Profeti til/om Joe Biden: Gud vil omskrive alle dine onde gjerninger

Profetiske røster har kommer med flere advarsler til Joe Biden. I følge en profetisk røst vil Gud omskrive alle Joe Bidens onde gjerninger. Vi ser allerede nå at USAs president går på det ene nederlaget etter det andre. Selv en uttrekking fra Afghanistan var ikke den amerikanske presidenten i stand til å få til, med det resultat at hundrevis av amerikanske borgere sitter strandet i Afghanistan. I løpet av sju måneder har Joe Biden lykkes med å svekke USAs omdømme med sitt “Make America Woke” slagord. Joe Biden er historiens svakeste amerikanske president noensinne og bildet mange sitter med er at USA har plassert en dement mann i presidentstolen.

En dement mann som sovnet under et møte med Naftali Bennett. En mann som på ingen måte er på høyde med situasjonen. En mann som ser på klokken av kjedsomhet mens han var mer eller mindre tilstede under en samling med familiene til de som ble drept i terrorangrepet ved Kabul flyplass. Personen bak YouTube kanalen “Love Has A Name” mener at han får profetiske ord omkring den amerikanske presidenten. I følge den navnløse profetiske røsten er det i ferd med å skje et skifte i USA. Et skifte som vil innebære at noen vil dø, andre ende i fengsel og rystelsen i det politiske USA vil skje i september. På Instagram presenterer denne profetiske røsten seg med utsagn som “Prophetic Insight👀 Dreams/Visions💥 Walk in the Supernatural🌌 Testimonies🎉
▪Love is the 🗝❤ ▪REPENT/Believe/Obey🤗

Denne profetiske røsten ser ut til å være på linje med røster som Hank Kunneman, Mark Taylor, Robin Bullock, Kat Kerr med flere som promoterer budskapet om at Trump vil ta tilbake Det Hvite Hus. Joe Biden sitter med makten nå utelukkende for at Gud skal avkle ham og dømme det korrupte politiske systemet, avsløre korrupsjon i den dype stat og det hele må summeres opp i at Donald Trump tar sin rettmessige plass som USAs 46 president. Vil dette så skje? Tja. Kanskje. Bibelen sier at for Gud er alt mulig. Men, den som lever får se.

Facebook Comments

1 tanke om “Profeti til/om Joe Biden: Gud vil omskrive alle dine onde gjerninger

 1. “Joe Biden er historiens svakeste amerikanske president noensinne”
  Dessverre for amerikanerne ser det ut til å stemmer.

  Resten av teksten er et oppgulp av usannheter og løgn sauset sammen til en kvalm suppe.
  Jeg klarer fremdeles ikke å forstå hvordan Kjell Andersen kan stå inne for slike artikler.
  Kristne lesere må jo sitte igjen med en ekkel smak i munnen

  1
  2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *