Regjeringen vil pushe flere giftsprøyter på befolkningen -vi sier igjen NEI TAKK!

Så er pushingen igjen begynt. Alle over 18 år får tilbud om «oppfriskningsdose» av denne potensielt livsfarlige og genmodifiserende Mnra som vi har sett verken hindrer smitte, sykdom eller død. Mens det tidligere var Erna Solberg og Bent Høye som mest aktivt stod for pushingen, er det nå Jonas og Trygve som pusher giftsprøyten på folket. Har det ikke vært nok av «brå og uventede» dødsfall i 2022, og mange nok mennesker som er påført varige helselidelser som følge av sprøyten? Som alle ganger tidligere sier vi nok en gang et klart og tydelig «NEI TAKK» til giftsprøyten.

Facebook Comments

6 tanker om “Regjeringen vil pushe flere giftsprøyter på befolkningen -vi sier igjen NEI TAKK!

 1. Ja, det er nok vaksiner no.
  Enno slit mange med plager etter å ha tatt koronavaksinen.
  Vedum var på TV i går, der fiskeskatten vart diskutert.
  Vedum må få pause. Han er heilt ubrukeleg.

  • Det mest grove bruddet på etikk i medisinens historie
   Av: James A Thorp, MD.

   Torsdag 10. november 2022

   Dette ER den største katastrofen i obstetrikkens historie og hele medisinens historie. Jeg vitner om at denne uberettigede eksperimentelle genterapien ALDRI ble indisert under graviditet og ble utført ulovlig og med forfalskede data. Res ipsi loquitor. Fakta taler for seg selv. Det var kjent av Schàdlich et al så tidlig som i 2012 at lipid nanopartikler (LNP) konsentrerer seg i eggstokkene til mus og Wistar-rotter. FOIA-forespørselen fra de japanske Pfizer biodistribusjonsstudiene bekreftet at innen 48 timer ble «vaksinen» umiddelbart absorbert i blodet og konsentrert i eggstokkene 118 ganger så mye etter 48 timer, og ville ha steget enda høyere hadde dyrene ikke blitt drept etter 48 timer. Denne eksperimentelle terapien kan ha permanent skadelige effekter på det menneskelige genomet i flere generasjoner eller evigvarende og gjør dietylstilbestrol blek i sammenligning. Det var pålagt interessentene å ha utelukket langsiktige effekter før denne nye eksperimentelle genterapien ble lansert. Den langvarige gylne regelen for graviditet har ALDRI tillatt at ukjente stoffer noen gang ble brukt under graviditet.

   Myten om at vaksinen må dyttes på kvinner under graviditet støttes av mange eksperter, delvis på grunn av den langvarige troen på at gravide kvinner har nedsatt immunfunksjon for å imøtekomme fosteret og dermed har mye større risiko for å dø av viral lungebetennelse. Lege for føtalmedisin Beth Pineles dokumenterer i 2021 at graviditet ikke disponerer for sykelighet og dødelighet fra viral lungebetennelse, men reduserer risikoen.

   COVID vaksinen fører til dette eller enda verre:

   1) Økning i menstruasjonsavvik økte med 1192 ganger

   2) Økning i spontanabort med 75 ganger

   3) Økning i fostermisdannelse med 20 ganger

   4) Økning i føtal hjertesykdom med 16 ganger

   5) Økning i fostervekstbegrensning med 25 ganger

   6) Økning i oligohydramnios (lavt fostervann) med 16 ganger

   7) Økning i preeklampsi med 24 ganger

   8) Økning i fosterdød med 38 ganger.

   Det er omfattende dokumentasjon av potensielle svindel, samarbeid og RICO-brudd dokumentert av en rekke eksperter. Det var 1366 fagfellevurderte publikasjoner på bare 15 måneder som dokumenterte alvorlige komplikasjoner og død etter vaksinen. La det synke inn. De fagfellevurderte publikasjonene av covid-19 «vaksine»-uønskede hendelser på bare 18 måneder overgår langt de publisert fra ALLE ANDRE inokulasjoner, OVER HELE verden i HELE DET SISTE ÅRHUNDRET.

