Vekkelses og sangevangelist Arne Gundersen er forfremmet til himmelen -79 år gammel

Døde i natt Evangelist Arne Gundersen kjent fra vekkelseduoen Arne og Egil er død. Arne Gundersen døde natt til søndag og ble 79 år gammel. Arne Gundersen har vært et kjært navn rundt forbi både i bedehus-Norge og frikirke-Norge og sammen med Egil Solheim reiste de to land og strand rundt med evangeliet. Arne Gundersen har hele sitt aktive liv vært tilknyttet Betania menigheten i Kristiansand og De Frie Evangeliske Forsamlinger. Dermed har Arne lagt sin vandringsstav ned for å tone inn i himmelens land. Den 79 år gamle sangevangelisten har i løpet av sin vandringstid brakt evangeliets lys til de mørkeste avkroker av landet, og sammen med Egil Solheim som døde i 2008 brakte de evangeliets lys til skarer av mennesker.

Vi lyser fred over Arne Gundersens minne i visshet om at hans virksomhet har hatt evige frukter for Gud. I klippet under synger Arne og Egil sin klassiske “Når skumringen seg senker,” som har vært en sang som har kjennetegnet de to sangevangelistene.

Facebook Comments

4 tanker om “Vekkelses og sangevangelist Arne Gundersen er forfremmet til himmelen -79 år gammel

 1. “Forfremmet” til gravlunden er sannheten for menneskenes del. Men livsløgnen er trolig verdt hver krone på predikantenes bankkonti.

  1
  7
  • “Sannhet” er bare noe som eksisterer i “troen”. Det er knapt noe man kan bevise men man kan sannsynliggjøre:
   https://biocosmos.no/media/videos

   Det er ganske rart. Den landene i verden som de fleste “flykter” til er de landene som i størst grad har blitt preget av det noen kaller “livsløgn”. Det er også verdt å merke seg de landene som har blitt preget av en politikk basert på rendyrket ateisme. Som sovjett, Nord Korea, Nazityskland osv.

   Og av og til får vi forvarsler på hva som kan skje når ateistene overtar. De viser forakt for alt annet enn deres egne snevre virkelighetsforståelse.

   1
   1
 2. Jeg taff disse på et borgjemt bedehus for en del år siden. Det var bare noen få til stedet. Det var noe spesiellt med “egil og arne”. LItt som om de bar med seg noe av fordums tiders vekkelse. Jeg har tenkt dette siden også når jeg av og til har hørt et opptak fra et møte hvor Gudnersen har sagt noe.

  På slutten av møte spurte de om noen ville kjøpe “egil og arnes sammlede verker”. En stor stabel med cd’er. Pengene skulle gå til misjon i Kina. Jeg kjøpte en stabel og la dem inn på et usb-minne som sitter i bilen. Så sangene deres vil nok leve lenge enda for meg.

  10
  1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *