Paris-konferansen vil erklære at to-statsløsning er den eneste veien til fred

Søndag 15 starter det omstridte Paris-møtet som kan ebbe ut i at et forslag som vil introdusere en ny palestinsk stat side om side om side med Israel vil bli en realitet. I et sterkt budskap til Israel og den innkomne Donald Trump administrasjonen, vil dusinvis av land denne helgen ventelig komme til å gjenta sin motstand mot de israelske bosettingene i Judea, Samaria og det østlige Jerusalem som av det internasjonale samfunnet anses som okkupert jord. (Foto fra en pro-Israel demonstrasjon)

Som kjent vedtok FNs sikkerhetsråd rett før jul en resolusjon i kjent anti-Israelsk ånd, og reaksjonene kom fordi Obama administrasjonen unnlot å legge ned veto mot resolusjonen i Sikkerhetsrådet. I ettertid har Israel åpent erklært at de vil trosse resolusjonen og Donald Trump har lovet en ny Midtøsten-politikk når han overtar makten den 20 januar. Samtidig som Israel ser frem til at Washington får en ny administrasjon, sår Donald Trumps Pentagonsjef,  James ‘Mad Dog’ Mattis tvil om Donald Trumps lovnad om å flytte USAs ambassade fra Tel-Aviv til Jerusalem. “Tel-Aviv er Israels hovedstad,” sier Mattis som dermed fastholder tradisjonell amerikansk politikk. Israel og statsminister Netanyahu forbereder seg nå på nye tøffe slag ettersom representanter fra mer enn 70 nasjoner er samlet i Paris for en fredskonferanse hvor temaet er fred i Midtøsten. Paris-konferansen er dermed Barack Obama’s siste sjanse på den internasjonale arena til å skape seg et ettermæle som ikke er tilflekket av uskyldig blod. Som kjent var den arabiske vår og regimeforandring selve hjørnesteinen i amerikansk Midtøsten politikk de siste åtte årene. Det hele startet så lovende vinteren 2011 da det ene regimet etter det andre ble veltet. I Egypt ble det pro-vestlige Hosni Mubarak dolket i ryggen og inn kom det muslimske brorskap -som straks innførte en mer Israel-fiendtlig politikk gjennom president Mohammed Mursi, noe Det Hvite Hus så ut til å applaudere. Imidlertid så de
militære ledere i Egypt at det muslimske brorskapet var i ferd med å innføre et nytt religiøst diktatur og det ble gjennomført et kupp som førte Abdel Fattah al-Sisi til makten. I Libya gikk det kanskje noe bedre, her måtte USA og NATO hjelpe demokratibevegelsen og en omfattende bombing av landet ble iverksatt. Målet var å gi den mangeårige president Muammar Gaddafi avløsning. Man gav seg ikke før man kunne vise frem det blodige liket til den libyske presidenten som man lett kunne tatt av dage under når Obama og president Gaddafi møttes under et selskap i Washington. Også  den syriske president Bashar Assad stod på Barack Obama’s dødsliste over ledere som skulle fjernes, men her resulterte våren som kjent i en langvarig borgerkrig som først nå er i ferd med å ebbe ut. Som kjent snudde krigslykken seg for den syriske presidenten når Russland kastet seg inn i konflikten og sendte Obama ut bakveien. Nederlaget USA led i Syria er kanskje det største man har erfart siden Vietnam krigen hvor kommunistene bokstavelig jaget amerikanerne ut med halen mellom beina.

Vil Obama svikte Israel nok en gang?

Paris-konferansen har ikke som mål å skape fred i noen av de land Nato,USA og EU har bidradd til å tenne krigens flammer. Nei, her skal man skape fred og opprette nok en palestinsk stat som skal ligge side om side med Israel. En palestinsk stat som skal ligge side om side med Israel og den Hamas kontrollerte Gaza som jevnlig har kommet i militær konflikt med Israel etter serier med serier av terror mot sivile jøder. Den palestinske presidenten, Mahmoud Abbas har gjentatte ganger uttalt at Jerusalem skal være hovedstad i det fremtidige Palestina. Det er Judea, Samaria og den østlige del av Jerusalem som er stridens kjerne og den avgående administrasjonen ventet helt til sin siste måned før man dro av seg maska og demonstrerte for alle hva som er hans egentlige holdning til Netanyahu og den jødiske staten. De neste dagene vil kunne bli svært kritiske for Israel. Den israelske FN-ambassadøren Danny Danon offentliggjorde fredag en uttalelse hvor det kom frem at han og Israel frykter at Barack Hussein Obama før Donald Trump tar over, vil foreta seg et eller annet i Sikkerhetsrådet som vil skade Israel. “Møtet i Paris vil kunne danne grunnlaget for en ny resolusjon i Sikkerhetsrådet som vil kunne skade Israel ytterligere,” sier den israelske FN ambassadøren. I klippet under snakker pastor Paul Begley om det som ser ut til å ville skje i de nærmeste dagene. (saken fortsetter under klippet med pastor Begley)

