Profet Sadhu Sundar Selvaraj: “Trump er en Herrens tjener som er elsket av Jesus og utvalgt til å utføre Guds vilje”

Mye møkk, løgnaktige påstander, hatefull retorikk og dritt er blitt og blir slengt mot den amerikanske presidenten. Aldri tidligere har noen president møtt så mye forakt, fordommer, respektløshet og regelrett hat -som det Donald Trump har møtt fra motstandere. Selv enkelte norske kristenledere klarer ikke å skjule den forakt de har for USAs president. Denne forakten kommer til uttrykk i biskop Halvor Nordhaugs respektløse utsagn om den amerikanske presidenten: “Trump er en inkompetent, sykelig selvsentrert, konsekvent løgnaktig og dypt umoralsk person,” sier biskop Nordhaug i den norske folkekirken

Også Hans Aage Gravaas, daglig leder i Norsk råd for misjon og evangelisering bærer preg av den samme skitne ånd som vi møter hos biskopen: “…stormannsgale narsissist Donald Trump mangler det mest grunnleggende: moralsk integritet og respekten for både mennesker og demokratiske spilleregler. Han lyver ustanselig, er stygg i munnen, og snur kappen etter vinden ut fra hva som gagner ham personlig,” sier den daglige lederen for NORME til avisa Dagen. Også Olav Fykse Tveit, som er biskop og preses i den norske frafallskirken medvirker til å spre de samme formørkede og respektløse holdningene til den amerikanske presidenten som vi finner også i de mørkeste irrganger på venstresiden og på fora som åpent spytter ut sin forakt for Trump og president-embetet.  I disse mørke irrganger finner vi også navn som teologiprofessor Knut Alfsvåg som for lengst har faret vill fordi han ikke kjenner Skriftene eller Guds kraft til frelse. Et annet navn som også virrer rundt i de mørke irrgangene er Karl Johan Hallaråker, tidligere generalsekretær for Indremisjonsforbundet (IMF) som i dag er selve symbolet på forfallet i organisasjons-Norge.

Gud ser på hjertet

Mens enkelte norske kristenledere sammen med bermen utelukkende er i stand til å bedømme en mann på hans fortid og det image “fake news media” har tegnet, og tegner av ham, er Gud den som ser på hjertet. Mange Guds barn har registrert og fått med seg de profetiske ord som er sagt over presidenten, blant annet av de avdøde kristne profetrøsten Kim Clement som skal ha profetert at Trump skal sitte to perioder som president. Den kristne profeten Sadhu Sundar Selvaraj sier at det Donald Trump har opplevd av hets, hån og hat både fra media, politikere fra venstresiden og ikke minst fra bermen som er hjernevasket av fake news media til å forakte å spotte den mannen Kristus omtaler som sin tjener – som vil oppfylle Guds vilje for USA og Israel, sier den indisk kristne profeten Sadhu Sundar Selvaraj i et budskap lagt ut på sosiale medier. Troende kristne som håner og spotter Donald Trump og tildeler han forskjellige diagnoser kan lette ende opp med å være stridende mot Guds plan og vilje. Gud er den suverene Herre som gjør hva Han selv vil og som tjener til oppfyllelsen av Sitt eget Ord og Sine egne løfter, og vi bør alle være klar over at vi gjennom å tale nedsettende og ille om den amerikanske presidenten, faktisk risikerer å tale nedsettende og ille om Guds plan. Kan hende våre religiøse ledere og alle dere som sitter og tordner og sladder mot president Trump bør ta inn over dere følgende ord fra Den Hellige Skrift: ” For mine tanker er ikke eders tanker, og eders veier er ikke mine veier, sier Herren; som himmelen er høiere enn jorden, således er mine veier høiere enn eders veier, og mine tanker høiere enn eders tanker.” (Jes 55,8-9)

Facebook Comments

9 tanker om “Profet Sadhu Sundar Selvaraj: “Trump er en Herrens tjener som er elsket av Jesus og utvalgt til å utføre Guds vilje”

 1. Alt er i forandring. Den rette lære skifter. Slavedriverne fant solid støtte i Guds ord. Martin Luther ville brenne synagoger og jage jøder med vold.

  Jo, Trump er absolutt Herrens tjener. Og Herren er Trumps tjener. For Herren er Trump, og Trump er Herren. Ingen tvil om det.

  Trump sier hva som helst for ikke å tape. Han hater tapere, de svake, de uheldige, de uverdige. Verdiløse, uselviske losers.

  Trump har tatt et fast grep om de nasjonalkonservative sannhetsfornekterne. Og han har grepet enhver anledning til å lure til seg personlige fordeler og penger. På samme måte som han har grepet kvinner i skrittet. Han er en som tar plass, tar seg til rette, tar for seg, tar det han vil ha. En vinner. Som ikke gir seg. Og ikke gir ved dørene. Komisk i all sin grådighet.

  Grab them by the Jesus.

  Et smart og effektivt trekk.

  Skulle ikke overraske meg om også Herrens Erkeenge lar seg forføre av Store Oransje Løgner på steroider.

  Ler høyt.

  Må le.

  2
  1
  • Trump er etter eget utsagn den beste presidenten i historien. Han er smartere og sunnere enn noen. A very stable genius som kjente igjen både en kamel og en løve på a very difficult test.

   Trump fortalte tidlig at han ikke trengte Guds tilgivelse fordi han aldri hadde gjort noe feil. Han foretrakk også sin egen The Deal foran Bibelen – inntil noen hvisket ham i øret at han for syns skyld burde likestille dem.

   Trump er en smart klovn som forfører kristne med deres egen svada, en løgner øverst på samfunnstoppen som “grabs” de evangelikale der de synes det er aller deiligst…

   Trump blåser i om sannhet, etterrettelighet, troverdighet, demokrati og samfunnsinstitusjoner blir ødelagt, så lenge han selv vinner. Og han vet akkurat hva han skal si for å forføre de rette.

   Familien ga egoisten kallenavnet “I am” etter den ideologien han dyrket som ung.

   Forundrer meg ikke om Trump vinner. Med Gud og Erkeengelen på sin side, ville et annet utfall være himmelstormende skandaløst.

   ???

   1
   3
  • PS. Trump har vært skremmende dyktig til å hjernevaske tilhengerne med fordummende begreper. “Fake news” er alt som på et eller annet vis motbeviser hans løgner eller som skader ham. Alt Trump ikke liker, blir stemplet som “fake news”. Trump er like ufeilbarlig som Kim Jung-Un og Jesus tilsammen.

   Og presidentstaben måtte konstruere konseptet “alternative fakta” da fotografier med all tydelighet motbeviste presidentens usannheter. Store Oransje Forfører kan ikke ta feil! Hans er makten og æren i all evighet!

   Kristne er opplært i å tro blindt uten beviser. Men dog!

   Ler meg skakk. Ha ha ha!

   1
   3
  • Den rette lære forandrer seg ikke. Mennesker kan si mye rart, men Gud har sagt det han har sagt, og ombestemmer seg ikke uansett hva vi mennesker måtte finne på.

  • Vi kan konstatere at enkelte mennesker kommer ut fra de mørkeste irrganger vi har i vårt land for å frese ut sin vrede og galle.
   Vi hellige vet at ettersom vi med stormskritt nærmer oss dagen da Kristus bryter skyen og henter sitt folk hjem, vil mørkets barn famle ennå dypere i mørket, mens Guds lys vil skinne blant dem som er utvalgt til å vinne frelse ved Jesus Kristus.
   Den vantro, onde og vanhellige vil fortsette å leve i sine lyster og synder til vedkommende er oppspist av synd og mørke, mens Guds barn vil fortsette i hellighet, rettferdighet og lys.
   Bibelen er klinkende klar. Guds vei vil alltid skje -og det vil smerte de vantro, onde og ugudlige, men de rettferdige skal skinne som solen.
   I endens tid vil skille mellom rettferdige og urettferdige, mellom den frelste skare og de som er predestinert til evig ild, -gå tvers i gjennom kirken og kristenheten.
   Og spotterne vil bli mange.
   Til Guds barn sier jeg: Hold ut, fremmad Kristi soldater. Bit tennene sammen. Det kan bli tøft, men går til seier..
   La verdens barn spotte og le. De vet hva sitt endelikt blir.
   De har bibelens vitnesbyrd -og trosser det og bekrefter Herrens forutbestemmelse.

  • Takk Ellen Irene Bøe. Ja, det går til seier 🙂
   Og i like måte.

   2.Tess. 2:16: Vår Herre Jesus Kristus selv og Gud, vår Far, som har elsket oss og i sin nåde gitt oss en evig trøst og et godt håp, 17 han gi deres (DITT) hjerte mot og styrke til alt godt i ord og gjerning!

 2. Det er mykje ein kan seia om Trump, men han har i alle fall forstått dette at Israel er Guds Folk. Det har på ingen måte Nordhaug og hans likesinna forstått.
  Fykse med fleire i kyrkja er direkte gudsfiendlege i måten dei snakkar om Israel på.
  Kong David hadde sine lyster som kom til overflata då han såg denne vakre dama som dusja. Då kom det stygge i menneskenaturen hans til synes og Gud fortalte kva David fortente.
  David var ein Guds mann. Jakob bedrog bror sin og far sin. Likevel var han ein Guds mann når alt kom til alt. Desse geistlege med Nordhaug i spissen har sikkert skjult syndene sine godt, men Gud har makt til å synleggjera dei om Han vil.

  • Helt riktig Torstein. Man kan si mye om Trump -som har en fortid og forhistorie. Mange mennesker, også blant disse som frekventer her taler spottende ord av forakt mot Trump, mot Søkelys og mot alle som forsvarer Trump. De beskylder Trump for å være rasist, antisemitt, psykopat, osv osv. De beskriver Trump slik de selv er.
   Disse biskopene og geistlige er på vei til fortapelsen, sammen med den ugudelige hop som hater og skriker forakt mot Trump.
   Slike navn som Birger, Knut, Fuglesteg, Braut med flere er hatefulle sjeler som nedkaller Guds vrede over dem selv.
   De er spydige, ondskapsfulle, spottende, overmodige -alt det Skriften advarer mot. Disse burde omvende seg til Gud og bli fridd ut av mørket de befinner seg i.
   Vi har alle forstått at Trump er utvalgt av Gud til noe spesielt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *