Profetisk innsikt? Hvorfor tingene ikke ser ut til å gå Trumps vei nå -Dutch Sheets med oppdatering

Dutch Sheets som er en av de røster som ennå holder fast på støtten til Donald Trump og ennå slår fast av Joe Biden har jukset seg til en valgseier er Dutch Sheets. Sheets som er et kjent navn i den karismatiske verden mener at Gud holder igjen og tingene tilsynelatende ikke går Trumps vei, skjer med en hensikt. Sjekk ut videoen og finn ut hvorfor tingene tilsynelatende ikke går på skinner for dem som holder fast på at Trump vant valget, dersom kun lovlig avlagte stemmer blir tellet. Stemmer avlevert på vegne av døde, eller stemmer som en manipulert gjennom Dominion Voter Scam System, -er selvfølgelig ikke lovlige stemmer.

Sjekk ut hvorfor Dutch Sheets mener at Herren drøyer

Én tanke om “Profetisk innsikt? Hvorfor tingene ikke ser ut til å gå Trumps vei nå -Dutch Sheets med oppdatering

  1. Problemet er at påstandene dine ikke lar seg bevise.

    F.eks påstandene om døde som har stemt er i de tilfellene et faktisk navn har kommer fram blitt ettergått og avslørt som løgn eller missforståelser.

    F. Eks ei dame som av en ellers annen grunn var folkeregistrert som mrs. Og navnet til ektemannen sin og signerte derfor helt riktig som Mrs. Harry Jensen. (Et eksempelnavn, husker ikke de aktuelle navnet.

    De intervjuet henne og da kom det fram at det var henne, ikke hennes avdøde ektemann som hadde avlagt stemme på Biden. (Hvordan hun ble folkeregistrert slik og hvorvidt det var vanlig i sin tid aner ikke jeg, men hun gjorde alt riktig og lovlig.)

Det er stengt for kommentarer.