Progressive pastor Brandan Robertson om hva Gud bryr seg om og ikke bryr seg om

Progressiv LGBTQ kristendom har vunnet stort innpass blant mange unge kristne. En del av de store tradisjonelle kirkesamfunn som den norske kirke her hjemme, har åpnet opp sine kirkedører og talerstoler for den samme religiøse ideologi “pastor” Brandan Robertson formidler og står for.  Brandan Robertson (30) en teolog, pastor og forfatter med 188 000 følgere på TikTok. Den kontroversielle homoseksuelle pastoren får fritt fremme sitt bibelfremmede budskap på TikTok mens Levi Jensen som var en annen populær norsk kristen TikTok figur er kastet ut fra plattformen. Imidlertid er det en skremmende og forførerisk vranglære denne “pastoren” presenterer til sine følgere

Det progressive LBGTQ evangeliet med sitt falske og menneskeskapte gudsbildet, møter ennå motstand fra bibelsk bevisste kristne. I de store og tradisjonelle kirkesamfunn ser vi at stadig flere åpner opp for det falske snilistiske og menneskesentrerte budskapet progressive forkynner. I USA som i Norge ser vi at flere av de protestantiske kirkesamfunn har satt døren på gløtt for regnbue-evangeliet. Her i Norge er det primært folkekirken som har åpnet opp for likekjønnet ekteskap, men fra USA ser vi at flere av de store tradisjonelle kirkesamfunn nå åpner dørene for denne ideologien. Blant annet kunne Christian Post før helgen fortelle at megakirken Asbury United Methodist Church i Tulsa, nå har valgt å forlate USAs United Methodist Church og bli en frittstående menighet på grunn av de “forente metodistkirkers” stadige åpenhet for ny og progressiv teologi som anerkjenner alle slags seksuelle livsstiler. Også Frazer United Methodist Church i Montgomery, Alabama, med sine 4000 medlemmer har brutt ut av det apostate religionssamfunnet, av samme grunn.

Hva Gud ikke bryr seg om

“Pastor Brandan Roberts har klare meninger om hva Gud bryr seg om og hva han ikke bryr seg om. Hva som står i Bibelen bryr denne “pastoren” seg ikke noe om, men det ser ikke ut til å by på nevneverdige problemer for pastoren, hans tilhengere og kirkesamfunn som lefler med denne type religiøst frafall.

@revbrandanrobertson

#progressivechristian #christian #agnostic #exvangelical #christiansoftiktok

♬ nhạc nền – AK乂Duty – user57404098798

Colin Miller, en konservativ evangelisk kristen som selv tar utdannelse i teologi mener at Brandan er en falsk pastor som er maskert som en Jesu Kristi tjener. I sitt svar til denne falske læreren tar Colin Miller i bruk Bibelens ord som ikke akkurat står så høyt i kurs hos progressive og liberale kristne. Ut fra Guds Ord er det lett å knuse alle Brandans synspunkter og avkle ham som en forfører som leder mennesker bort fra Gud.

 

Brandom om Bibelen som ikke er det endelige svar

@revbrandanrobertson

#bible #progressivechristian #christiansoftiktok #deconstructiontiktok

♬ original sound – Rev. Brandan Robertson

Den evangeliske kristne kirke har Bibelen som øverste autoritet og å høre hvordan Brandan oppfatter Bibelen burde få enhver seriøs kristen og enhver seriøs kirke til å vende ryggen både til Brandan og det progressive evangeliet. Men dessverre, slik er det bare ikke blant de etablerte og tradisjonelle. Ei heller Brandan selv som ikke legger Bibelens ord til grunn for sin “kristne” overbevisning.

@revbrandanrobertson

#progressivechristian #christiansoftiktok #gaychristian #catholictiktok

♬ original sound – Donna Hudson

Brandan Roberts om “The Mark Of The Beast”. Kristne tror at “Dyrets merke er noe som kommer, Brandan sier nei”

@revbrandanrobertson

#markofthebeast #endtime #deconstruction #progressivechristian #catholictiktok #jesus #progressiveclergy

♬ original sound – Rev. Brandan Robertson

Én tanke om “Progressive pastor Brandan Robertson om hva Gud bryr seg om og ikke bryr seg om

  1. Man skulle tro at denne pastoren driver dårlig parodi så dumt er det.
    Nå er frafallet kommet så langt at folk som lever i synd, frekt og freidig sier “jeg er frelst, jeg er frelst, mens de tråkker på Guds ord og alt vi kristne har holdt fast på.

    4
    1

Det er stengt for kommentarer.