   Alexandra Latypova, en farmasøytisk varsler, vitner (her og her) om at industrien bevisst og med vilje forfalsket og skjulte skadelige data fra publikum i sine reproduksjonstoksikologiske studier. Hun gir interne dokumenter med fødselsskader, inkludert ribbeinavvik i dyrenes fostre, en tilstand hos mennesker som kan føre til dødelig skjelettdysplasi. «De aksepterte falske testdesign, erstatninger av testartikler, grelle utelatelser og hvitvasking av alvorlige tegn på helseskade av produktet, og løy deretter for publikum på vegne av produsentene,» sier Latypova.

   Les resten her.
   Board-Certified Obstetrician cries «STOP» (Updated)

   https://spikerscorner.blogspot.com/2022/11/fdselslege-roper-stopp-dette-er-den.html

   8
   1
  • Det er så til de grader ekkelt og grusomt at det er ufattelig hvor hastig disse «beina» fikk gjennomslag for å endre verdenssituasjonen og snu opp ned på hele verden, Det er gått rykende fort i svingende, og på karusellen sitter ufattelig mange og stoler på alt som presenteres i media som en absolutt sannhet. Håpløst for mange å endre tankegang angående kritiske spørsmål om «uventede» bivirkninger og dødsfall av dette som dog er dokumentert.

   5
   1
  • Ja, det er det. Man kan begynne å gjenkjenne ett og annet som det er profetert om i Daniels bok, og også i Johannes’ åpenbaring.
   Der kan man lese om dyret som skal stige opp av havet.

   I åpenbaringsboken kan vi lese en del interessante ting i kap 13. Bl.a. 13:2, der det står «Dyret jeg så, lignet en leopard, men hadde føtter som en bjørn og gap som en løve.» Dette er symbolsk, selvfølgelig, men likevel interessant å lese om dette fra januar i år:
   https://www1.cbn.com/cbnnews/world/2022/january/sculpture-which-some-likened-to-end-times-beast-described-in-the-bible-removed-from-un

   Videre så har man et dyr til som kommer, deretter dyrets merke (alt beskrevet videre i kap 13). Om selve merket står det (kap 13:16-17): «Det tvinger alle – små og store, rike og fattige, frie og slaver – til å ha et merke på sin høyre hånd eller på pannen. Og ingen kan kjøpe eller selge noe uten å ha dette merket: dyrets navn eller det tall som svarer til navnet.»

   Så selv om noen på et punkt trodde vaksinen kunne være merket, så er det nok mer sannsynlig at vaksinen bare var en første prøve på lojalitet mot verdensstyret (ble innført over nesten hele verden), med påfølgende hurtig utvikling og utprøving av digital id/vaksinepass. Så kom en periode (i noen land) der man faktisk ikke fikk komme inn i butuikken uten passet. Så at vi kan se på denne mekanismen som en måte å håndheve framtidig lojalitet på (som da vil innebære at man må tilbe dyret (altså egentlig tilbe Satan)) for å få kjøpe og selge.

   Men vi mangler noen brikker til – før dette kan håndheves 100% så må man bli kvitt kontanter, og innføre digital valuta over alt. Da kan man fra sentralisert hold (verdensregjeringen/FN) inndra alle penger fra alle som ikke står som «lojale» i databasen deres, og dermed hindre at de kjøper eller selger. Enkeltteknologiene er underveis, og setter man dem alle sammen, så får man en dystopisk framtid…

   La meg derfor avslutte med åpenbaringen 22:21:
   «Herren Jesu nåde være med alle!»

 2. Her i huset er vi 3 stk som takket nei til vaksineskvipet. Da viruset traff oss var det på nivå med en mild forkjølelse. Andre jeg vet hvem er, og vaksinert, ble både smittet og syk til tross for løftene til Høye, Erna, Nakkegutt og Støre. Myndighetene lyver med kaldt blod. ( Er disse lederne vaksinert i heletatt?)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *