“Profet som feilspådde om presidentvalget spår nå at Donald Trump vil måtte gå første juledag

Vonda Brewer, en falsk profetisk røst som er på jakt etter penger. Foto fra You Tube

Profet Vonda Brewer som var blant de “profetiske røstene” som hevdet at Gud hadde fortalt dem at Hillary Clinton ville komme til å vinne presidentvalget i 2016 har så langt ikke vært i stand til å innrømme at hun bommet, har i etterkant av valget offentliggjort en rekke “profetier” som i korthet går ut på at Donald Trump vil bli tvunget til å gå av, for å bli avløst av Barack Obama. Så langt har ingen av hennes spådommer slått til, men i hennes aller siste video påstår Vonda Brewer at president Trump vil bli tvunget til å gå av på første juledag. I følge Brewer skal Trump allerede ha tatt i mot en stor sum penger for å gå av. 

Det er fra tre minutter ute i videoen av Brewer i Guds navn fremsetter sin spådom om at Donald Trump vil gå av på første juledag, og vi siterer: “Jeg er her for å fortelle at Ånden viste meg at Donald Trump vil gå av, han vil gå av på “juledag 2017” som var mandag 25 desember. “Ja, jeg sier det igjen, Han vil gå av på juledag 2017,” slår Brewer fast i sin siste video. Hør den falske profetens budskap som allerede etter 36 timer har vist seg å være like falsk som hennes såkalte “profetiske tjeneste”

https://www.youtube.com/watch?v=mk4BLv_oq44&t=211s

Vonda Brewer som skal ha sin religiøse utdannelse fra Rhema bibelskole i Tulsa Oklahoma er blant den type profeter som er omtalt hos profeten Sakarja som sier dette om de falske profetrøstene som opererer i vår tid: “For husgudene* talte usant, og spåmennene skuet løgn; tomme drømmer forkynte de, og den trøst de gav, var intet verd; derfor måtte folket dra avsted som får og li ondt, fordi der ingen hyrde var,”Jer 14,14 Men Herren sa til mig: Løgn profeterer profetene i mitt navn; jeg har ikke sendt dem og ikke gitt dem befaling og ikke talt til dem; løgnsyner og sannsigeri og tom tale og sitt hjertes svik profeterer de for eder.”

6 tanker om ““Profet som feilspådde om presidentvalget spår nå at Donald Trump vil måtte gå første juledag

  1. Hun bør ta av seg korset rundt halsen da hun missbruker Guds navn bevisst igjen og igjen.

Det er stengt for kommentarer.