Danmark stenger ned kjøpesentre fra i morgen og full lockdown fra 25 desember til 3 januar

Den danske regjeringen tar nå Covid-19 hysteriet til nye høyder. Fra i morgen torsdag stenger statsministeren ned alle kjøpesentre, og fra 25 desember til 3 januar stenges absolutt alt ned utenom matbutikker og apotek. Lockdowns av kjøpesentre betyr at de butikker som man ikke har adgang til fra gaten, må stenge fra i morgen. Danmarks statsminister Mette Fredriksen frykter at smitten vil kunne ramme landet ennå hardere i februar og mars, og vil med nedstengningen av landet få ned smittetallet. Myndighetenes nedstengning av landet betyr at all religiøs virksomhet i kirker og forsamlinger er forbudt. Også i Norge er smittetallet på vei opp og i går ble 518 nye nordmenn smittet av viruset som har beseiret verden.

Corona-viruset som ble utviklet i Kina og deretter sluppet løs på verden i fjor vinter har beseiret både landegrenser, nasjoner og selv kirken, og det uten å løsne et eneste skudd. “Dro ut med seier for å seire” er et svært dekkende uttrykk for hvordan Corona viruset har lamslått en hel verden. Med frykten som våpen og ved hjelp av massemedia som hauser opp smittetall, har folk mer eller mindre frivillg latt seg sosialt isolere, kirker har holdt stengt eller begrenset hvor mange som kan komme sammen til Guds ord og gudstjeneste. Mange ser med lengsel frem til den “frelse” vaksinen skal kunne gi, selv om mange advarer mot vaksinen av mange forskjellige grunner. For danskene betyr den siste lockdownen betydelig forverrede soningsforhold og et mareritt som kan komme til å vare langt inn i 2021. Også Tyskland går inn i en ny nedstengning fra i dag avbrytes julehandelen slik at alt er stengt den siste uken før jul, Det glade vannvidd

5 tanker om “Danmark stenger ned kjøpesentre fra i morgen og full lockdown fra 25 desember til 3 januar

 1. Åp 6,1-2 Og jeg så da Lammet åpnet et av de syv segl, og jeg hørte et av de fire livsvesener si som med tordenrøst: Kom! 2 Og jeg så, og se, en hvit hest, og han som satt på den, hadde en bue, og det blev gitt ham en krone, og han drog ut med seier og til seier.

  Tenk og stort det er for oss kristne og oppleve dette! Vi ser det skje foran våre øyne. Guds ord er sant -men enkelte er så forblindet av VG og falske nyheter at de ikke ser det profetiske som skjer. Det finnes jo også “kristne” som avviser at det skjedde noe profetisk da jødene fikk igjen staten Israel og Jerusalem.

  De utvalgte ser, de som ikke er utvalgt vil ikke se. Mange er rammet av en dorsk ånd som gjør dem ute av stand til å se. De har ikke kjærlighet til sannheten slik at de tror løgnen. Men de som Gud Fader i sin forutvitenhet har utvalgt til å vinne frelsen vil se og forstå!

  Det neste som skal skje for våre øyne er dette: Åp 6,4 Og det kom ut en annen hest, som var rød, og ham som satt på den, blev det gitt å ta freden fra jorden, og at de skulde slakte hverandre, og det blev gitt ham et stort sverd.

  Jeg takker Gud for Søkelys. Et sted hvor det ennå er ytringsfrihet. Må Gud velsigne Andersen stort.

  6
  1
 2. Dette kommer ikke til å gå over. Slik de holder på nå med å slå ned lokal smitte vil det gå flere 10 år før den er brent igjennom befolkningen. Det hele er et planlagt maktovergrep mot verdens befolkning. Det er et influensa virus som gir dødelighet på gjennomsnittet. Dødstall blir blåst opp og er ikke realistisk for corona. Det hele er en Hoax, planlagt for å endre verden i samsvar med den falske klimakrise svindelen. Det handler om å knuse verdensøkonomien for så å gjenreise ondskapen imperium NWO med antikrist og dyret i førersetet, som skal kontrolle mennesket på individnivå og inn i våre stuer og private sfære. De som ikke vil bøye seg for antikrists makt må bøte med livet i fremtiden. Det såkalte coronaviruset er innfallsporten til antikrists makt og allerede nå ser vi at de som ikke tar vaksine vil bli hindret i å reise. Neste på listen kan bli at du ikke får gå på butikken å handle mat uten å fremvise vaksine bevis.

  9
  1
  • Jeg sier amen til Z og Steffen Fevik.
   Galskap er det som skjer. Hvor lenge de klarer å bløffe verden er et åpent spørsmål. På tide at Guds menighet reiser seg mot frykten.
   Tiden er inne for sivil ulydighet.
   Covid svindelen må avsløres

  • Det kan se slik ut. I å er 300+ døde ac corona mot 1000+ i et normalår for eksempelvis covid2 og svineinfluensa. Samtidig må sanne kristne “reise oss og løfte våre hoder for vår forløsning stunder til”. Slik det nå kan bli nærmer det seg enden brennkvikt. Og vi kan jo ikke gråte over at profetiene går i oppfyllelse heller..

 3. Hvem er de idiotene som ikke tror covid19, er en reell pandemi? 320.000 døde i Amerika.
  Danmark hadde over 4000 smittede siste døgn og nesten like mye døgnet før. Selvsagt er nedstengning fornuftig.
  Hadde Amerika hatt en ansvarlig president, hadde dødstallet antagelig vært 1/4 av hva det nå er. Men, narsisisten tenker kun på seg selv. Nå må Biden rydde opp i kaoset “lekepresidenten” er skyld i.

Det er stengt for kommentarer.