Redd Barna fra Redd Barna -Omstridt organisasjon arrangerer BarnePride i Bergen

Den kontroversielle organisasjonen “Redd Barna” skal den fjerde juni arrangere “barnePride” i Nygårdsparken i Bergen. “Redd Barna” var for mange år siden en organisasjon man anså som “bra”, men organisasjonen er nå blitt en del av Regnbuen og Pride -og er således blitt noe vi bør redde barna fra. Den engang seriøse organisasjonen har nå latt seg forføre av Sodoma og Gomorra ånden -og kristne som ennå gir donasjoner til Redd Barna bør kjenne sin besøkelsestid -og heller bruke penger på Guds rike.

Enkelte har reagert på at Redd Barna nå er blitt endel av Pride og regnbuen og fremmer verdier i strid med Den Hellige Guds vilje. Det vi nå ser skje i regi av Redd Barna er at unger groomes for Sodoma og Gomorra. Bare for få år siden hadde vi beskyttet barna fra dette svineriet som har tatt over vårt land. Men ikke alle setter pris på at barna groomes for Sodoma. Og i kommentarfelt uttrykkes det bekymring”… Folk er bekymret for barna sine, og med god grunn. I denne woke tidsalderen, så syr man alle mulige former for mentale puter under armene på absolutt alle svake individer. Men det er ikke alltid det beste.

Noen ganger trenger folk faktisk bare å høre at «du har en tut, du er gutt». Og så må man lære å leve med det. Man kan ikke gi barn hormoner og skjære av dem lemmer for «mental helse». Det burde ethvert voksent menneske og spesielt enhver forelder forstå.

… At redd barna har «pride for barn» er skummelt, og et tegn på et samfunn i forfall.

“Mandag kveld stadfestet Redd Barna nasjonalt sin støtte til arrangementet i Bergen. Inge Alexander Gjestvang, leder for FRI – Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold, som er medarrangør av Pride-festivalen i Bergen, takket for støtten: Takk til Redd Barna for at de tar kampen for absolutt alle barns rettigheter – og for at de makter å stå i stormen og svare med innestemme igjen og igjen til tross for det usmakelige og vemmelige nivået enkelte legger seg på. De av oss som er skeive har også vært barn og unge, og vi trenger barnerettighetsorganisasjoner som er like krystallklare som Redd Barna. Takk!,” gjengir nettsiden Document.no -Guds folk bør holde sine barn langt unna dette griseriet. Vi har sett hvor sterke åndsmakter som styrer denne agendaen. Og Norge og nordmenn som har feid Gud og troen på Jesus ut av døra har åpnet dørene helt for disse ødeleggende åndsmakter. Nå er tiden kommet til å redde barna fra “Redd Barna”.

Det var Document.no som omtalte saken først: https://www.document.no/2023/05/26/redd-barna-star-fast-pa-pride-festival-i-bergen/

3 tanker om “Redd Barna fra Redd Barna -Omstridt organisasjon arrangerer BarnePride i Bergen

 1. Jeg er redd for at store deler av kristenfolket i Norge lever godt med Pride samfunnet. Det er få som advarer mot dette med tydelighet. Hele Guds forsamling i Norge skulle samstemt talt ut og fordømt denne dyrkelsen av urenhet og synd.
  Jeg er redd vi trenger en vekkelse i kristenfolket.

  5
  1
  • Nå er det tydeligvis noe motstand i leiren, Barnepride er avlyst etter trusler. Godt nytt. Selv om vi tar avstand fra bruk av trusler mot noen.

 2. Godt at dette ble avlyst. Jeg så i msm at kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen tydde til banneord for å beskrive sitt indre mørke.
  Norge trenger Vladimir Putin til å drive ut denne urenhet av landet.
  Norge er blitt som Sodoma og Gomorra.
  Folket er overgitt til synden.
  Men Gud kan frelse noen som han gjør på Vigeland.
  Det kommer ingen folkevekkelse. Det kommer straffedom.
  Massene er forutbestemt til evig ild og død.
  Gud hater mennesker som lever i fastholdt synd. Slik folket i dette landet nå gjør.
  Syndere som våre politiske ledere og deres velgere nå er blitt, skal brennes i helvete for alltid. De skal være uten Gud og uten håp.
  Smerter og gråt og tenners gnidsel er deres evige skjebne.
  Guds folk våkne opp!!!
  Synd er alvorlig. Gud er hellig og en nidkjær Gud.

Det er stengt for kommentarer.