Liberale artister og Hollywood kjendisers kollektive psykose over Donald Trumps valgseier ser ut til å fortsette

Liberale artister og mer eller mindre halvsprøe Hollywood stjerner er fremdeles i mental krise etter at Donald Trump slo ut Hillary Clinton og vant presidentvalget. Om bare fem dager vil Donald Trump bli tatt i ed som USAs president, og dette får flere av USAs ledende artister og kjendiser til å spy opp sin frustrasjon og eder og galle på sosiale medier. En av dem som nå hånler av desperasjonen i den liberale leiren er den kristne You Tube profilen og forfatteren Mark Dice. Mark Dice som har nærmere en million følgere på You Tube er blant dem som jubler over at Hillary “Satan” Clinton ble beseiret.

mentalt sammenbrudd. Rosie O’Donnell, foto You Tube

I en rekke videoer går den kjente You Tube profilen spottende ut og latterliggjør det fenomenet han omtaler som “Liberal Lunatics”, et begrep som best kan oversettes med “liberale sinnsyke eller liberale galninger”. Mange av disse har etter at Donald Trump vant valget hatt noe som best kan karakteriseres som “mentale sammenbrudd”. Blant dem som tydelig har tatt skade av at USA nå ser ut til å få en mer konservativ administrasjon, er bandet U2 som har utsatt utgivelsen av sitt neste album fordi Hillary Clinton ikke vant valget. Andre mer eller mindre tvilsomme B eller C kjendiser går enda lengre og bruker sosiale medier til å kreve at det blir innført unntakstilstand for å stoppe Donald Trump. En av dem som har tydd til Twitter for å meddele dette, er standup-komiker og mediakjendis  Rosie O’Donnell, som før helgen oppfordret Barack Obama til å innføre unntakstilstand, tilsidesette grunnloven og kaste Donald Trump i fengsel. O’Donnell, en godt voksen kvinne fikk tidligere i vinter kritikk for å ha mobbet Donald Trumps tiårgamle sønn, Barron -etter at hun gikk ut og antydet at Barron Trump led av autisme. Noe som slo tilbake på henne selv.

https://www.youtube.com/watch?v=t_TBUB9IqPo

 

15 tanker om “Liberale artister og Hollywood kjendisers kollektive psykose over Donald Trumps valgseier ser ut til å fortsette

 1. Jeg må dessverre konstatere at bloggen din med dette har nådd et nytt lavmål, Kjell…:-(
  Å hylle Trump, som har bevist å være en sosiopat, sykelig selvopptatt og totalt uegnet til å lede Amerika, har bevist at du tilhører en ørliten gjeng, som ikke klarer å ta realitetene innover deg.
  Du kan like Clinton så lite du vil(og jeg liker henne heller ikke), men Trump er og kommer til å bli en katastrofe.
  Jeg kan ikke annet enn å håpe og be om at det attentatet kommer…Mike Pence vil bli en glimrende president!
  Dersom Gud lot sin vrede ramme New Orleans, så kan Han så sannelig kjenne sin besøkstid, å redde verden fra denne farlige sosioptaten!

  • Jeg må heldigvis konstatere at “lavmålet” er ikke nytt, men det samme (Gjør dere ikke for høye tanker, men hold dere gjerne til det lave, og vær ikke selvkloke.)
   Hvor er hyllestbeviset av Trump, hvor er sosiopatbeviset, hvor er uegnethetsbeviset – for det hevdes det er bevist?
   Heldigvis er en tilhører av en liten gjeng – hvor salig er den lille flokk. Hvor er realitetsbeviset en skal ta inn over seg. Det er bare Gud som taler om at noe; er og kommer til å bli – før det har skjedd. Å håpe å be om død over et annet menneske – det er antikristelig lære, og i tillegg påtale Gud hva som er den rette besøkstid – hva er det slags dårskap.

   Måtte Herren være deg nådig.

