Rabbi Maurice Sklar: Ser USA stå foran flere rystelser foran høstens valg

“De kommende fem måneder vil bli kritiske. Det pågår nå et vel planlagt og kordineert forsøk på å ta over makten i Amerika. Den alliansen vi ser av venstrevridde, demokrater og marxister som forsøker å ta makten i forkant av presidentvalget, skyldes utelukkende fordi de vet de vil tape,” sier rabbi Maurice Sklar. Covid-19 og pandemien er en del av satans strategi for å ta over Amerika og bringe mørke over nasjonen. I sin drøm og visjon så rabbi Maurice Skalr lovløshet. vold, og en ny runde med Kina-viruset og han maner kristenfolket til dyp forbønn og faste for nasjonen. Maurice Sklar er en velkjent fiolinist og står bak Maurice Sklar Minestries. I likhet med pastor Dana Coverstone, -advarer nå Maurice Sklar mot det som ser ut til å ville ramme Amerika de neste månedene. Skal vi tro profetordene over de kommende måneder før presidentvalget, -et valg mange tror er det viktigste skjebnevalg noensinne

“Vi må faste og be for de fem neste kritiske månedene maner rabbi Maurice Sklar i en video publisert 9 juli, Dr Maurice Sklar ble gitt flere visjoner om hva som vil komme til å utspille seg i Amerika de kommende måneder, og Sklar er bare en av flere røster som nå advarer Amerika om det som ligger foran. En rekke profetiske røster advarer nå Amerika om det pågående forsøket fra venstrekreftene/marxister på å felle president Trump og maner nå kristenfolket til bønn og faste for nasjonen. I følge visjonene til Dr Sklar vil volden og uroen eskalere i tiden som kommer. Uroen i storbyene vil spre seg ut i forstedene og vi trenger et mirakel for å stanse dette,” sier Sklar som legger til at uroen akkurat har startet. I sitt budskap advarer Dr Sklar mot det som kan være en ny utgave av “Kina-viruset” som vil ramme nasjonene. Allerede nå kan vi selv her i Norge se hvordan andre bølge av viruset er i ferd med å stenge ned samfunnet, og etter en pause hvor det bli tillatt både inn ig utreise fra landet samt store demonstrasjonerter til støtte for Black Lives Matter -er viruset igjen blitt det store tema i nyhetsbildet. I sin visjon om det som vil komme de neste uker og måneder, så Dr Sklar ambulanser, fulle sykehus og stengte skoler. “Dette Covid-19 viruset er ikke naturlig, men menneskeskapt og en del av et koordinert angrep for om mulig å ydmyjke Amerika. “Det vi har sett frem til nå vil bli som en liten picnic. Dette er et satanisk forsøk på å hindre president Trump fra å vinne valget og felle regjeringen. Dette er et forsøk på å ta ned Amerika,” sier Sklar som mener at USA også står foran en oppvåking. Det kommer rystelser, men ut av rystelsene vil det komme en oppvåking som et mirakel fra Gud. Skal vi tro Sklar står vi nå på terskelen av den store trengsel. “Gjør deg rede, gjør deg rede,” er budskapet rabbi Sklar ønsker å formidle til Amerika..

11 tanker om “Rabbi Maurice Sklar: Ser USA stå foran flere rystelser foran høstens valg

  • Nei, kjære Rune, du må tro hva du vil for min del. (Nesten) ingen vil forby det. Men jeg tror det er sunt å dempe overtroen med saklig informasjon når trua går utover folks nattesøvn og selvfølelse, og når spinnville spekulasjoner er grunnløse.

   Og jo, ideologiske overbevisninger kan selvfølgelig mangle faktagrunnlag på samme måte som religiøse forestillinger. Ekstreme ideologier kan for eksempel føre til gudeliknende tilbedelse av ledere, sånn som med Trump omtrent og hans gode venn Kim Jung-Un.

   Og det trengs sterke følelser og overbevisning for å lure seg selv til å tro at det onde man gjør, egentlig er god moral. Et eksempel er muslimers og konservative kristnes fordømmelse av andre folks seksualitet. For å skape sjelesmerte og selvmord trenger man støtte fra en Jahve som sier at slaveri, folkemord og voldtekt er ålreit så lenge det ikke berører israelitter.

   Men gudstro eller ikke gudstro har ikke nødvendigvis noe med gode gjerninger og gjøre.

   2
   1
  • Menesker spår, Gud rår , mange prøver å forutsi fremtiden , noen kan være bombastisk og hevde de snakker på vegne av Gud og andre igjen kan være bombastisk og hevde de snakker på vegne av sin egen kunskap, jeg har sett begge typer ta grundig feil i sine profetier og spådomner, men jeg må si etter å ha sett meg inn i bibelens profetier , så blir jeg fascinert over hvordan de går i oppfyllelse, den ene etter den andre og da blir det vanskelig å være ateist for meg , ja helt umulig.

