder orden på disse fakta. Så et sted at deres tall viser at dødeligheten til de vanlige sykdommene er 40% over normalen..

  3
  6

Det er stengt for kommentarer.