 2. Uff så naive og enfoldige enkelte elementer her er, som ikke har klart å avsløre Trump. Seneste i dag, er det konstatert at han har dobbelkommunisert på enda et par området, herunder om NATO. TIdligere har han vært tydelig på at han vil ruste opp atomarsenalet, mens nå vil han ruste ned. VInglepetter:-)
  Det vi ser er en sosiopat uten en tydelig langsiktig agenda, som vil styre landet etter innfallmetoden og etter dagsformen.
  Det har aldri i amerikansk historie vært en så til de grader ukvalifisert president som har blitt valgt. Dette har kunnet skje, da store deler av det amerikanske folk er enkle og naive mennesker, som tror på det enkle budskapet om “make America great again”. Hvem vil ikke ha et “great America”.
  Dette er mange av de samme folkene som hyller retten til å bære våpen, med det komplett enfoldige slagordet til NRA i tankene”, det er ikke våpenet som dreper, men mennesket som trykker på avtrekkeren”. Med det resonnementet vil det jo ikke være noe problem om alle land i verden får ha så mye atomvåpen de vil, ikke sant?

  I Norge var det i 2015 4 – fire drap med skytevåpen, mens det i Amerika var 13,286!!! Dersom vi skulle hatt like mange drap med skytevåpen i Norge som i Amerika, målt i forhold til folketall, skulle det vært 221 slike drap i Norge i 2015.
  I tillegg til de 13.286 drapene, var det nesten 27. 000 som ble skadet som følge av våpenbruk.
  Dette er et resultat av en mildt sagt uvettig og ultraliberal våpenlovgivning. Obama har klokelig forsøkt å foreta noen grep for å stramme inn, og det samme ville Hillary ha gjort, men Trump føyer seg inn i rekken av tilhengere av denne galskapen!!!

  Og NEI, det er ikke ondskap eller dårskap å ønske Gud om å fjerne denne mannen, på en eller annen måte. Dette er helt nødvendig for Amerika og resten av verdens del.

  • At du støttet krigshisseren, homoforkjemperen og abort-tilhengeren Hillary Clinton er ditt valg. Jeg satser på at Donald Trump leverer en politikk mer på linje med kristne verdier, og ikke minst får til en god dialog med Russland. Jeg foretrekker det fremfor en mulig krig med Russland.
   Her er en video til nyttig lærdom Godtfred:
   https://www.youtube.com/watch?v=cFk7LfDlJQg

 3. godtfred lund (jeg bruke små forbokstaver fordi det er ingen som heter det navnet), hevder det er mange skyteepisoder og mord i USA. Det har hun rett i. Men hvem er det som er over-representert i dette hele året gjennom. Jo, det er svarte gjenger som kriger mot hverandre. De ser diverse bystrøk som sine, og kjemper mot andre gjenger med våpen, kniver, slagvåpen og skytevåpen.

  Slike gjenger blir det flere av i Norge også, og i Sverige…Ja, i hele Europa…
  http://www.evangeliekirken-arendal.no

 4. Det er bare å ignorere den PK venstrevridde kulturmarxist sosialisten Godfred Lund. Han har sammen med mainstream sykelig opptatt av å forakte og hate Trump. Men det er bare å hånle av disse venstrevridde PK sosialistene. Trump er demokratisk valgt på lik linje med alle foregående presidenter. Disse venstrevridde taperne har ikke klart å innfinne seg med at han vant valget. Det bare viser at de er ignorante mennseker som ikke respekterer demokratiet og således forfekter diktaturet siden de ikke tåler andres politiske meninger.

  • Her er vi enige Z. Det amerikanske folket har valgt Donald Trump og disse venstreliberale er åpenbart ikke i stand til å ta tapet som voksne folk. Blant enkelte blir Demokratene nå omtalt som “sutre-partiet” for de har jo knapt gjort noe annet enn å finne syndebukker på hvorfor de tapte. Sannheten er at svært mange amerikanere, også kristne, mislikte Hillary Clinton og korrupsjonen og således stemte på den kandidaten de hadde mest tillit til.