Ordene som ringer for våre ører er

Selv om vi på den profetiske tidslinjen ikke er der helt ennå, nærmer vi oss nå punktet i historien hvor ordene fra den gammeltestamentlige profeten Sakarias vil bli aktuelle og oppfylt for våre øyne. Apostelen Peter skrev: “Og desto fastere har vi det profetiske ord, som dere gjør vel i å akte på. Det er som en lampe som lyser på et mørkt sted, inntil dagen lyser fram og morgenstjernen går opp i deres hjerter,” mens den gammel-testamentlige profeten Sakarias ropte ut denne profetien om noe som skal skje i endens tid: “Dette utsagn er Herrens ord om Israel. Så sier Herren, som utspente himmelen og grunnfestet jorden og dannet menneskets ånd i hans indre: Se, jeg gjør Jerusalem til en tumleskål* for alle folkeslagene rundt omkring. Når Jerusalem blir kringsatt, skal det også gå ut over Juda.” Det skal skje på den dag at jeg vil gjøre Jerusalem til en løftestein for alle folkene. Alle som løfter på den, skal såre seg selv. Ja, alle jordens hedningefolk skal samle seg mot det.” (Sak 12:1-3) “For jeg vil samle alle hedningefolkene til krig mot Jerusalem. Byen skal bli inntatt, husene plyndret, og kvinnene bli skjendet. Halvdelen av byen skal måtte gå i landflyktighet, men resten av folket skal ikke bli utryddet av byen.
For Herren skal dra ut og stride mot disse hedningefolk, som han før har stridd på kampens dag. På den dag skal hans føtter stå på Oljeberget, som ligger midt imot Jerusalem i øst. Og Oljeberget skal revne tvert over mot øst og vest, så det blir en stor dal. Den ene halvdelen av fjellet viker mot nord, og den andre halvdelen mot sør.” (Sak 14:2-4) og: “Men Herren skal la denne plage ramme alle de folk som har kjempet mot Jerusalem: Han skal la kjøttet råtne på dem mens de står på sine føtter, og deres øyne skal råtne i sine huler, og tungen skal råtne i deres munn. På den dag skal Herren sende en stor redsel over dem, så de tar fatt på hverandre og løfter hånd mot hverandre. (Sak 14:12-13)

 

 

6 tanker om “Paris-konferansen vil erklære at to-statsløsning er den eneste veien til fred

 1. 15.januar vert ein spennande dag.

  Les dette på VG:
  “Palestina åpner ambassade i Vatikanet
  Palestinernes president Mahmoud Abbas møter i dag pave Frans i Vatikanet, der Palestina nå åpner ambassade, melder NTB. Vatikanstaten anerkjente nylig Palestina som uavhengig stat. Over 70 prosent av verdens land har nå anerkjent staten Palestina, men ikke Norge.”

  Ein kan fastslå at DKK er anti- GUD i si grunnholdning.
  Biskopane i Norge har hatt fleire anti-Israel ytringar.

  http://www.miff.no/kirken-og-israel/2014/12/15BiskopersomikketrosterIsraelmenislamisterognynazister.htm

  I Josva les me korleis Gud handlar.

  “Før de hadde lagt seg til å sove, kom Rahab opp på taket og sa til dem: «Jeg vet at Herren har gitt dere dette landet, og at frykten for dere har falt over oss. Alle som bor i landet, skjelver for dere. For vi har hørt hvordan Herren tørket ut vannet i Sivsjøen foran dere da dere dro ut av Egypt, og hva dere gjorde med de to amorittkongene på den andre siden av Jordan, Sihon og Og, som dere slo med bann og utslettet. Da vi hørte om det, smeltet hjertet vårt bort, og vi mistet motet på grunn av dere. For HERREN DERES GUD ER GUD både i himmelen der oppe og på jorden her nede. Sverg nå ved Herren at dere vil vise godhet mot min familie, siden jeg har gjort godt mot dere. Gi meg et troskapstegn på at dere vil la min far og mor, mine brødre og søstre og alle i deres hus få leve, og berge livet vårt fra døden.»

