Profetiske ord: Donald Trump innsettes den 20 januar -fordi det vil bli en reversering som skaper sjokk og undring

Gud er fast bestemt på å skape et sjokk til USA. Et sjokk som i realiteten betyr at det mange tror er valgresultatet fra høstens valg vil bli reversert. Det er et ramsalt budskap Hank Kunneman har å gi til alle dem som har kronet Biden som seiersherre. Gud vil holde massemedia, feige dommere, høyesteretts-dommere, Kina, Iran og alle dem som har medvirket til valgjukset til ansvar. Bevisene på valgjuks popper opp overalt og de fleste amerikanere er nå mer eller mindre overbevist om at dette valget ikke var rettferdig. “Gud skal avsløre rottene som har arbeidet i kabinettet (til Trump) og alle som har deltatt i mørkets gjerninger og løgnen omkring valget,” sier Hank Kunneman i sitt profetiske budskap som akkompagneres med trommer, gitarer og fengende musikk.

Selv om Hank Kunneman ikke direkte sier at Trump vil forbli president også i 2021 -så er det ikke tvil om at det er det Hank Kunneman sier i sitt budskap. Den omstridte profetiske røster fremstår nærmest som en popartist der han fremfører sitt budskap akkompagnert av musikk mange troende vil anse som upassende. “Mørke har forsøkt å dekke denne nasjonen. Mørket har forsøkt å invadere det huset som kalles hvitt. (Det hvite hus) Mørke som forsøker å ta over skal bli rystet av lyset. Og jeg skal avsløre rottene som har vært i regjeringen. som har vært i hullene og rettssalene,” sier Herren gjennom Hank Kunnemans munn. Alle som hører Hank Kunnemans budskap forstår hva han mener å fremføre…Det er med andre ord ennå popcorn tid for dem som følger Amerika valget….

Hank Kunneman får støtte av en annen profetisk røst, nemlig av Kat Kerr som forteller at hennes far, (Herren) ennå står fast på at Trump vant valget og vil forbli president. “Noe overnaturlig vil skje” og rettferdighet vil skje. Gud noterer seg hvem som står fast og hvem som svikter i disse tider. Gud noterer seg hvilke profeter og kristenledere som svikter i sin tro og forsøker å løpe bort fra sine egne profetier om at Trump vil fortsette som president. En av dem som nå forsøker å løpe vekk fra sine egne profetier er den velkjente lederen og grunnleggeren av Christian Broadcasting Network, Pat Robertson -som har fått massiv kritikk etter at han i realiteten innrømmer å være en falsk profet. Gud gjør seg sine notater,” forklarer Kat Kerr

15 tanker om “Profetiske ord: Donald Trump innsettes den 20 januar -fordi det vil bli en reversering som skaper sjokk og undring

 1. Dersom dette skjer vil det bli den største bomba noensinne.
  Folk vil gå amokk og MSM vil få store problemer med å forklare hva som har skjedd.
  Det vi ser er hvordan alle de tenkelige menneskelige løsninger blir avvist en etter en av rettsvesenet. Når Trump blir tatt i ed vil vi sitte tilbake med at dette enten er et statskupp eller “Guds verk”.

  2
  2
 2. Nå vil neste uke vise om det er en ærlig profeti eller bløff. Spennende dager i vente….

  3
  1
 3. En ting er sikkert. Snart vil alle kunne gjøre seg opp en klar mening om ganske mange av de som fremstiller seg som profeter.

  Noe annet som er sikkert er at USA vil miste all troverdighet hvis Biden blir ny president. Den åpenbare valgsvindelen, som ingen vil etterforske, er bare den siste av en lang rekke utrolige hendelser. Justismord på flere personer, falske anklager mot Trump bygget på regn løgn som ble bestillt av Hillary Clinton, massemedier som er værre enn “klassekampen” var i kommunisttiden. Og ikke minst hvordan etter hvert ganske mange fra venstresiden automatisk slipper straff for kriminelle handlinger. Handlinger som vanlige borgere må sone lange fengselsstraffer for. Det er mulig vi står foran slutten på USA’s lange historie som forbilde for demokratier over hele verden. Den eneste måten de ansvarlige kan sikre seg på er å innføre et “ddr-diktatur”.

  Ikke mange har forstått USA’s rolle i verdenshistorien. De reddet Europa fra seg selv både i 1. og 2. VK. USA var den eneste nasjonen som kunne sette grenser for sovjetts verdenskommunisme. Svært mye av den industielle utviklingen og utvikling av ny teknologi kommer fra USA. USA er også den nasjonen som i størst grad har utbredt kristendommen i verden.

  Om USA under Biden vil stoppe Kommunistkinas vei mot å bli en ny agressiv supermakt med ambisjoner om å domminere verden det tviler jeg på. Kinas selvsikkerhet kan indikere at de regner med at målet kan nås om ikke så lenge.

  Problemet i dag er det samme som før 2. VK. Politikerne lever i en lukket boble av illusjoner. De som advarer blir ignorert eller angrepet av mennesker med en virkelighetsforståelse som dels bygger på selvbedrag og dels har blitt malt for øynene deres av manipulerende globale politiske organisasjoner.

