Profetiske bønnekrigere danner POTUS shield for å nedbe Guds velsignelse over Donald Trump og amerikanske ledere

I bønn for Trump. (foto You Tube)

Det har i de siste ukene stormet kraftig i den sekulære presse omkring den nyvalgte Donald Trump og i konservative miljøer jubler man over at Donald Trump ser ut til å være en mann som snakker rett fra levra og ikke gjemmer seg bak politisk tåketale. Men det er ikke bare på den politiske fronten at noe skjer angående den nye administrasjonen. Titusener på titusener av kristne ber nå daglig for Donald Trump og på torsdag ble det dannet en ny bønnegruppe kalt POTUS Shield (POTUS er en forkortelse for President of the United States)

POTUS, som ser ut til å være et felleskristent tiltak har som hensikt å utøve bønnekamp for den nyvalgte presidenten og nedbe Guds velsignelse og beskyttelse over en president som er hatet og foraktet av hele den venstrevridde og liberale elite. Både abortmotstandere og venner av Israel har store forhåpninger til den innkomne presidenten og mange mener at han er utvalgt av Gud til å lede landet ut av det mørke som har preget nasjonen under Obama epoken. Også på Capitol Hill har et større antall pastorer fra Virginia og Maryland vært samlet i bønn både for nasjonens lederskap og Donald Trump som signaliserer en helt ny politikk under han. En av pastorene, Eric Majette beskriver det hele som en bønnegruppe som samler kristne fra hele USA. “Over hele USA samles nå kristne til bønn for vår nasjon og ledere og spesielt den nye administrasjonen,” sa pastor Majette under bønnemøtet. Selv om mange kristne har vel høye forventninger til hva Donald Trump vil utrette som er til fordel for Guds rike, er det ikke tvil om at Trumps valgseier har medvirket til å blåse nytt liv og fjernet noe av den resignasjonen som preget mange kristne under Obama’s år med makten. Dersom man skal oppsummere Obamas religiøse politikk vil det bli med tre setninger, avsvekkelse av USAs tradisjonelle kristne verdier, styrkelse av islams posisjon i det amerikanske samfunnet og forsterkning av den moralske forråtnelsen i USA. Selv om Donald Trump kanskje ikke lever opp til forventningene mange har, betyr han likevel et nytt kapittel i amerikansk historie, og vi får håpe på en kraftig omlegging av amerikansk politikk i spørsmålet om statlig finansiering av fosterdrap, i holdningen til staten Israel og en fornyelse til engasjement for forfulgte kristne.

5 tanker om “Profetiske bønnekrigere danner POTUS shield for å nedbe Guds velsignelse over Donald Trump og amerikanske ledere

 1. Er det virkelig noen som tror at den usedvanlig selvopptatte, pompøse og oppblåste Trump tror at det virkelig kan finnes en makt høyere enn ham selv?
  Nei, dette er selvsagt et skuespill for å tekkes de kristne velgerne, på samme måte som at FRP er “Israel-venner”.
  Det Trump gjør her er gudsbespottelse…

  • Fint om du konkretiserer kritikken. I motsatt fall er utsagnet ditt meningsløst…

 2. Uansett hvordan Trump er – for Gud er det ingen sak å kunne å bruke han i sin plan. Trump er sikkert alt du sier, og mer til Godtfred, men Gud har brukt de underligste personer tidligere. Vi får lene oss godt tilbake i godstolen og se hva som skjer i presidentperioden.

 3. Joar Hoel Larsen (NRK) i artikkelen “Gi fyren en sjanse”:
  “Det er i grunnen litt dumt at norske kvinner og menn ikke har stemmerett i USA. Etter avisinnlegg, kommentarer, synsing og angst å dømme, er verden i ferd med å gå under – allerede en uke før Donald Trump tiltrer. Hadde vi norske kvinner og menn fått det som vi vil, hvilket vi er vant til, så ville denne katastrofen aldri ha inntruffet.

  Ikke minst fordi politisk radikale norske kvinner og menn ville stemt på den meget høyreorienterte, Wall street-vennlige, krigshissende og e-postarrogante taperen i det amerikanske valget. Den kandidaten som altså det kvalifiserte flertall av amerikanske velgere ikke ville ha. De foretrakk nemlig det norske kvinner og menn åpenbart mener er idioten – som enkelte nå synes er verre enn den forrige idioten, George W. Bush. Som mange nå nærmest savner, for å sette det på spissen.”

Det er stengt for kommentarer.