  Å hjelpa og støtta Israel vert velsigna på ein spesiell måte.

  I desse dagar ser med Donald Trump gjera omtrent det same.
  Rahab var prostituert. Ho hadde mange ting å svara for.
  Donald Trump er kanskje i same situasjon med fleire svin på skogen.
  Kanskje russarane har filma han i tvilsomt selskap ?

  Donald Trump seier han vil støtta Israel og flytta ambassaden til Jerusalem.
  Me får verkeleg håpa han gjer alvor av det han seier.

  • Det er intet mindre enn en gigantisk åndskamp vi ser og Bibelen sier at “hele verden” vil vende seg mot Israel. Nasjonene vil bli straffet og noen blir også helt utslettet, ifølge Bibelen. Jeg treffer stadig mennesker som ikke har den minste historiske kunnskap om konflikten i Midtøsten, men som likevel oser av hat til Israel. Når også de som kaller seg kristne kritiserer det eneste demokratiet i Midtøsten, er det rett og slett en skam!

 2. Viss det er noen president som kan og vil flytte ambassaden til Jerusalem, så er det Trump. Men jeg tror likevel det ikke skjer. Og grunner er at flyttes ambassaden,vil midtøsten vil gå opp i enda mer flammer og venstresiden i vesten vil bli så rasende at Trump sitt liv vil virkelig stå i fare. Det kan ende med krig. Terroren vil øke dramatisk og muslimene vil fråde sammen med venstresiden.

  • Du kan ha rett. Dessverre er det ikke bare muslimene som hater Israel, men også venstresiden i verden. Ikke engang den kristne kirken kan Israel stole på. Biskoper og andre “politisk korrekte” har laget seg en falsk virkelighetsoppfatning. Det blir spennende å se hva Trump gjør.

 3. http://templemountfaithful.org/events/chanukah-2016-a-world-wide-campaign-against-israel-led-by-us-president-obama.php

  “On January 15th, 2017, as a part of this world-wide anti-Israel campaign, an international conference will take place in Paris led by Francois Hollande, the president of France. Seventy nations will participate in this anti-Israel and pro-Islamic conference. This shameful conference will again deny Israel, calling her a “foreign occupier of her own Land…!” The goal of this conference, like the others, is to force Israel to establish a so-called “Palestinian” Islamic state in the center of the biblical heartland of Israel and to make the Holy Temple Mount and Jerusalem a so-called Islamic “Palestinian” capital.”

  “It was the same declaration of the Maccabees to the people of Israel when G‑d gave to Israel the major victory over the greatest power of that time, the Greek Empire. The victory came when the Jewish minority led by the G‑d of Israel and His messenger, Mattityahu the Hasmonean with his five sons, defeated the majority Syrian-Greek army and thus G‑d fulfilled His promise to His people: “Then shall the LORD go out, and fight against those nations, as when he fights in the day of battle” (Zechariah 14:3)

  https://www.youtube.com/watch?v=ARpNtRL7d2s

  PROPHECY UPDATE: JEWISH SANHEDRIN WARN PARIS MEETING OF GOG MAGOG WAR

  Sanhedrin vart gjenoppretta for nokre år sidan.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Sanhedrin

  “In October 2004 (Tishrei 5765), a group of rabbis representing varied Orthodox communities in Israel undertook a ceremony in Tiberias,[20] where the original Sanhedrin was disbanded, in which it claimed to re-establish the body according to the proposal of Maimonides and the Jewish legal rulings of Rabbi Yosef Karo.”

  “Den dagen skal Herren være skjold for dem som bor i Jerusalem. Den som snubler den dagen, skal være som David, og Davids hus som en gud, som Herrens engel foran dem.
  Den dagen akter jeg å utrydde alle folkeslagene som kommer mot Jerusalem. 10 Men over Davids hus og over dem som bor i Jerusalem, øser jeg ut en nådens og bønnens ånd. Da skal de se på meg, på ham som de har gjennomboret. De skal klage over ham som en klager over sin eneste sønn, og sørge bittert over ham som en sørger over den førstefødte.
  Den dagen skal klagen i Jerusalem være like stor som klagen over Hadad-Rimmon i Megiddo-dalen.” Sakarja 12

Det er stengt for kommentarer.