Sverige reagerer på russisk aggresjon med å gjeninnføre verneplikten

Skremmer svenskene til å gjeninnføre verneplikten

Den svenske regjeringen kommer til å gjeninnføre verneplikten for personer av begge kjønn, melder blant annet NRK. Årsaken til at Sverige fra sommeren vil innføre verneplikt er den sikkerhetspolitiske situasjonen i kombinasjon med Russland frykt. Sverige har hatt verneplikt for menn siden 1901, men bestemmelsen har i de senere år vært hvilende. – Det er Russlands annektering av Krim, det er den russiske aggresjonen i Ukraina. Det er økt øvingsvirksomhet i vårt nærområde og det er økt spionasjevirksomhet som pågår, sier forsvarsminister Peter Hultqvist fra Sosialdemokratene til SVT.

3 tanker om “Sverige reagerer på russisk aggresjon med å gjeninnføre verneplikten

 1. Nato er også aggesiv. Ved å gå til krig mot Jugoslavia, Irak, Afganistan og Libya. .

  I tillegg drepte USA nesten 4 millioner mennesker i Vietnam får noen tiår siden…

  Norge er med på å fyre opp det hele. Ved å selge våpen til land som er i krig.

  Politikk er uten tvil en menneskefiendtlig ideologi. Jeg tipper 3.verdenskrig nå er
  like om hjørnet.

 2. Det beste hadde vært om det kristelige og gudelige Russland hadde invadert Sverige i sommer og dermed fått stoppet de sodomitt festivalene som er planlagt i Lidingø, Stockholm og Norrkøping i sommer. Da kunne disse sodomittene ha blitt samlet opp på en velegnet plass og sodomien avskaffet i Sverige. De er ikke noe annet enn, som en annen her så korrekt beskrev dem, noe annet enn lopper og lus.

  Deretter kunne denne Guds arme mot sodomitter ha okkupert Norge og Finland også for å utrydde skadedyrene og innføre kristelig lov og orden igjen.

  En russisk invasjon av Norge, Sverige og Finland må vi kristne bare ønske hjertelig velkommen da russerene vil fri oss fra sodomi.

  Se her den kristelige behandling Russland gir deres skadedyr. https://www.youtube.com/watch?v=7NDOBTf5m1k
  Det er et eksempel som vi kristne i Norge burde etterfølge !!

Det er stengt for kommentarer.