  • 16/01/2017, kl. 19:38 sa
   Erlend Bø

   Du sprer dritt. Skammelig å dra barnemorderen inn i din syke verden.

  • Jeg er enig med deg. Å blande inn barnemorder i forhold til debatten for/mot Donald Trump er absurd og direkte skammelig.
   Jeg sletter innlegg som inneholder den sammenligningen

 5. Med fire-fem innlegg om hvordan taperene tar det etter Trump seieren, trenger kanskje kristen-satire forumet Søkelys litt hjelp. Spesielt hjelp mot den psykosen der man innbiller seg at alle kristne er idioter og rasister.

 6. Hillary “Satan”. Mark Dice er bare fantastisk. Ut fra alt som Wikileaks ha gravd frem om henne, har disse ordene blitt sannet. Hillary står åpenbart for noe okkult og luciferiansk. og vi skal takke Heren for at Donald Trump ble den som ble valgt.
  Dette er et nedelag for den okkulte globale elite og deres hemmelige frimurer orden og illuminati. Jeg tror at Gud plukket ut Donald Trump for at USA skal bli åndelig fornyet

 7. Kjell; det amerikanske folket har valgt Trump, sier du??? Vel, sannheten er at det var 3.000.000 flere som ville ha Clinton. Når vi samtidig VET at valget var rigget av Trump og russerne, så blir din kommentar en sannhet med visse modifikasjoner…

  • Det amerikanske valgsystemet er lagt slik opp at ikke de store og folkerike statene skal kunne kuppe alt, og jeg vil mene at valgresultatet var en “landslide victory” for Donald Trump. Du snakker om ca 3 millioner flere popular vote for Hillary, har du da trukket fra Hillary stemmer som var avlagt av døde? Illegale innvandrere osv? I følge flere kilder skal demokratenes valgfusk her være enormt. Dog, på tross av alt dette valgfusket, en ensidig og korrupt media som hjernevasket amerikanerne med løgn om Donald Trump, klarte ikke Hillary likevel å vinne valget.
   Jeg er enig med Bernie Sanders som sier dette om Donald Trump:
   ““LOOK, ANY OBJECTIVE ASSESSMENT IN THE LAST YEAR OR A YEAR-AND-A-HALF, OR HOW LONG IT WAS, WILL TELL YOU THAT DONALD TRUMP DID SOMETHING EXTRAORDINARY. SOMETHING THAT NOBODY, BUT NOBODY, THOUGHT THAT HE COULD DO. TRUMP TOOK ON THE REPUBLICAN ESTABLISHMENT, TOOK ON THE DEMOCRATIC ESTABLISHMENT, TOOK ON THE MEDIA ESTABLISHMENT, AND HE ENDED UP WINNING THE ELECTION TO BECOME PRESIDENT OF THE UNITED STATES. THAT IS AN EXTRAORDINARY ACCOMPLISHMENT.”

   Jeg kjøper selvfølgelig ikke CIA påstandene om at russerne hacket valget. Men globalistene og makteliten i sutrepartiet trengte en syndebukk siden deres kandidat tapte: Og hva trekker de opp av hatten? Jo en påstand om russisk hacking som er like troverdig som bevisene på at Saddam Hussein besatt enorme mengder masseødeleggelsesvåpen. CIA driver bevist med desinformasjon og løgn. Se og lær: https://www.youtube.com/watch?v=pe-vPzjQRhQ

   Jeg er faktisk enig med Luke i det han sier om dette hacking tøvet: De har ikke hostet opp et eneste holdbart bevis ennå. Alt er bare antagelser og påstander. Påstander som er avvist av Wikileaks som nok har langt mer troverdighet enn CIA

Det er stengt for kommentarer.