Franklin Graham hardt ut mot tidligere president George Bush datter Barbara, refses for å delta i innsamling til abort leverandør

Det finnes få kristne predikantrøster i vår tid som er like tydelige som den røst Franklin Graham nå er blitt. Graham som vil besøke Norge i november har tidligere refset amerikanske presidenter fordi de oppfordrer til synd og ugudelighet. Han er også en røst som maner Guds folk til å stå opp for forfulgte kristne og ofte uttaler han seg i saker hvor tradisjonelle kristne predikanter bruker å tie stille. I motsetning til mange av vår tids populære predikanter, er ikke Franklin Graham redd for å si noe eller mene noe som gjør han upopulær. Her i Norge har Franlin Graham som selv står fullt og helt på Guds ord og tradisjonelle kristne verdier, lykkes i å bli kontroversiell. Så kontroversiell at en rekke kristne ledere har droppet ut av komiteen som jobber med det planlagte møtet med Franklin Graham i Oslo spektrum. Andre igjen har gått ut og slått fast at de ikke ønsker å assosiere seg med Franklin Graham, og derfor ikke vel delta under møtet med Graham

På tross av at Franklin Graham egentlig bare er fanebærer for det tradisjonelle kristne budskapet som Guds verdenomspennende kirke har forkynt i snart 2000 år, er Graham blitt kontroversiell i Norge. Den 11 februar postet pastor Jan-Aage Torp et blogginnlegg hvor han minnet om at også Billy Graham ble oppfattet som kontroversiell da han besøkte Norge i 1978, -og den gang som nå, fantes det røster som argumenterte mot Graham. Blant de saker Franklin Graham har engasjert seg i finner vi både kampen mot abort, samt kampen mot likekjønnede ekteskap. Han har refset presidenter og politikere for å fremme urett i samfunnet og mandag gikk han i rette med datter til tidligere president George Bush som skal bidra med tale under en pengeinnsamlings-møte til det beryktede “Planned Parenthood” som i fjor ble avslørt i å drive kjøp og salg med organ fra aborterte fostre. I en kommentar til Barbara Bush engasjement i denne pengeinnsamlings-eventen sier Graham dette: “Planned Parenthood” er den ledende abort-leverandøren i de forente stater. Å samle inn penger til denne organisasjonen er som å samle inn penger til å finansiere dødsleirene i Nazi-Tyskland, som  Auschwitz, dødsleirer for uskyldige barn i mors liv. Rapporter forteller at Planned Parenthood utfører så mye som 300 000 fosterdrap hvert eneste år. Og denne organisasjonen har ansatte som er videofilmet  mens de satte å forsøkte å selge kroppsdeler fra babyer over et glass vin. Motbydelig, slår Franklin Graham fast i sin post på Facebook. Det er ikke vanskelig å være enig med Franklin Graham. Å gi penger til en organisasjon som fremmer fosterdrap, enten det er Planned Parenthood eller norske Kirkens Nødhjelp er en stor synd. Nylig kunne Vårt Land fortelle at Kirkens nødhjelp var i ferd med å endre policy i forhold til dette med abort, og som bibelske kristne kan vi selvfølgelig ikke støtte opp en organisasjon som medvirker til å slå ihjel barna i mors liv. Franklin Graham velger å være tydelig i sin tale, og må Gud gjøre norske kristne ledere og lekfolk evnen og motet til å være like så tydelig i spørsmål om rett og galt. I USA lever ennå den kristne motstandskampen mot abort, her hjemme er den tilnærmet død. Må Gud reise opp et modig folk i disse siste dager, et folk som taler sant og rett, sant og rett om fosterdrap og sant og rett om ekteskapet, gjengifte og homofili.

 

 

 

3 tanker om “Franklin Graham hardt ut mot tidligere president George Bush datter Barbara, refses for å delta i innsamling til abort leverandør

 1. Så er hetsebloggeren i gang igjen: Bare sjekk ut

  Kampanjen med Franklin Graham er mislykket lenge før den er begynt, da det er horkarlen Sten Sørensen som står i spissen for det hele!
  Da har hetsebloggeren funnet et nytt offer å angripe.
  Ingen får fred for denne bloggeren fra helvete: De eneste som kan leve i hor fritt er hans støttespillere, “ekteparet” R og J I.

  • Ikke det minste overraskende, Ansgar.
   Christensens blogg er en kloakk og hva venter man å finne i kloakken? En dunst av død til død.
   Heldigvis tar få mennesker Christensen alvorlig

  • Nytter ikke å bry seg om hva Christensen skriver og mener. Det finnes ikke maken i Norges land som JKC. Jeg hadde ikke trodd at det var mulig å være så besatt av seg selv som det JKC er. Han benytter hver eneste anledning til å tråkke på andre.
   Jeg kan ikke se noe godt eller tjenelig med Christensens blogg.
   Jeg håper at han blir felt i Lagmannsretten og at det kan bli en slutt på all sjikane fra Christensen. Må Gud velsigne Torp som har hatt styrke til å anmelde den løgneren og bedrageren.

Det er stengt for kommentarer.