Corona. Covid-19, vaksine og dyrets merke?

Foto Flick

Oppmerksomheten omkring Johannes Åpenbarings varsel omkring temaet “dyrets merke” og “dyrets tall” har fått fornyet interesse etter det verdensomfattendeutbruddet av Coronaviruset. Den pågående pandemien og frykten for Covid-19 eller Kina-pesten som den også kalles har tvunget millioner av mennesker til å bære munnbind, praktisere sosial avstand  isolere seg og enkelte er livredde for å bli smittet av det usynlige viruset. Mens vi alle venter på frelsen i form av den lenge etterlengtede vaksinen.

Men hva med denne vaksinen? Henger den sammen med dyrets merke? Dette er spørsmål mange stiller seg. Det store spørsmålet mange stiller seg, er hva som egentlig er i denne vaksinen. Denne videoen mottatt fra en leser gir kanskje noen svar

Én tanke om “Corona. Covid-19, vaksine og dyrets merke?

  1. Ja nå går det fort … Jeg forstår ikke at Trump kan tillatte dette , med så mange kristne rådgiver rundt seg, må noen ha gjort han oppmerksom på dyrets merke , eller blir vi lurte trill rundt ? Jeg har jeg har sagt det før og sier det igjen i disse tider må vi våke og be og ha våres øyne rettet mot Jesus , for det er grusom tider som ligger foran og jeg ber om att vi må få unnfly disse tider , jeg ber om at Jesus må ta oss til seg at opprykelsen må komme snart.

Det er stengt for kommentarer.