   2
   1
  • Rune.

   «Mennesket spår, Gud rår» er nesten en ansvarsfraskrivelse på vegne av guddommen du dyrker. Mange kristne mener altså at ingen aner noe som helst, at det som skjer, det skjer. Så lenge Gud står bak, og det gjør han jo angivelig med alt, er det vel en mening med det. Nød, lidelse, smerte, død, urettferdighet. Naturkatastrofer, ulykker, kjempegevinster, skattelettelser, oljefond, pandemier, miljøkatastrofer, mugg på syltetøyet. Mennesker forstår ikke noe, Gud forstår og styrer alt. Derfor må vi bare godta hva som helst egentlig.

   Å tro på en så uberegnelig guddom blir nokså likt å tro på at guddommen ikke finnes…

   Da blir det farlig å styre mot et teokrati (prestestyre) der bibelens lover om steining og slavesalg og rekeforbud og hårlengder og drap av abortleger skal få bestemme.

   Men jo da, kristendommen har med åra ikke blitt så ille. Kjempefint med nestekjærlighet og ikkevold og så videre.

   Men når kristne skremmer barn med helvete og Guds øye, fordømmer medmennsker, stresser konflikter og splitter samfunn med apokalypser og fatalisme, lammer det vår evne til å ta tak i egne problemer og bruke fornuften for å løse ting. Medisin er bedre enn bønn for å si det sånn.

   2
   1
  • Det finnes veldig gode grunner til å være sterkt i mot ett liberalt samfunn som går på tvers av naturlover i søken etter sinn oppfyllelse.

   Kjent sitat blant surfere ” I teorien kan du puste vann , uheldig vis kun engang “

   2
   2
  • Vel en ting er sikker Guran , denne verden går sin skeive gang til helvetet, du skal være rimelig optimistisk og naiv for å tro noe annet.
   Da synes jeg det er viktig å formidle det håpet om frelse , som bibelen gir, men her har desverre du Guran klart må snu det hele på hode og gjort ondt til godt og godt til ondt.

   Dette er profetier i bibelen om skal skje i de siste tider.

   2
   2
  • Kjære Rune.

   Enig i at ingenting varer evig. Alt forandrer seg. Også du og jeg skal dø. Og kroppene bli noe annet. Biter brytes ned, brikker skifter plass.

   Det er imidlertid ingenting som tyder på at helvetet er en del av virkeligheten. Troen på et straffende dødsrike og på sjelens udødelighet er i stor grad en gresk oppfinnelse. Selv jødene så opprinnelig på livet og døden som endelig, men forandret teologi i løpet av Det gamle testamentet. Utviklingshistorikken bak helveteslæren er nokså klar: https://choice.npr.org/index.html?origin=https://www.npr.org/2020/03/31/824479587/heaven-and-hell-are-not-what-jesus-preached-religion-scholar-says?t=1594805476824

   Og jo, jorda knirker i vei som den alltid har gjort. En fortryllende og forvirrende runddans gjennom verdensrommet.

   Men vår tids menneskeverden er ikke så verst sammenliknet med tidligere tider. Jeg håper, og regner med, at også du har levd et greit liv godt hjulpet av fellesskapsløsninger, modernitet og et liberalt velferdssamfunn?

   Men du har rett, universet i seg selv, og verdnshistorien, garanterter verken lykke eller mening, heller ikke ulykke og meningsløshet. Det er begreper vi klistrer på.

   Tror særlig kristne må passe seg for å trekke inn «naturlover». Bibelen påstår så mye feilaktig om naturen.

   Men det vet du jo.

   Lykke til videre i uken, og i livet! Nå er det sommer. Det er fint. Og vi har strøm og klær til vinteren. Det er også fint.

   Bortsett fra at vi alle skal dø, og at de fleste dessverre må gjennomgå en litt plagsom alderdom før ånden (pusten) forlater legemet, går det forbausende bra synes jeg. Antakelig ikke noe tryggere eller triveligere under tidligere tiders trelldom, tvangsevakueringer og tsunamier. Jeg vil i alle fall ikke bytte tilbake til gamle religionskriger, konkurser og uår.

   Også lykke til med å tolke de poetiske profetiene og dristige drømmene i Bibelen! De er enda mer spennende enn Nostradamus og Däniken og Minos’ Valdresprofeti. Det første dyret, det andre dyret, Daniels bok, tall og merker. Gåter uten fasitsvar er de morsomste! De stimulerer fantasien, inspirerer kreativiteten! Gud skje lov for den!

   https://no.m.wikipedia.org/wiki/Apofeni

   2
   1

Det er stengt for kommentarer.