Profet Sadhu Sundar Selvaraj med mektig advarsel om Amerikas fremtid dersom Biden blir president

Den indiskfødte profeten Sadhu Sundar Selvaraj tror at mye kan skje mellom nå og datoen da Trump eller Biden skal avlegge presidenteden den 20 januar 2021. I sitt budskap forteller Selvaraj at han så en knekt Donald Trump, en gråtende president som stod alene -og var selv klar over det. Dersom USA innsetter en feil president, vil USA gå nedenom uten å kunne reise seg igjen, er budskapet fra den indiskfødte evangelisten og profeten. Amerika står foran to muligheter, enten en tilbakevending til rettferd og storhet med president Trump, eller et dypt fall og ødeleggelse med Joe Biden og Kamala Harris i det hvite hus.

Den som lever får se. Et merkverdig valg ligger bak oss -og et drama ligger foran oss. Sterke krefter barker sammen og det er ikke noe som tyder på at USAs president akter å gi opp og erkjenne nederlag. Mange her hjemme, selv blant kristne, ser ut til å ha gitt helt opp og klarer ikke å ha det usynlige for øyet. Det er nå en måned siden valgdagen, og ennå henger alt i usikkerhet. Trump selv har ikke gitt opp, og rundt forbi i Amerika stiller stadig flere seg bak kravet om full åpenhet omkring stemmetelling, åpenhet om eventuell juks med Dominion stemmetellingsmaskiner og håndtelling av stemmesedler for å avklare hva som er lovlige stemmer. Mange troende er som tjenestegutten til Elisa, ser bare med de fysiske øyne: Fra Guds hellige Ord leser vi:  “Han svarte: Vær ikke redd! De som er med oss, er flere enn de som er med dem. Og Elisa bad og sa: Herre! Oplat hans øine, så han kan se! Og Herren oplot drengens øine, og han fikk se at fjellet var fullt av gloende hester og vogner rundt omkring Elisa.” ( 2 Kong 6,16-17) Kanskje dette er et slik øyeblikk -at det er kun de oplatede øyne som er i stand til å se. Her er i hvert fall Sadhu Sundar Selvaraj med ordene: “Det er ikke over ennå.”

5 tanker om “Profet Sadhu Sundar Selvaraj med mektig advarsel om Amerikas fremtid dersom Biden blir president

 1. Overskrift: “Profet Salhus Selvaag med mektig advarsel om Amerikas framtid om Biden vinner.”
  La oss heller påstå; mektig advarsel til alle profeter framtid,, som har profeter i Den Hellige Guds navn, at Trump skal få fire nye år som president, og dermed sverget,at Gud har talt .
  Og nå bør Søkelys, innse at Gud ikke har talt til alle disse skamløst falske profetene, som nå ikke vil miste sin populære hobbyvirksomhet, men forsøker å fortsette i samme spor ved å justere seg med å si OM, og ikke NÅR.
  Herren er den som ser bedraget, over de som sverger at Gud har talt,når han ikke hR talt eller sendt dem .Og det er Herren som dømmer dem.For Han er sannferdig og rettferdig.

  3
  2
  • Skulle selvsagt stå profet sadhu Ivaraj. Automatisk Mob.retting, løper litt løpsk

  • Selv Automatisk mobil retting vil ikke vedkjenne seg denne falske profetens rette stavede navn. Prøver igjen :Sadhu Sundar Selvaraj

 2. Er takknemlig for å bo i et land med få profeter, nten de er såkalt falske eller ekte spåmenn og spåkoner. ?

  Stormannsgale og selvforelskede fanatikere, herskesyke klerker og proselyter, opphøyede tåkefyrster og forleste apologeter, kvakksalvere og lystløgnere har aldri gjort et samfunn bedre. De har kun skapt uro, utrygghet, kaos og konflikt.

 3. http://www3.telus.net/thegoodnews/finalgeneration.htm

  ”Og då han var på Oljeberget,kom disiplane til Jesus…dei sa: ”Gjer kjent for oss kva som er teiknet på Din gjenkomst og verdas ende,slik at me kan forstå det og fortelja andre om det”..

  og Jesus sa: ”Forstå likninga om fikentreet. Når de ser at det skyt knoppar og det blømer ,då veit de at det er nær slutten”.

  Og eg Peter svara og sa til han: ” Forklar dette med fikentreet, korleis me skal forstå det,for fikentreet blømer og gjev si frukt kvart år.

  Kva er meininga med fikentreet?”

  Me forstår det ikkje.

  Jesus svara han og sa :

  ”Forstår du ikkje at fikentreet er Israels hus(nasjonen Israel).Likssom ein mann planta eit fikentre i hagne sin og det ikkje gav frukt sjølv om han venta på det i fleire år.

  då han såg at fikentreet ikkje gav frukt ,gav han beskjed om å riva treet opp med rota…

  Jesus seier : Har de ikkje forstått at fikentreet er Israels Hus (nasjonen Israel).Eg seier til deg at når fikentreet skyt knoppar og blømer i endetida,då skal forførande messiasar stå fram og gje håp til menneska med orda sine…”

  ——————

Det er stengt for kommentarer.