  Og vanlige folk manipuleres av mediene. Journalister tenker ikke så mye selv. De ser ikke forskjellen på å formidle objektiv informasjon og bestemme hva folk skal tenke. Mange av dem er besatt av tenken på å styre folks meninger.

 4. ERNAS DAG OG GUDS DAG

  ”Snart kommer vår dag” var en stadig tilbakevendende frase i statsministerens nyttårstale. Ja, det har vi skjønt en god stund alle sammen. Når det ene global-alarmistiske utspillet etter det andre fører til total samfunnslammelse med påfølgende nedbryting av det bestående skjønner vi enkelt at Erna & co har en spesiell dag i sikte. Det skal bli spennende å se hva som lenge har ligget i kabalen når hun og de globale oligarkene snart kaster kortene og viser hva deres store, ”snarlige dag” i virkeligheten innebærer. At denne ”dagen” baner veien for en enda større dag tør være helt sikkert. Nemlig dagen alle kristne har ventet på i snart 2000 år – GUDS DAG!

  4
  1
 5. De fleste er falske profetier. Ja det må skje et mirakel om Trump blir valgt den 6 Januar, der kongressen forkaster valgmannsstemmene og de selv bestemmer hvem som er vinner. Men det må flertall til i begge kamrene, huset og senatet, for å gå for en løsning der kongressen bestemmer hvem som skal bli president. Men demokratene har flertall i huset. Mike Pence, visepresidenten er den som styrer opptellingen i kongressen denne dagen og mange sier han har myndighet til å bestemme hvem som blir president og han kan gripe inn og innsette Trump. Men det kommer ikke til å skje. Det er flertallet i kongressen som avgjør, og der er som sagt demokratene i flertall i representantenes hus. Så Biden blir dessverre USAs neste president.
  Og det massive valgfusket bli stående og beviset for når USAs demokrati falt. Dette er begynnelsen på slutten for USA som en samlet nasjon og supermakt.

  4
  3
  • Er du en løgner eller en tåpe? Det er intet jo juks.
   Verden blir kvitt en farlig mann, en pur ond mann. Og takk Gud for det🙏❤️

   5
   4
  • Tåpe kan du være selv. Dere som har intet sett og intet hørt er fordi dere har slukt satans løgner fra MSM. Dere er rammet av TDS syndromet, som er hatefullt. På en måte kommer all dritten frem også fra kristne når Trump nevnes.

   3
   4
  • Ef.4:30 : “Gjør ikke Guds hellige Ånd sorg, for Ånden er det segl dere er merket med helt til frihetens dag.”

   Frihetens dag er den dag Kristus griper inn på vegne av sin Far Jehovah Gud og fjerner alle dagens menneskeledede, diktatoriske styresett i opposisjon til Gud Fader og Hans sønn.

   Da blir menneskene samtidig befridd for død, sykdom, stridigheter, lidelser, fattigdom, nød, pest, hunger og ondskap. Djevelen vil være borte sammen med sine demoner. Menn og kvinner vil begrave alle stridigheter. Det skal ikke lenger fødes barn til en brå død. Og ikke skal en bygge og en annen bo – ikke skal en så og en annen høste, men enhver skal høste frukten av sine henders gjerninger.

   Gled dere mennesker, for om ikke lenge kan ydmyke få denne muligheten til å leve i pur glede i all evighet. Og vi – deres himmelske tjenere – skal for all fremtid stå til deres disposisjon når dere trenger oss. Da vil alt og alle i hele universet stå sammen i fullkommen fred. Lykke til med DITT VALG!

  • Måtte google “Erna vår dag”. Har ikke fått med meg nyttårstalen.
   Det var mye der om “vår dag” ja..

   Jeg vet om en dag jeg gleder meg til…

   Overalt ser vi barnetegninger med regnbuer og tekster fra både dem og voksne om at “alt blir bra igjen”.

   Det blir ikke bra igjen her. Pessimist? Nei, kjempeoptimist.

   Fil 3 : 20 : Men vi har vårt hjemland i himmelen. Derfra venter vi også Herren Jesus Kristus som frelser. Han skal forvandle vårt fornedringslegeme og gjøre det likt med sitt herlighetslegeme ved den kraft han har til også å legge alle ting under seg.

   Jeg håper at fedre og mødre bøyer seg for Jesus snart slik at de også drar herfra når barna deres drar.

   3
   1
 6. Hank Kunneman har helt rett, rottene skal ut, dvs Trump og hans kumphaner.
  kameraderiet vil ta slutt og en ærlig broder Biden vil ta over. Bare synd han ikke har flertall i senatet.

  6
  2
  • Det er ikke avklart. Det er to seter i spill i Georgia, og dersom de blir demokratiske, vil Biden ha flertall, med Harris stemme.

 7. Z…noen av oss forstår engelsk, og kan selv høre hva dictator-wannabien og hans folk sier🙄

  1
  2

Det er stengt for kommentarer.